Skip to main content

Program de Paște la Digi 24. Claudiu Pândaru, gazdă la Slujba de Înviere. Ce mai are în grilă postul de știri

 
Program de Paște la Digi 24. Claudiu Pândaru, gazdă la Slujba de Înviere. Ce mai are în grilă postul de știri
Foto | Pexels

Paștele la TV. Programe speciale la postul de știri Digi24. Ce are canalul în grilă? În afară de Slujba de Înviere, vor fi și emisiuni speciale sau concerte. 

Publicitate

Slujba de Înviere începe la ora 23:00> În studio va fi jurnalistul Claudiu Pândaru.

Pe lângă ediția specială de sâmbătă noapte, la Digi24 vor mai fi alte programe în zilele de sărbătoare.

Duminică, 19 aprilie

  • De la ora 19:50 - Moment artistic caritabil - lansarea melodiei „Împreună”, interpretată de Andra, Damian Drăghici, Feli, Florin Ristei, Horia Brenciu, Iuliana Tudor, Sore, Virgil Ianţu, Orchestra Română de Tineret şi echipa HaHaHa Production.
  • De la 22:00 - „Florilegiul bizantin” al Corului Național de Cameră „Madrigal".

„Florilegiul bizantin” ortodox non-canonic reprezintă o suită de lucrări de factură religioasă, de o noblețe spirituală aparte. Structurate de către maestrul Marin Constantin pe muzica autentică de pe Muntele Athos și din mânăstirile românești, compozițiile muzicale aparțin lui Ioan Hrisafi, Gavriil Musicescu, Paul Constantinescu, Gheorghe Cucu, Evghenie Humulescu și Ioan D. Chirescu.

Creată în anii ’80, din dorința maestrului Marin Constantin de a prezenta dincolo de hotarele țării muzica religioasă locală, antologia ”Florilegiu bizantin” fost inclusă pentru prima oară în repertoriul Corului Madrigal, în septembrie 1985, cu ocazia turneului la Bologna.

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu