Skip to main content

MUTARE LA VÂRFUL Antena 3. Directorul executiv al staţiei de ştiri trece în echipa de conducere Antena Group

 
MUTARE LA VÂRFUL Antena 3. Directorul executiv al staţiei de ştiri trece în echipa de conducere Antena Group

De la o Antenă, la alta. Sabina Petre, unul dintre oamenii de bază din conducerea Antenei 3, a primit o nouă poziţie. Ea va fi Vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie Antena Group, începând cu 1 ianuarie 2020, potrivit unui anunţ al companiei.

Publicitate

„Din ianuarie, îşi va folosi expertiza de media, înţelegerea industriei şi abilitatea de a găsi soluţii în cadrul Consiliului de Administraţie”, au explicat reprezentanţii Antena Group.

Antena Group, deţinut de familia Voiculescu, are în portofoliu televiziunile Antena 1, Antena Stars, TV Happy, ZU TV, conţinut digital (a1.ro, observator.tv, spynews.ro, tvhappy.ro, antenastars.ro, www.myzutv.ro), Subscription Video On Demand (antenaplay.ro) şi servicii online (lajumate.ro, homezz.ro, carzz.ro, jobzz.ro).

Sabina Petre a fost în trecut director financiar la TVR. Din 2007 s-a alăturat grupului Intact. Din 2009, a preluat conducerea GSP TV, din funcţia de director general.

Ulterior, a trecut la Antena 3, unde până recent a fost directror executiv.

Un an de schimbări

Anul trecut, Sabina Petre a ieşit din Consiliul de Administraţie al Antenei 3, fiind înlocuită de Sandra Stoicescu (detalii AICI). Sabina Petre a rămas atunci cu poziţia executivă de la staţia de ştiri.

Mutarea Sabinei Petre vine în contextul în care în ultimul an au fost mai multe schimbări în structurile Intact.

O mutare importantă a fost separarea redacţiilor de ştiri Observator de Antena 3. Înainte de această mutare, echipa de ştiri de la Antena 3 asigura conţinut inclusiv pentru Observatorul Antenei 1.

Totodată, în ultima perioadă, pe piaţa de media au apărut zvonuri legate de o posibilă vânzare a staţiei de ştiri Antena 3.

O altă schimbare a fost în departamentul de vânzări. La conducere au venit doi oameni importanţi din Pro TV - Zoe Vasilescu şi Mihaela Vlădău. De la 1 decembrie, jumătate din departamentul de vânzări a fost concediat.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, au fost restructurări şi în alte departamente ale Antena Group (juridic, producţie etc).

Citeşte şi:

Sandra Stoicescu intră în Consiliul de Administraţie al Antena 3. În locul cui?


Separare în Intact: se despart redacţiile Observator şi Antena 3. Se pregăteşte şi un nou post de radio


Antena 1 a concediat jumătate din departamentul vânzări. Cine a rămas

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus