Skip to main content

VIDEO SocialWeb. Doi vloggeri români au rămas fără canalul de Youtube. Cum a fost spart?

 
VIDEO SocialWeb. Doi vloggeri români au rămas fără canalul de Youtube. Cum a fost spart?
Foto | Pexels

VIDEO. Cum a fost spart canalul deținut de doi vloggeri români? Probabil una dintre cele mai importante știri din social media săptămânii trecute are legătură cu pățania a doi vloggeri români, al căror canal de youtube - Noobz - a fost spart. 

Incidentul a fost semnalat de bloggerul Radu Dumitru (Nwradu) și prezentat și de Cristina Avădănei în rubrica SocialWeb News. 

Publicitate

În spatele incidentului ar fi stat un vietnamez sau un chinez, care le-a spar celor de Noobz contul de Google. 

Cine le-a spart canalul celor doi? dar și Cum s-a întâmplat? Ne explică Cristina Avădănei, în rubrica SocialWeb News, un parteneriat Paginademedia.ro - SocialWeb.ro.

Hackerul a pus un script pe un site, prin care a accesat parolele salvate în browserul Chrome. Printre respectivele parole era și cea de la Gmail. 

Mai mult metode prin care ne putem securiza mai bine conturile de Google, în clipul SocialWeb News din această săptămână. 

Acesta e doar una dintre știrile săptămânii când vine vorba de social media și internet. Cristina Avădănei ne aduce astăzi și alte informații interesante:

Câteva virale românești:  

  • Fotograful Mihai Vasilescu, de la Morning Glory, a trolat fotografia cu munții Bucegi vizibil din București (virală săptămâna trecută). La rândul său, postarea lui Vasilescu s-a viralizat rapid. 
  • Burger King România a dat o postare virală pe Facebook, cu ocazia Valentine's day. Un fel de leapșa cu branduri. A mers! A reușit să adune în comentarii unele dintre cele mai mari branduri din România.

Povestea viralului de la Burger King România, pe Paginademedia.ro

  • Un program de inteligență artificială a făcut un interviu cu artista Billie Elish
  • Uber se apropie și mai mult de un serviciu de taximetrie clasic: A lansat o funcție care permite utilizatorilor să apeleze un număr de telefon pentru a rezerva o mașină. 

Materialul face parte din rubrica SocialWeb News, în parteneriat cu site-ul SocialWeb.ro

CARTE DE VIZITĂ. Cristina Avădănei a fondat site-ul SocialWeb.ro în urmă cu 10 ani. Lucrează în Social Media din 2008.

A pornit proiectul SocialWeb "din pasiunea pentru online și social media".

VIDEO. Știrile săptămânii în social media: 

Citește și: VIDEO. NOU. SocialWeb, rubrică pe Paginademedia.ro. Ce e viral pe TikTok? De ce nu va mai merge WhatsApp pe milioane de telefoane?

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Atacul asupra celor de la Noobz este total diferit. Poate data viitoare le cereți lor sa va spună ce și cum, nu sa își spună părerea cineva care nu a fost direct implicat...

Trimite un comentariu