Skip to main content

VIDEO. Felix Drăghici şi Costi Mocanu, emisiune la televiziunea lui Adrian Sârbu. Promo-ul viitorului post. Cine apare în clip?

 
Costi Mocanu si Felix Draghici, la Euro 2016 (Facebook - Costi Mocanu))
Costi Mocanu si Felix Draghici, la Euro 2016 (Facebook - Costi Mocanu))

UPDATE. Reprezentanţii Aleph News anunţă lista completă de jurnalişti care vor lucra la noul post, într-un comunicat remis Paginademedia.ro. Aceştia sunt, pe lângă cei anunţaţi iniţial de Paginademedia.ro:

Publicitate

Bogdan Hofbauer, Lucian Nemoiu, Răzvan Hriscu, Lică Molan, Radu Badiu, Georgiana Dulgheru, Augustin Stochiţă, Mihaela Măncilă, Monica Mihai, Oana Despa, Cătălin Condruţ, Raisa Humeniuc, Ana-Maria Rus, Mădălina Bucur, Raluca Maniţă, Ioana Voicu, Iulia Maria, Angela Carp, Nadina Zisu şi Tatiana Lipchin.

VIDEO. Lansarea televiziunii lui Adrian Sârbu, în linie dreaptă. Felix Drăghici şi Costi Mocanu, plecaţi în urmă cu un an din Pro TV, vor avea emisiune la noua staţie de ştiri a lui Sârbu.

La Aleph News (care se lansează mâine, 1 septembrie), cei doi vor avea emisiune în prime-time înainte de talk show-ul lui Marius Tucă.

Din informaţiile Paginademedia.ro, se va chema „Ştiu” şi va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 19:00. De notat că ei au fost alături de Adrian Sârbu şi la începuturile Pro TV.

De altfel, Drăghici şi Mocanu apar şi într-un promo care rulează deja pe post. Clipul prezintă o parte din jurnaliştii care vor apărea pe post.

Costi Mocanu, Felix Drăghici, Ioana Ţigănilă (fostă prezentatoare Digi24), Vlad Craioveanu (matinal la Smart Radio), Dan Pavel (fost realizator Sport.ro), Andrei Tomescu (fost prezentator Digi24), Tatiana Lipchin sau Irina Ursu (realizatoare Smart Radio) sunt doar câteva dintre numele care anunţă noile programe de la televiziunea lui Adrian Sârbu.

Alături de aceştia mai sunt şi alte nume cu vechime în televiziune. În echipă se mai regăsesc nume ca Andreea Perminov (Venită de la Antena 3), Ionuţ Nacu (fost producător Digi Matinal), Tora Apetrii (de la National TV), Cătălin Bican (editor).

În conducerea editorială este şi Cristina Airabedian (fostul redactor-şef de la Digi24), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

După cum şi Paginademedia.ro a anunţat, Aleph News se va vedea în reţelele Telekom, Orange, Vodafone (fostul UPC), Ines şi Next Gen. Din informaţiile Paginademedia.ro, postul este în discuţii şi cu RCS, dar cu care nu a semnat contractul încă.

VIDEO. Aleph News: Promo inainte de lansare

Cum arată grila de programe?

Potrivit documentelor depuse la CNA, Aleph va avea în grilă, de dimineaţa până seara, Ştirile orei, Live, urmate de sport şi meteo.

În fiecare seară, de la 20.30 la 22.00, va intra Marius Tucă Show, de asemenea în direct, de luni până joi, cu o ediţie Best Of vinerea şi sâmbăta.

Duminică seara, va avea emisiune jurnalistul Ion Cristoiu. Emisiunea Gândurile lui Cristoiu se va difuza în direct, de la 20.00 la 21.00 şi în reluare de la 22.00 la 23.00.

De altfel, chiar aşa a punctat Adrian Sârbu că va fi staţia încă de când a obţinut licenţa, anul trecut: ştiri toată ziua.


Citeşte şi: Plecare importantă din Pro TV. Unul dintre veteranii staţiei, Felix Drăghici, părăseşte televiziunea. De când?


Citeşte şi: Costi Mocanu pleacă din Pro TV după 25 de ani. Mocanu, pentru Paginademedia: "E genul de divorţ în care ei rămân prieteni"


Citeşte şi: Andrei Tomescu părăseşte Digi24, după nouă ani. A trecut tot la un canal de ştiri


Citeşte şi: Jurnalista Ioana Ţigănilă părăseşte Digi24 după nouă ani


Citeşte şi: Adrian Sârbu face trei televiziuni noi: un post de comedie, unul de business şi unul de ştiri. A luat deja licenţele


Citeşte şi: Adrian Sârbu şi Marius Tucă, într-un nou proiect TV. Televiziunea Smart TV a primit licenţă de la CNA


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • privitoru privitoru
    Carcotasilor! E clar ca nu castigati peste 1000 euro pe luna. Si nici nu sunteti smart! Sic!
  •  Edi Edi
    Costi Mocanu: "Publicul este nemulţumim de televiziunea clasică..."

    Costi, ani de zile, oameni ca voi au contribuit la această nemulţumire generală. Aţi pus umărul la toată mizeria din fotbal. Acum ai luat altă haină?!
  • Ady Croatu Ady Croatu
    Bun venit in anii 90. Încă nu a venit și tatulici, da lucrează la felicitarea PRONATO. Acest post era necesar pentru că ultimul mit al unei generații *** sa se spargă in public. Marele fauritor de televiziuni superfinantate, neuitatul Adrian șogunul ne poate arata ce știe el despre tv, media, piata formate,management etc. Are lângă dânsul pe toți aroganții care au trăit ani buni din faima unei televiziuni americane plantate geostrategic in Romania pe bani grei. Este el, Sârbu, inventatorul și endorserul minciunii de televiziune, a manelelor, a știrilor de fotbal sport, al taxelor neplătite niciodată,al țepelor samd. Promoul e foarte frumos, conceptul Smart e nou și inovator, sigla e gen 2035, iar denumirea nu paoate fi întrecută decât de b2-4ac! Bravo, Ady, ești cel mai bun, PNTCD te saluta!
  • R R
    Formatul ăsta de prezentare a ştirilor pare scos dintr-o secvenţă de film SF al anilor 80-90, în care câteva secunde dintr-un buletin de ştiri futurist rulează atât cât să-ţi dea o idee despre contextul filmului. Fără studio, fără decoruri, cu un fundal adăugat digital, cu îngrozitor de mult alb şi cu o serie de căpşoare (frumuşele foc, ce-i drept) care apar câteva minute, spun ce spun, după care sunt înlocuite de un calup publicitar.

    Nu văd cum să prindă la TV formatul ăsta a la Total Recall/Al Cincilea Element, dar postul pare mult mai mult axat pe transmisia online şi pe vizualizarea de pe dispozitive mobile. unde e loc de absolut orice.
  • Un fost Un fost
    Doamne, promo-ul e fatalmente penibil! E clar ca Shogunul nu poate, n-are cu ce si nici cu cine. E clar ca tot ce-a facut in media a fost pe ideile americanilor, el doar si-a tras foloasele de imagine aferente. De altfel, se stie, toti cei care au ajuns la Aleph TV nu stiu cum sa o stearga mai repede, pt ca sunt munciti ca la ocna 24/7.
  • Radu Radu
    M-am uitat in aceasta dimineata. personal nu este pe gustul meu acest format de post tv. Nu cred ca va prinde la noua generatie, care oricum a abandonat tv-ul in format clasic. In ceea ce priveste cromatica, pentru mine e obositoare, mult alb, prea mult alb
  • Friends Friends
    TV de camin studentesc, teatru evreiesc amatoresc, ceva nou intr adevar in peisaju desertic de n’spe canale de stiri de la noi
  • Marian Furtuna Marian Furtuna
    Vai de mine ce promo. Dacă facea cineva promo-ul asta la Pro TV și i-l prezenta lui Felix, a doua zi își căuta de munca.

    S-a întors televiziunea anilor 90 înapoi?
  • emanuel emanuel
    Bah baieti daca nici un promo accetabil pt anul 2020 nu sunteti in stare sa faceti, ma indoiesc profund ca sunteti in stare sa faceti mare lucru.
  • Popica Dârvaru Popica Dârvaru
    DOAMNE, CÂT CRINGE ÎN 3 MINUTE... FEREASCĂ SFÂNTUL DUH.
    Pare un filmuleț care curge undeva în background în ecranele de pe Mars, circa THE EXPANSE sezonul 2... Sad, sad, sad... Craioveanu nu pupă dentiști?
  • adi adi
    Acum poate află și Antena ce tzeapă si-a luat cu cuplul de taină Mocanu-Draghici. Si pe bani mulți. Pro a avut nevoie de alți acționari ca sa afle ce ascundeau sub preș.

Trimite un comentariu

sus