Skip to main content

Survivor, de la Kanal D, continuă filmările în Republica Dominicană, unde e stare de urgență din cauza Coronavirsului

 
Survivor, de la Kanal D, continuă filmările în Republica Dominicană, unde e stare de urgență din cauza Coronavirsului

Show-ul Survivor, de la Kanal D, continuă filmările din Republica Dominicană, unde s-a declarat stare de urgență din cauza Coronavirusului. 

Potrivit unor surse Paginademedia.ro din interiorul postului, emisiunea nu își va opri, momentan, filmările. 

Publicitate

Reality show-ul postului Dogan a luat startul în luna ianuarie, iar regimul de producție este următorul: distanța dintre ziua de filmare și momentul în care respectivele momente ajung pe post este de aproximativ două zile. 

O suspendare a filmărilor ar însemna și eliminarea emisiunii din grilă pentru o perioadă. Show-ul este difuzat sămbătă, duminică, luni și marți, de la ora 20:00. 

Antena 1, un alt post care filma în Republica Dominicană, a decis să suspende intempestiv filmările pentru emisiunea Insula iubirii, chiar la câteva zile după ce echipa ajunsese acolo.

Reamintim că în această perioadă, majoritatea posturilor de televiziune au fost nevoite să-și suspende anumite producții din cauza epidemiei de Covid-19. 

Vorbim de producții precum serialul Vlad, emisiunea Imperiul Leilor (Pro TV) sau emisiunea lui Dan Negru, Next Star (Antena 1). 

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Atata timp cat ii tin la izolare, la distanta de posibile pericole, nu vad de ce nu ar continua filmarile. Care ar trebui sa se termine cat mai curand posibil.

Trimite un comentariu