Skip to main content

Starea Naţiei revine. Dragoş Pătraru, despre noul sezon al emisiunii

 
Starea Naţiei revine. Dragoş Pătraru, despre noul sezon al emisiunii

Emisiunea lui Dragoş Pătraru de la Prima TV se întoarce din vacanţă. Starea Naţiei revine de luni, 14 ianuarie, de la ora 22:30. Cum va fi noul sezon?

Publicitate

Dragoş Pătraru, pentru Paginademedia.ro despre noutăţile noului sezon:

  • “Starea Naţiei va avea un podcast în care eu voi răspunde, în weekend, celor mai interesante întrebări puse de telespectatori în timpul săptămânii.”
  • “Vom începe varianta cu invitat în studio. Pentru început, va fi o data pe săptămână, cel mai probabil miercurea. Dacă merge bine, ne gândim să fie în fiecare zi”.
  • “Încercăm şi un soi de reportaje cu un correspondent la faţa locului. Relatări de la diverse evenimente, evident în stilul emisiunii. Veţi vedea şi oameni noi, care nu au mai apărut deloc pe TV.”
  • “Emisiunea va avea un format mult mai alert. Vor fi 20-30 de subiecte la fiecare ediţie, cum am început de la sfârşitul anului trecut, faţă de 8-10 până atunci.”
  • Audienţa? “Ne-am revenit în a doua jumătate a lunii decembrie. Am avut zile cu rating 1,9-2”
  • “Continuăm turneul Starea Naţiei. Aproape în fiecare weekend vom fi în ţară.”

Citeşte şi:

În luna decembrie, Dragoş Pătraru a fost invitatul interviurilor 10 ani de Paginademedia.ro.

VIDEO. Interviul acordat de Dragoş Pătraru:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Iata o intrebare pentru luptatorul din fata televizorului: ce mai face prietenul tau Buscu, nu mai puneti si voi de un santaj la TVR, plangand-o de mila pe Irina Radu? Hai ca v-ati inrosit, dar nu de rusine ci pentru ca asta va e culoarea politica baieti!

Trimite un comentariu

sus