Skip to main content

MUTARE LA VÂRFUL Antena 3. Directorul executiv al stației de știri trece în echipa de conducere Antena Group

 
MUTARE LA VÂRFUL Antena 3. Directorul executiv al stației de știri trece în echipa de conducere Antena Group

De la o Antenă, la alta. Sabina Petre, unul dintre oamenii de bază din conducerea Antenei 3, a primit o nouă poziție. Ea va fi Vicepreședinte al Consiliului de Administrație Antena Group, începând cu 1 ianuarie 2020, potrivit unui anunț al companiei.

„Din ianuarie, își va folosi expertiza de media, înțelegerea industriei și abilitatea de a găsi soluții în cadrul Consiliului de Administrație”, au explicat reprezentanții Antena Group. 

Publicitate

Antena Group, deținut de familia Voiculescu, are în portofoliu televiziunile Antena 1, Antena Stars, TV Happy, ZU TV, conținut digital (a1.ro, observator.tv, spynews.ro, tvhappy.ro, antenastars.ro, www.myzutv.ro), Subscription Video On Demand (antenaplay.ro) și servicii online (lajumate.ro, homezz.ro, carzz.ro, jobzz.ro).

Sabina Petre a fost în trecut director financiar la TVR. Din 2007 s-a alăturat grupului Intact. Din 2009, a preluat conducerea GSP TV, din funcția de director general.

Ulterior, a trecut la Antena 3, unde până recent a fost directror executiv.

Un an de schimbări

Anul trecut, Sabina Petre a ieșit din Consiliul de Administrație al Antenei 3, fiind înlocuită de Sandra Stoicescu (detalii AICI). Sabina Petre a rămas atunci cu poziția executivă de la stația de știri.

Mutarea Sabinei Petre vine în contextul în care în ultimul an au fost mai multe schimbări în structurile Intact.

O mutare importantă  a fost separarea redacțiilor de știri Observator de Antena 3. Înainte de această mutare, echipa de știri de la Antena 3 asigura conținut inclusiv pentru Observatorul Antenei 1.

Totodată, în ultima perioadă, pe piața de media au apărut zvonuri legate de o posibilă vânzare a stației de știri Antena 3.

O altă schimbare a fost în departamentul de vânzări. La conducere au venit doi oameni importanți din Pro TV - Zoe Vasilescu și Mihaela Vlădău. De la 1 decembrie, jumătate din departamentul de vânzări a fost concediat.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, au fost restructurări și în alte departamente ale Antena Group (juridic, producție etc).

Citește și: 

Sandra Stoicescu intră în Consiliul de Administrație al Antena 3. În locul cui?


Separare în Intact: se despart redacțiile Observator și Antena 3. Se pregătește și un nou post de radio


Antena 1 a concediat jumătate din departamentul vânzări. Cine a rămas

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu