Skip to main content

Asistenta TV de la Acces Direct își dă demisia de onoare din cauza subiectului Vulpița. Mirela Vaida o acuză după că "a încălcat niște reguli"...deontologice

 
Asistenta TV de la Acces Direct își dă demisia de onoare din cauza subiectului Vulpița. Mirela Vaida o acuză după că "a încălcat niște reguli"...deontologice

Demisie de la Acces Direct. Asistenta TV Emilliana Burghelea (Emily) și-a anunțat demisia, după ediția de aseară. La baza deciziei ar sta, din spusele acesteia, un incident care-i are în centru pe Viorel și Veronica Stegaru, cuplul facăut celebru de Antena 1 în ultimele cinci luni. 

Dacă în emisiunea de ieri, asistenta a spus ce nu e în regulă cu cazul Vulpița (după care a demisionat), azi, prezentatoarea Mirela Vaida își acuză fosta asistentă de ... încălcarea deontologiei.

Publicitate

Detalii, în continuare:

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronică și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste asta. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, Mirela”, a spus asistenta TV ieri, pe post. După care a anunțat într-o postare pe Instagragam, plângând, cu machiajul șiroind pe față, că demisionează: 

„Veronica mi-a spus clar, cu subiect și predicat, că este agresată de Viorel. Mi-a arătat urmele. Am încercat să semnalez asta, dar s-au făcut că plouă. Ei spus că nu ar fi așa, dar nu ai cum să ai ochiul vânăt și ditamai vânătaia pe mână fără să te fi bătut cineva”

Azi, Vaida și-a acuzat asistenta pe post:

"Emily a făcut ceva ce nu trebuia să facă vreodată, din punct de vedere deontologic. A încălcat niște reguli, iar când a fost prinsă cu mâța în sac și-a pregătit ieșirea din decor aruncând cu noroi în echipa care a iubit-o.

A făcut o scenetă de adio. Pe teatru e bună"

De notat că momentul de la Acces Direct, din finalul emisiunii de ieri, nu mai apare pe AntenaPlay.

Asistenta Emily Burghelea a făcut și un video, după emisiunea de aseară, în care a explicat motivele demisiei. Printre altele, a spus:

„În momentul în care am fost pusă să ascund niște agresiuni n-am putut să mai fac parte din acest proiect. Am realizat că nu este în regulă ce se întâmplă acolo. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt mult sub demnitatea unei femei, indiferent că este Vulpița sau altcineva.

Este mult sub semnitatea oricărei femei, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare.

Azi m-au pus să fac ceva ce nu pot să fac. Nu pot să tac, când cineva vine la mine, se plânge, și spune că sunt singura variantă de scăpare”, a mai punctat ea. 

Vaida, azi la Acces Direct: Fosta noastră asistentă a făcut o scenetă de adio. Pe teatru e bună”

Răspunsul la acuzațiile asistentei a venit, din partea moderatoarei Mirela Vaida, în emisiunea de astăzi: 

„Am ținut mult la fata asta care a plecat. Ne-am luat mult hate, după emisiunea de ieri. Hai să vedem ce s-a întâmplat. Eu am iubit-o pe fosta noastră asistentă.

De ce a făcut ea acea afirmație, care a aruncat România în aer?

Emily a făcut ceva ce nu trebuia să facă vreodată, din punct de vedere deontologic. A încălcat niște reguli, iar când a fost prinsă cu mâța în sac și-a pregătit ieșirea din decor aruncând cu noroi în echipa care a iubit-o.

A făcut o scenetă de adio. Pe teatru e bună”, a spus Vaida.

Moderatoarea l-a pus pe Viorel Stegaru să-și povestească verisiunea. Pe scurt, Emily Burghelea i-a chemat, sâmbătă seara, la o petrecere, unde au consumat alcool, după cum a povestit el. 

Radu Rotaru, reporter Acces Direct: „Cu privire la presupusele agresiuni, noi am fi aflat primii despre așa ceva. Am fi aflat în calitate de prieteni și nu s-a pus problema despre ceva de acest fel. Am fi luat măsuri. Am asistat la agresiuni verbale și mereu am intervenit, dar nu la violență”, a spus acesta. 

Viorel Stegaru: „Sâmbătă când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon.

Eu eram întins în pat și vine Veoronica și îmi spune că a sunat Emily să mă duc la ea la o petrecere.

A trimis o mașină se ne ia. Când am ajuns acolo, ne-a spus să nu spunem la nimeni ce o să se întâmple în acea seară.  Ne-a pus vin pahar, din care eu am gustat. Când ne-am întors ne-a ruhat, din nou, să nu spunem ce s-a întâmplat acolo”, a spus Viorel. 

Mirela Vaida: „De ce au chemat-o? Să o îmbete? Au chemat-o acolo să râdă prietenii ei de ea?”, a completat Vaida. 

VIDEO. Momentul de la finalul Acces Direct, de ieri

VIDEO. Vlogul făcut de Emily Burghelea, în care vorbește despre demisie

Trei amenzi și o somație, pentru „serialul Vulpița”: 100.000 de lei, 10.000 de lei și 15.000 de lei

Serialul „Vulpița” continuă și la aproape șase luni de la debut. A început pe 13 ianuarie și a fost „întreținut" de moderatoarea Mirela Vaida, dar și de reporterii Acces Direct. S-au „stors”, zilnic, povești de la cei doi protagoniști.

Povești din care nu lipseau detalii (cu întrebările de rigoare ale moderatoarei) din viața personală intimă a celor doi soți (relații extraconjugale ale Vupliței, relațiile dintre Vulpiță și socră și multe altele).

Serialul de la Acces Direct, de pe Antena 1, cu Mirela Vaida gazdă, a fost catalogat drept „Un spectacol al degradării umane" (Dorina Rusu, membru CNA).

Până acum, a luat trei amenzi și o somație: Una de 100.000, una 10.000 și alta de 15.000.


Citește și: Cât i-a „costat” Vulpița pe cei de la Antena 1. Acces Direct, amendă-record pentru o lună de emisiuni cu circul Vulpiței


Vulpița cea scumpă. Încă o amendă pentru Acces Direct. "Astfel de personaje nu au niciun motiv să fie prezentate ca repere morale"


Câți bani a făcut Antena 1 cu serialul Vulpița? Mulți, pentru că unele "episoade" au fost cât Las Fierbinți în audiențe


AUDIENȚE DIVERTISMENT. Vulpița, găina cu ouă de aur a Antenei 1! Acces direct, imediat după Românii au talent în top


Vezi și: Vulpița „mângâiată” de CNA. Somație pentru Acces Direct, după două amenzi succesive


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Emisiuni infecte precum asta de la antene, ”Pute.rea...dragostei” de la Kanal d... panouri publicitare prezentand , obscen, interese LGBT, *** în formele ei degradante din spațiul public... nederanjate de NIMENI ! Până când ???
 • se poate si fara ea , vulpita e in locul ei acum

  se poate si fara antenuta , pro e in locul ei acum ha ha ha
  lider zi de zi , saptamana de saptamana , luna de luna , si in primetime , daytime si pe toata ziua
 • "cuplul facăut celebru de Antena 1"
  "într-o postare pe Instagragam"
  "Ei spus că nu ar fi așa,"
  "sub semnitatea oricărei femei"
  "ne-a ruhat, din nou,"
 • articolul este plin de greseli ...oricum aceasta *** tv trebuie sa dispara ...daca ne aducem aminte Antena1 e specialista la regii ieftine va aduceti aminte de vanzatoarea bugetara din piata ... despre prezentatoare ce poti spune ...numele de Boureanu spune tot ...a incercat de toate pe la mai multe posturi Tv , chipurile canta chiar si pe la Teatru Tanase , prezinta , joaca teatru sau ce o fi ....si sa nu uitam ca e fomista
 • Bravo! Nu credeam sa aiba atât curaj sa arate ceea ce se întâmpla de fapt acolo! Acces direct minte de ani buni, nu doar de acum cu Vulpita și Viorel! Sa ne aducem aminte de scandalul cu fiica adoptiva a Luminitei Anghel, când Acces împreuna cu emisiunea lui Capatos au creat un adevarat amantlâc doar pentru audiență! Slava domnului ca echipa Alinei Tolontan (PROTV ) a demascat o pe așa zisa mama protectoare, arătând câte acuzații și minciuni poate sa aducă împotriva Luminitei pentru o anumită suma de bani, însă ce credeți după câteva luni de la demascare Angelica iar se perinda pe la Acces și Capatos, iar asta e doar un caz! Din păcate unii oameni sunt atât de ușor de manipulat și pun botul la toate regiile! Frumos au scos astia de la Acces situația! Romanu pune botu.. Sincer imi pare rău de Mirela pentru ca eu o știam fiind altfel, un aspect important pentru care a ales sa plece de la mireasa a fost plasarea emisiunii intr un anumit context total diferit de ce însemna iubirea, am văzut-o un om integru la acel moment însă acum ma dezamăgește profund!
 • Mai rar gesturi de atât mult bun simț la televiziunile din Romania. Dovada că generația tânără nu mai calcă orice principiu pentru audiență și faimă. Sper să o revedem la TV în proiecte mai demne.
 • Nici cu Emily nu mi-e rușine...era de decor acolo abia deschidea gura pe final de emisiune si se chinuia sa spuna multumim sponsorilor nostrii... cateva secunde. Asteptam viitoarele dezvaluiri ale domnisoarei Emily .
 • Ce disperare pe astia de la A1 sa iasa cu bine din ***!!! Vaida vorbeste despre reguli si deontologie.... Mai mare rasul! Ea? Care le-a incalcat pe toate? Cine a luat celemai multe amenzi! A luat din saracie doi saraci si la minte, ii taraie prin tot *** din lume si CULMEA NESIMTIRII ...se lauda cumari audiente. Pana si Dan Diaconescu ar invidia-o!
 • Felicitari fetei ca a avut curajul sa paraseasca aceasta emisiune si sa spuna adevaraul pe fata. Putini ar face asta, sa renunte la un job bun, bine platit ce iti aduce si faima si iti poate consolida o cariera buna in viitor dar si aceste acte o vor ajuta un viitor, a demonstrat ca e un om ce nu se supune unor scenarii doar pentru ca asta se cere si produce bani. Eu zic ca in acest moment ar fi cel mai potrivit ca Antena sa inchida cazul Vulpita, de ceva timp se vorbeste de scenariu la emisiune dar cand vine si spune asta un om ce vede zilnic cum se produce emisiunea nu stiu cum pot oamenii sa se mai uite. Mirela dupa ce ca isi lua mult hate inainte in momentul de fata dupa cum a reactionat cred ca va primi si mai mult, poate se satura si ea si spune lucrurile pe fata ca sunt sigur ca si ea inghite multe doar pentru bani.

Trimite un comentariu