Skip to main content

Unul după altul. Nou sezon Puterea dragostei, imediat după finala celui de-al doilea. Prima ediție fără Andreea Mantea

 
Unul după altul. Nou sezon Puterea dragostei, imediat după finala celui de-al doilea. Prima ediție fără Andreea Mantea

Kanal D nu face nicio zi de pauză la Puterea Dragostei. Cel de-al treilea sezon al show-ului matrimonial, fără Andreea Mantea, debutează imediat după finala celui de-al doilea (care se vede în 26 iulie).

Astfel, prima ediție din noul sezon, cu Cristina Mihaela Dorobanțu (fost concurentă Bravo, ai stil!), se vede luni, 27 iulie, de la ora 11:00. 

Publicitate

Reamintim că în urmă cu câteva zile postul Dogan a anunțat că Andreea Mantea părăsește show-ul matrimonial, după două sezoane. Tot atunci a fost anunțată și înlocuitoarea sa, o prezentatoare „crescută” de Kanal D - Cristina Mihaela Dorobanțu. 

„Merg cu inima deschisa in Turcia, abia astept sa ii cunosc pe concurenti si pe membrii echipei. Le doresc tuturor concurentilor mult noroc in aceasta experienta si cred ca cel mai important pentru ei va fi sa fie buni unii cu ceilalti si sa isi asculte inima. Sunt entuziasmata si fericita; ii invit pe telespectatori sa urmareasca in continuare acest show extraordinar. Puterea dragostei este uriasa!”, a spus noua prezentatoare. 

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea dragostei” va fi difuzat, din 27 iulie, de luni pana vineri, in intervalele orare 11:00-12:00 si 17:00-19:00, si sambata si duminica, in intervalele 16:00-18:00 si 19:00-20:00.

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu