Skip to main content

Din poziție de câștigător, pe scaun de jurat. Florin Ristei, unul dintre jurații noului sezon X-Factor

 
Din poziție de câștigător, pe scaun de jurat. Florin Ristei, unul dintre jurații noului sezon X-Factor

De la câștigător, la jurat. Florin Ristei va fi unul dintre jurații noului sezon X-Factor.

Ristei (câștigător al talent show-ului în 2013) va sta pe scaunul de jurat în sezonul nouă, potrivit unui anunț făcut în această dimineață în matinalul Dimineața Blană, de la Pro FM. 

Publicitate

Reamintim că Antena 1 a făcut o mișcare surpriză pe zona de talent show-uri. Postul TV resuscitează formatul X-Factor, după un sezon de pauză. A fost anunțat castingul, în urmă cu o lună. 

Show-ul Antenei 1 nu s-a mai făcut în toamna lui 2019, când postul a renunțat la emisiune. Reprezentanții postului au spus la vremea respectivă că dețin în continuare contractul de licență pentru show, dar că au decis să ia „o pauză".

Istoria talent show-ului este una tumultoasă: Șapte ani, opt sezoane, nouă jurați și un punct final.

Ultimul juriu a fost format din Horia Brenciu, Delia, Ștefan Bănică și Carla's Dreams. Brenciu s-a întors însă, în iunie 2019, la Pro TV, la Vocea României (unde fusese înainte de X-Factor). De asemenea, Ștefan Bănică a rămas în trust, dar ca jurat la Next Star (emisiunea lui Dan Negru).

Ristei nu este la primul proiect pe Antena 1. A fost la Asia Express și Prietenii de la 11

Florin Ristei a mai avut proiecte la Antena 1. Cel mai recent a fost Asia Express, unde a participat alături de fratele său.

Cântărețul a mai prezentat și emisiunea Prietenii de la 11, tot la Antena 1, timp de doi ani. El a făcut echipă cu Diana Munteanu până în februarie 2019, când emisiunea a ieșit de pe post (Mai multe detalii, AICI). 


Zbuciumata poveste a tuturor schimbărilor de la X Factor


Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • De menționat că el a făcut și două sezoane din Funtastic Show, emisiunea de vară din week-end de la Antena 1.

Trimite un comentariu