Skip to main content

VIDEO. Felix Drăghici și Costi Mocanu, emisiune la televiziunea lui Adrian Sârbu. Promo-ul viitorului post. Cine apare în clip?

 
VIDEO. Felix Drăghici și Costi Mocanu, emisiune la televiziunea lui Adrian Sârbu. Promo-ul viitorului post. Cine apare în clip?
Costi Mocanu si Felix Draghici, la Euro 2016 (Facebook - Costi Mocanu))

UPDATE. Reprezentanții Aleph News anunță lista completă de jurnaliști care vor lucra la noul post, într-un comunicat remis Paginademedia.ro. Aceștia sunt, pe lângă cei anunțați inițial de Paginademedia.ro: 

Bogdan Hofbauer, Lucian Nemoiu, Răzvan Hriscu, Lică Molan, Radu Badiu, Georgiana Dulgheru, Augustin Stochiță, Mihaela Măncilă, Monica Mihai, Oana Despa, Cătălin Condruț, Raisa Humeniuc, Ana-Maria Rus, Mădălina Bucur, Raluca Maniță, Ioana Voicu, Iulia Maria, Angela Carp, Nadina Zisu și Tatiana Lipchin.

Publicitate

VIDEO. Lansarea televiziunii lui Adrian Sârbu, în linie dreaptă. Felix Drăghici și Costi Mocanu, plecați în urmă cu un an din Pro TV, vor avea emisiune la noua stație de știri a lui Sârbu.

La Aleph News (care se lansează mâine, 1 septembrie), cei doi vor avea emisiune în prime-time înainte de talk show-ul lui Marius Tucă. 

Din informațiile Paginademedia.ro, se va chema „Știu” și va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 19:00. De notat că ei au fost alături de Adrian Sârbu și la începuturile Pro TV. 

De altfel, Drăghici și Mocanu apar și într-un promo care rulează deja pe post. Clipul prezintă o parte din jurnaliștii care vor apărea pe post. 

Costi Mocanu, Felix Drăghici, Ioana Țigănilă (fostă prezentatoare Digi24), Vlad Craioveanu (matinal la Smart Radio), Dan Pavel (fost realizator Sport.ro), Andrei Tomescu (fost prezentator Digi24), Tatiana Lipchin sau Irina Ursu (realizatoare Smart Radio) sunt doar câteva dintre numele care anunță noile programe de la televiziunea lui Adrian Sârbu. 

Alături de aceștia mai sunt și alte nume cu vechime în televiziune. În echipă se mai regăsesc nume ca Andreea Perminov (Venită de la Antena 3), Ionuț Nacu (fost producător Digi Matinal), Tora Apetrii (de la National TV), Cătălin Bican (editor).

În conducerea editorială este și Cristina Airabedian (fostul redactor-șef de la Digi24), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

După cum și Paginademedia.ro a anunțat, Aleph News se va vedea în rețelele Telekom, Orange, Vodafone (fostul UPC), Ines și Next Gen. Din informațiile Paginademedia.ro, postul este în discuții și cu RCS, dar cu care nu a semnat contractul încă.

VIDEO. Aleph News: Promo inainte de lansare

Cum arată grila de programe?

Potrivit documentelor depuse la CNA, Aleph va avea în grilă, de dimineața până seara, Știrile orei, Live, urmate de sport și meteo.

În fiecare seară, de la 20.30 la 22.00, va intra Marius Tucă Show, de asemenea în direct, de luni până joi, cu o ediție Best Of vinerea și sâmbăta.

Duminică seara, va avea emisiune jurnalistul Ion Cristoiu. Emisiunea Gândurile lui Cristoiu se va difuza în direct, de la 20.00 la 21.00 și în reluare de la 22.00 la 23.00.

De altfel, chiar așa a punctat Adrian Sârbu că va fi stația încă de când a obținut licența, anul trecut: știri toată ziua.


Citește și: Plecare importantă din Pro TV. Unul dintre veteranii stației, Felix Drăghici, părăsește televiziunea. De când?


Citește și: Costi Mocanu pleacă din Pro TV după 25 de ani. Mocanu, pentru Paginademedia: "E genul de divorț în care ei rămân prieteni"


Citește și: Andrei Tomescu părăsește Digi24, după nouă ani. A trecut tot la un canal de știri


Citește și: Jurnalista Ioana Țigănilă părăsește Digi24 după nouă ani


Citește și: Adrian Sârbu face trei televiziuni noi: un post de comedie, unul de business și unul de știri. A luat deja licențele


Citește și: Adrian Sârbu și Marius Tucă, într-un nou proiect TV. Televiziunea Smart TV a primit licență de la CNA


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Costi Mocanu: "Publicul este nemulţumim de televiziunea clasică..."

  Costi, ani de zile, oameni ca voi au contribuit la această nemulţumire generală. Aţi pus umărul la toată mizeria din fotbal. Acum ai luat altă haină?!
 • Bun venit in anii 90. Încă nu a venit și tatulici, da lucrează la felicitarea PRONATO. Acest post era necesar pentru că ultimul mit al unei generații *** sa se spargă in public. Marele fauritor de televiziuni superfinantate, neuitatul Adrian șogunul ne poate arata ce știe el despre tv, media, piata formate,management etc. Are lângă dânsul pe toți aroganții care au trăit ani buni din faima unei televiziuni americane plantate geostrategic in Romania pe bani grei. Este el, Sârbu, inventatorul și endorserul minciunii de televiziune, a manelelor, a știrilor de fotbal sport, al taxelor neplătite niciodată,al țepelor samd. Promoul e foarte frumos, conceptul Smart e nou și inovator, sigla e gen 2035, iar denumirea nu paoate fi întrecută decât de b2-4ac! Bravo, Ady, ești cel mai bun, PNTCD te saluta!
 • Formatul ăsta de prezentare a ştirilor pare scos dintr-o secvenţă de film SF al anilor 80-90, în care câteva secunde dintr-un buletin de ştiri futurist rulează atât cât să-ţi dea o idee despre contextul filmului. Fără studio, fără decoruri, cu un fundal adăugat digital, cu îngrozitor de mult alb şi cu o serie de căpşoare (frumuşele foc, ce-i drept) care apar câteva minute, spun ce spun, după care sunt înlocuite de un calup publicitar.

  Nu văd cum să prindă la TV formatul ăsta a la Total Recall/Al Cincilea Element, dar postul pare mult mai mult axat pe transmisia online şi pe vizualizarea de pe dispozitive mobile. unde e loc de absolut orice.
 • Doamne, promo-ul e fatalmente penibil! E clar ca Shogunul nu poate, n-are cu ce si nici cu cine. E clar ca tot ce-a facut in media a fost pe ideile americanilor, el doar si-a tras foloasele de imagine aferente. De altfel, se stie, toti cei care au ajuns la Aleph TV nu stiu cum sa o stearga mai repede, pt ca sunt munciti ca la ocna 24/7.
 • M-am uitat in aceasta dimineata. personal nu este pe gustul meu acest format de post tv. Nu cred ca va prinde la noua generatie, care oricum a abandonat tv-ul in format clasic. In ceea ce priveste cromatica, pentru mine e obositoare, mult alb, prea mult alb
 • TV de camin studentesc, teatru evreiesc amatoresc, ceva nou intr adevar in peisaju desertic de n’spe canale de stiri de la noi
 • Vai de mine ce promo. Dacă facea cineva promo-ul asta la Pro TV și i-l prezenta lui Felix, a doua zi își căuta de munca.

  S-a întors televiziunea anilor 90 înapoi?
 • Bah baieti daca nici un promo accetabil pt anul 2020 nu sunteti in stare sa faceti, ma indoiesc profund ca sunteti in stare sa faceti mare lucru.
 • DOAMNE, CÂT CRINGE ÎN 3 MINUTE... FEREASCĂ SFÂNTUL DUH.
  Pare un filmuleț care curge undeva în background în ecranele de pe Mars, circa THE EXPANSE sezonul 2... Sad, sad, sad... Craioveanu nu pupă dentiști?
 • Acum poate află și Antena ce tzeapă si-a luat cu cuplul de taină Mocanu-Draghici. Si pe bani mulți. Pro a avut nevoie de alți acționari ca sa afle ce ascundeau sub preș.

Trimite un comentariu