Skip to main content

Înlocuitorul „defunctului” MTV România a intrat în grila UPC, cu publicitate şi subtitrări

 
Înlocuitorul „defunctului”  MTV România a intrat în grila UPC, cu publicitate şi subtitrări

MTV Europe, postul care înlocuieşte MTV România, a intrat în grila UPC. Postul are subtitrări şi publicitate în limba română.

Publicitate

UPC a introdus în grila de programe, pe poziţia 601, postul MTV la sfârşitul săptămânii trecute. Postul emite sub o licenţă cehă deţinută de Viacom şi este reprezentat de Thematic Channels în termeni de publicitate, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Thematic Channels administrează publicitatea şi pentru alte posturi Viacom în România: VH1, Comedy Central, Paramount Channel, Nickelodeon, Nick Jr şi Nick Toons.

CONTEXT. Postul MTV România a fost preluat în decembrie 2007 de grupul Pro, iar în februarie 2019, reprezentanţii companiei au anunţat că „operaţiunile canalului MTV în Romania vor fi reprezentate direct de catre licentiator, Viacom International Media Networks”. Ulterior, Pro TV a depus la CNA o cerere de retragere a licenţei audiovizuale, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Postul şi-a încetat emisia la 1 martie, iar cabliştii care mai difuzu acest post au introdus imediat MTV Europe.

Dacă MTV România avea o grilă bazată pe muzică locală şi internaţională, MTV Europe difuzează preponderent emisiuni originale MTV.

MTV România s-a lansat pe 15 iunie 2002, pe licenţa pe care emitea MCM România, iar în ultimii ani, postul nu a mai intrat în măsurătorile de audienţă şi nici nu a mai vândut publicitate. La 1 martie, Pro TV a cedat licenţa Viacom International Media Networks. UPC a renunţat la MTV România în 2016. Pe lângă MTV Europe, UPC mai are în grilă MTV Live HD, MTV Hits, MTV Dance şi MTV Rocks.

Citeşte şi:

Televiziunea MTV România se închide. CNA va discuta cererea Pro TV a retragere a licenţei

MTV România a rămas oficial fără licenţă, la cererea Pro TV.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus