Skip to main content

SCHIMB DE TURĂ. Emisiunea lui Prelipceanu se întoarce la Digi24. O altă echipă de jurnaliști va lucra de acasă pentru 14 zile

 
SCHIMB DE TURĂ. Emisiunea lui Prelipceanu se întoarce la Digi24. O altă echipă de jurnaliști va lucra de acasă pentru 14 zile

SCHIMB DE TURĂ. Cosmin Prelipceanu și alți jurnaliști Digi24 revin, mâine, pe sticlă. Jurnalul de seară se întoarce la TV, după două săptămâni în care a lipsit. 

Principalul talk-show al postului a dispărut pe fondul măsurilor de prevenție luate de postul Digi24.

Publicitate

La fel ca și alte televiziuni, stația RCS a hotărât ca oamenii să lucreze în două ture:

- O parte dintre angajații stației de știri au intrat în autoizolare și au lucrat de acasă timp de două săptămâni. 

Printre alții, mâine vor reveni în studiourile Digi24 nume ca Stealian Muscalu, Roxana Lăzărescu, Alexandra Albu sau Marius Pancu. 

Vor merge să lucreaze de-acasă, pentru 14 zile, cei care au fost pe post în ultimele două săptămâni. 

Digi24 nu este singura televiziune care a apelat la această metodă. De asemenea, nu este singura măsură de prevenție luată în contextul epidemiei (Vezi aici și altele).

Jurnalul de seară a marcat o premieră în luna martie. Pentru prima dată de la lansarea postului Digi 24, cel mai urmărit talk-show pe comercial, după media pe toată luna, a fost cel moderat de Prelipceanu. 

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Pandaru? In 2014 il ataca pe iohannita acum il pupa,ce inseamna echidistanta? Ca televiziunea ***? Asa si antena 3 e echidistant,faptul ca *** persoana il face nepartinitor?
  • Deja se intereseaza cnn si bbc de ***. Vor sa-l transfere in sezonul urmator si platesc clauza de reziliere. Asta e "messi" al prezentatorilor.
  • Pandaru este o copie trista a tristului CTP. I-a imprumutat pana si scrasnitul din dinti. *** dar mai are timp sa se corijeze.
  • Pandaru mi se pare unul dintre cei mai rationali si buni jurnalisti. Sper sa auzim mai multe despre el si in viitor.
  • În ultimele 2 săptămâni, ce-i drept, Digi 24 s-a simțit un pic altfel, cu o gardă de prezentatori neobișnuită. Pentru mine surpriza a fost dl Claudiu Pândaru pe tronsonul de seară... are un timbru vocal foarte calm și un ton așezat cum rar se poate auzi la noi... Iată un exercițiu de imaginație imposibil: cum ar fi să se prezinte așa la RTV ? :)) ar adormi biata audiență...
  • F bine ca revine ! Sa fie mai putin fatalist. Pandaru este analitic, echilibrat, f bun.
    Cand se linisteste epidemia sper sa nu mai apara fata care transmite exclusiv date Covit: trista si apocaliptica Carla Tanasie.

Trimite un comentariu