Skip to main content

Demisie în bloc la ProSport.ro: 5 din 8 oameni au plecat, inclusiv șefii site-ului

 
Demisie în bloc la ProSport.ro: 5 din 8 oameni au plecat, inclusiv șefii site-ului

UPDATE. O nouă demisie de la ProSport, miercuri. Este vorba de Cezara Paraschiv, jurnalistă specializată pe tenis. Ea a intrat în echipa ProSport în 2014. După un an la Sport.ro, a revenit în aprilie 2017 în redacția ProSport.

Publicitate

Plecare de la site-ul ProSport.ro, la doar câteva luni după ce publicația i-a fost vândută de Adrian Sârbu lui Radu Budeanu (patronul cancan.ro).

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro. Din cei opt oameni ai site-ului, cinci ziariști au ales să plece în ultimele zile.

Este vorba de conducerea editorială a site-ului - Andru Nenciu (redactor-șef) și Matei Udrea (redactor-șef adjunct) și de trei dintre jurnaliștii redacției. Pleacă de la site și Octavian Vasilescu, Dan Mirea și Andrei Pal.

Andru Nenciu este unul dintre veteranii Pro Sport. A lucrat 15 ani la publicația sportivă, încă de pe vremea când titlul apărea și în varianta tipărită. Matei Udrea a intrat în echipa editorială în 2014, dar a lucrat și în trecut la ziar.

Plecarea celor cinci vine la doar câteva luni de la vânzarea titlului. În primăvara acestui an, Adrian Sârbu a vândut titlul, rămas doar pe online (în 2013, ProSport și-a închis ediția zilnică tipărită și a funcționat încă trei ani, pe hârtie, ca supliment săptămânal al Ziarului Financiar).

Până la ora redactării știrii, Andru Nenciu și Matei Udrea nu au putut fi contactați.

Citește și: Publicația ProSport, vândută din nou. La pachet cu brandul ProMotor


Citește și: Patronul Cancan preia Gândul și alte patru titluri de la Mediafaxul lui Adrian Sârbu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Cele mai multe din postari sunt expresia unor frustrari jenante, de galerie expirata, sau mai aproape de adevar, cam pe unde sunt insatisfactiile ce fac dintr-un barbat, ***. Plus multa prostie si necunoastere .
  • Cea mai mare bucurie pt noi, rapidistii, poate fi doar sa mai plece si Scutariu. Sa faca recenzii la meciurile UM02301 cazarma 1950 (denumirea oficiala de la CSA) ca acolo e de el.
  • Matei Udrea, rapidistii te saluta si iti doresc multa bafta ***! Ne-ai facut o mare bucurie *** si nu o sa mai *** ***! ***! Lasa, Manoliu si Caliu mereu te vor primi, sau vor uita de tine ca nu mai au nevoie? PS Nu este paradoxal, ca la cata campanie electorala ai facut pt USR si PNL, acum tocmai in ziua in care au venit la putere, atunci ai fost lasat pe drumuri?
  • ProSport este un brand care oricum trăia doar cu numele. Închiderea ediției tipărite a fost doar bomboana de pe colivă. Să fim serioși, e clar că nu poți face un produs de anvergură cu 8 oameni. Omul care a îngropat acest ziar este Adrian Sârbu. El a preluat un produs bun de la Ringier şi l-a distrus. Faptul că există încă public pentru ziar o dovedeşte şi Gazeta. Site-ul ProSport e în ton cu sportul românesc. Adică praf.

Trimite un comentariu