Skip to main content

Răzvan și Dani revin la cârma X-Factor. Juriul complet al emisiunii

 
Răzvan și Dani revin la cârma X-Factor. Juriul complet al emisiunii

REVENIRE. Răzvan și Dani se întorc în rolul de prezentatori la X-Factor, după un sezon cu Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

S-a stabilit și juriul emisiunii: Loredana (jurat Next Star) și Florin Ristei vor sta lângă Delia și Ștefan Bănică, în locul lui Carla's Dreams și Horia Brenciu. 

Publicitate

Anunțul a fost făcut chiar de Răzvan și Dani, astăzi, în emisiunea Neatza. Au fost anunțate și audițiile, care încep astăzi și se țin doar în București, ca măsură de prevenție în contextul pandemiei. 

Ristei a fost anunțat în rolul de jurat, tot astăzi, în matinalul Dimineața Blană, de la Pro FM, după cum Paginademedia.ro a scris aici

Reamintim că Antena 1 a făcut o mișcare surpriză pe zona de talent show-uri. Postul TV resuscitează formatul X-Factor, după un sezon de pauză. A fost anunțat castingul, în urmă cu o lună.

Show-ul Antenei 1 nu s-a mai făcut în toamna lui 2019, când postul a renunțat la emisiune. Reprezentanții postului au spus la vremea respectivă că dețin în continuare contractul de licență pentru show, dar că au decis să ia „o pauză".

Istoria talent show-ului este una tumultoasă: Șapte ani, opt sezoane și nouă jurați. 

Ultimul juriu a fost format din Horia Brenciu, Delia, Ștefan Bănică și Carla's Dreams. Brenciu s-a întors însă, în iunie 2019, la Pro TV, la Vocea României (unde fusese înainte de X-Factor).

Loredana a intrat în trustul Intact în acesta an, ca jurat în emisiunea Next Star. Ea era antrenor la Vocea României de la Pro TV.

De asemenea, Ștefan Bănică a rămas în trust, dar ca jurat la Next Star (emisiunea lui Dan Negru).


Zbuciumata poveste a tuturor schimbărilor de la X Factor


Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu