Skip to main content

Adriana Nedelea va avea emisiune și la Europa FM, pe lângă cea de la Libertatea

 
Adriana Nedelea va avea emisiune și la Europa FM, pe lângă cea de la Libertatea

O nouă voce se aude la postul Europa FM. Jurnalista Adriana Nedelea va avea emisiune la stația radio. 

Va realiza ediția de luni a emisiunii Piața Victoriei, unde îl va avea partener pe gazetarul Cristian Tudor Popescu, anunță Europa FM. Emisiunea se difuzează de la ora 18:15. 

Publicitate

Nedelea are peste 15 ani de experiență în presă. A trecut la ziarul Libertatea anul trecut, după șase ani la Digi24. În echipa coordonată de Cătălin Tolontan, se ocupă de emisiunea zilnică La fix, cu Adriana Nedelea.

Înainte de Digi24, ea mai lucrat și la Realitatea TV.   

Adriana Nedelea, emisiunea de la Europa FM:

„Mă bucur mult să fac parte din echipă! Ne auzim și ne vom și vedea de luni. Cristian Tudor Popescu și subiectele de actualitate. E zi de școală luni, prima zi de școală într-un context greu, diferit de tot ce am trăit până acum. Vă invit alături de noi: elevi, părinți, dascăli”, a spus jurnalista.

De luni, emisiunea „Piața Victoriei” revine cu un nou sezon, zilnic, de la ora 18.15. Realizatorii care se ocupă de „Piața Victoriei” sunt Tudor Mușat, Alice Iacobescu, Ioana Ene Dogioiu, Mona Nicolici și Adriana Nedelea. 

Până acum câteva luni, Anca Simina era cea care se ocupa de ediția de luni a emisiunii „Piața Victoriei”. În primăvară, aceasta a încheiat colaborarea cu Europa FM și realizează podcastul „On the record” pe Recorder.ro. 


Citește și: De pe TV, în presa scrisă. Jurnalista Adriana Nedelea a trecut la ziarul Libertatea, după plecarea de la Digi 24


Citește și: Adriana Nedelea părăsește Digi24 după șase ani


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu