Skip to main content

Miu, Ciuclaru și Beatrice revin din vacanță. Vor face matinalul Digi FM dintr-un copac, în prima săptămână

 
Miu, Ciuclaru și Beatrice revin din vacanță. Vor face matinalul Digi FM dintr-un copac, în prima săptămână

Revenire. Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru - matinalii Digi FM - se întorc cu un nou sezon, din 7 septembrie. Studioul este unul inedit: un copac.

Concret, în prima săptămână de după revenirea pe frecvențe, cei trei vor face emisia în condiții de distanțare socială, dar într-un copac. Este vorba de căsuțele dintr-un copac din Edenland Park.

Publicitate

Emisiunea de la Digi FM se aude în fiecare zi, de luni până vineri, de la 06:30 la 10:00. Invitații permanenți se întorc, de asemenea. Este vorba despre Radu Paraschivescu (luni și joi), Florin Negruțiu (miercuri) și Unguru Bulan. 

Ce spun matinalii Miu, Ciuclaru și Beatrice Ghicov? 

Bogdan Miu:

„Vine un moment când te saturi și de vacanță, dar, mai ales, vacanța se satură de tine. Și cum vacanța și-a făcut treaba ei, acum este momentul să ne apucăm și noi de treaba noastră până nu uităm cum e să te trezești la 5 dimineața. Fiecare dintre noi a adunat povești interesante în aceste săptămâni, așa că pregătim un matinal de poveste începând de luni. Ca un mare amator de simetrie, mă întreb ce poate fi mai frumos decât să închei un sezon de radio la mare și să-l începi pe următorul la Edenland?”

Beatrice Ghiciov:

„Poveștile cu zâne și prințese salvate de Feți-Frumoși, care se luptă cu zmei, le știm toți. Povestea noastră e diferită. Noi nu luptăm împotriva nimănui, ci pentru buna dispoziție a ascultătorilor. Iar personajele principale sunt tot ei, cei care au zilnic încredere în noi să ne împărtășească poveștile lor de viață.”

Bogdan Ciuclaru:

„Din 7 septembrie, live pe Digi FM, voi experimenta alături de colegi aceste două concepte care – zice lumea – ne vor ajuta să revenim cu zâmbetul pe buze la joburile noastre. Vă mai dau un detaliu din culise. Lacrimile de dor după vacanța de vară vor fi vărsate în pădurea fermecată de la Edenland. Vom fi on air în aer liber. Și, firește, neînfricați!”

Reamintim că pe perioada verii matinalii de la Digi FM au fost Ramon Cotizo și Nono Semen, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Cei doi au povestit mai multe despre experiența la un matinal de vară, într-un interviu la dublu, pe Paginademedia.ro.

Ideea unui matinal dintr-un copac nu e nouă. Matinalii de la Național FM - Mihai Găinușă și Oana Paraschiv - au făcut emisiunea de vara aceasta tot dintr-un copac. Cei doi au emis din curtea Operei Comice pentru Copii (în căsuța din copac), după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sincer îmi plăceau mai mult în perioada în care era cu Cătălin știrbea la matinal.
    Daca as fi producător la Digi fm as pastra varianta cu Ramon cotizo și nono semen
    Îmi plac mai mult ei doi.
    În concluzie voi asculta mai mult matinalul de pe rock fm
    Cătălin știrbea a fost la matinalul de vara pe Europa fm doar că acolo exista ceva care mă enervează la culme și anume pauzele de publicitate la matinalul de pe Europa fm sunt foarte lungi și enervante,din păcate că ascultător de matinal m-au pierdut.

Trimite un comentariu