Skip to main content

Cinci ani de când Antena 2 a devenit Antena Stars

 
Cinci ani de când Antena 2 a devenit Antena Stars

Postul de televiziune Antena Stars împlineşte cinci ani de la rebranding peste câteva zile. Postul TV marchează momentul printr-o petrecere care va fi difuzată duminică, 16 decembrie, de la ora 20.45.

Publicitate

Producţia va fi prezentantă de Mihai Morar şi Cristi Brancu, anunţă reprezentanţii postului.

Evenimentul va avea tematica „Marele Gatsby”, iar printre invitaţi se numără Pepe, Jean de la Craiova, Nico, Cezar Oautu, Maria Constantin, Marcel Toader, Anda Adam, Adriana Antoni, Mandinga, Jorge, Roxana Nemeş, Saveta Bogdan şi Romică Ţociu.

Producţia cuprinde momentele muzicale, de iluzionism, reprezentaţii de circ şi coregrafii.

Reamintim că transformarea postului Antena 2 în Antena Stras s-a produs la finalul anului 2013. Grila postului a fost deschisă de emisiunea Star Matinal, prezentată atunci de Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu.

De menţionat că, iniţial Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) respinsese solicitarea Antena Group de a transforma postul Antena 2 în Antena Stars pe motiv că devine o televiziune prea tabloidizată, dar şi din cauza Biancăi Drăguşanu care urma să aibă emisiune la postul TV.

În replică atât Antena 3 cât şi Antena 2 au sărit atunci la atac împotriva Laurei Georgescu, preşedintele CNA.

„Antena Group contesta temeinicia acestei decizii, precum si modul in care Presedintele CNA, Laura Georgescu, si-a exprimat punctul de vedere impotriva acestui post, discriminând, fără argumente, persoanele implicate în grila de programe”, spuneau reprezentanţii companiei într-un comunicat.

La scurt timp după aceea, CNA a făcut o şedinţă specială, într-o zi de luni, în condiţiile în care în mod normal şedinţele se fac marţea şi joia, iar forul a aprobat fără alte discuţii solicitarea de schimbare a denumirii şi a grilei din Antena 2 în Antena Stars.

GALERIE FOTO.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Anonim Anonim
  Jorge nu isi mai zice Jorge de ceva vreme. S-a rebranduit si isi zice George.
 • Adi Adi
  Cu ocazia asta aflu si eu ca Antena 2 s-a tranaformat in ceva! Mihai Morar e sef pe acolo? Atunci e clar ca nu am pierdut nimic.
 • catalin catalin
  Panaramass starea.
  Numai parașute și gay la tv asta de
 • Razvan Putina Razvan Putina
  Cea mai proasta televiziune PRO TV
 • D D
  Post TV dedicat femeilor; de genul lui "Razvan Putina".
 • marian marian
  Cea mai proasta televiziune
 • Iulian Iulian
  Da ...ce sa zic eu o numesc antena *** !!!!..un post fff prost
 • Razvan Putina Razvan Putina
  La mulți ani ,Antena Stars si la cât mai multe emisiuni frumoase și cu rating mare!
 • Unu Unu
  Mihai Morar e simbolul cocalarului suprem ajuns la Bucuresti. O televiziune exact ca el. Degeaba pozeaza frumos pe instagram

Trimite un comentariu

sus