Skip to main content

Cinci ani de când Antena 2 a devenit Antena Stars

 
Cinci ani de când Antena 2 a devenit Antena Stars

Postul de televiziune Antena Stars împlinește cinci ani de la rebranding peste câteva zile. Postul TV marchează momentul printr-o petrecere care va fi difuzată duminică, 16 decembrie, de la ora 20.45.

Producția va fi prezentantă de Mihai Morar și Cristi Brancu, anunță reprezentanții postului.

Publicitate

Evenimentul va avea tematica „Marele Gatsby”, iar printre invitați se numără Pepe, Jean de la Craiova, Nico, Cezar Oautu, Maria Constantin, Marcel Toader, Anda Adam, Adriana Antoni, Mandinga, Jorge, Roxana Nemeș, Saveta Bogdan și Romică Țociu. 

Producția cuprinde momentele muzicale, de iluzionism, reprezentații de circ și coregrafii. 

Reamintim că transformarea postului Antena 2 în Antena Stras s-a produs la finalul anului 2013. Grila postului a fost deschisă de emisiunea Star Matinal, prezentată atunci de Rocsana Marcu și Răzvan Botezatu.

De menționat că, inițial Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) respinsese solicitarea Antena Group de a transforma postul Antena 2 în Antena Stars pe motiv că devine o televiziune prea tabloidizată, dar și din cauza Biancăi Drăgușanu care urma să aibă emisiune la postul TV.

În replică atât Antena 3 cât și Antena 2 au sărit atunci la atac împotriva Laurei Georgescu, președintele CNA. 

„Antena Group contesta temeinicia acestei decizii, precum si modul in care Presedintele CNA, Laura Georgescu, si-a exprimat punctul de vedere impotriva acestui post, discriminând, fără argumente, persoanele implicate în grila de programe”, spuneau reprezentanții companiei într-un comunicat. 

La scurt timp după aceea, CNA a făcut o ședință specială, într-o zi de luni, în condițiile în care în mod normal ședințele se fac marțea și joia, iar forul a aprobat fără alte discuții solicitarea de schimbare a denumirii și a grilei din Antena 2 în Antena Stars.  

GALERIE FOTO. 

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu