Skip to main content

Un prezentator important de la Digi24 e pe picior de plecare. Roxana Lăzărescu ar urma să părăsească staţia de ştiri

 
Un prezentator important de la Digi24 e pe picior de plecare. Roxana Lăzărescu ar urma să părăsească staţia de ştiri

Un prezentator important de la Digi24 e pe picior de plecare. Din informaţiile Paginademedia.ro, Roxana Lăzărescu ar urma să părăsească staţia de ştiri, unde era din 2014. Ea şi-ar fi anunţat deja colegii în legătură cu decizia.

Publicitate

Pe lângă ştiri, de la începutul acestui an se ocupa şi de emisiunea Cap Limpede, cu Cristian Tudor Popescu. Ea a înlocuit-o pe Alina Manolache, plecată la Libertatea în decembrie 2019.

Contactată de Paginademedia.ro, jurnalista nu a comentat informaţiile, dar a menţionat că în momentul de faţă a intrat în concediu.

În ultima vremea, ea acoperea la Digi24 tronsonul de după-amiază.

Roxana Lăzărescu lucrează în presă din 2004 şi a fost jurnalist la RFI România (2004 - 2005), Radio InfoPro (2005 - 2006), corespondent de la Bucureşti al BBC World Service (2006 - 2008), prezentatoarea la Realitatea FM (2008 - 2009).

În 2010 a trecut la pupitrul ştirilor Realitatea TV, iar în octombrie 2011 a devenit prezentatoare la ştirile România TV, până în martie 2013.

Din luna septembrie 2013, Roxana Lăzărescu a devenit redactor-şef la Agerpres, post pe care l-a părăsit pentru Digi 24.

E a treia plecare de la Digi24 în ultimele săptămâni. Au mai plecat Andrei Tomescu, la Aleph news, şi Bogdan Ocnaru.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • margo margo
    Roxana a plecat din proprie initiativa, a castigat un concurs la Parlamentul European, in caz ca nu stiati. Lucreaza acolo din 2020, fix dupa ce a plecat de la gigi tv.
  • Cristina Cristina
    D-na Lazarescu este o profesionista , adica exact in stilul celor de "de afara'. Stie ce spune intotdeauna si nu cred ca trebuie sa 'interactioneze cu camera' pentru ca stirile ar trebui sa fie impersonale. Poate o conjunctura de principii o impiedica sa mai ramana acolo sau o alta oferta mai avatajoasa ! Ii doresc succes si sper sa o mai revad la tv, este o prezenta agreabila si distinsa!
  • Obelics Obelics
    @Asterics: Adică dna Lăzărescu a dispărut din peisaj după ce ai scris tu să te plângi că nu-ţi place de ea? Foarte tare. N-ai putea, te rog, să trimiţi câte o scrisoare şi la palatele Cotroceni şi Victoria? Mulţumesc anticipat.
  • Gabi Gabi
    @Asterics, îmi cer scuze dacă a fost deplasat comentariul meu. Îți respect punctul de vedere, chiar dacă al meu este la polul opus. Mie stilul Roxanei Lăzărescu mi se pare precum al jurnalistelor de afară și îmi plăcea și tandemul pe care îl făcea cu CTP.
  • Asterics Asterics
    @Gabi, tocmai asta spuneam ca atunci cand stiam ca intra ea pe post cu stirile, aveam telecomanda la indemana si schimbam instant. La redactie am scris nu din ura ci ca o recomandare/propunere...evident am scris degeaba. Si imi parea atat de rau ca o bagase in locul Alinei Manolache in emisiunea cu CTP-ul ca nu ma mai puteam uita la emisiunea aia eu fiind mare fan al CTP-ului si al emisiunii aleia. Si nu, nu aveam nimic personal cu ea ca doar nu o cunosc la nivel personal, aveam ceva cu ea pe post de prezentator. Mare stres imi provoca femeia asta cand aparea pe TV. Vad ca au scos deja de pe post si promo-ul cu ea la alegerile locale, deci e bine....
  • Gabi Gabi
    @Asterics, probabil ai ceva personal cu ea de ai ajuns până într-acolo încât să scrii redacției, în loc să iei telecomanda.
  • Asterics Asterics
    Aleluia și Doamne ajută! De ani de zile așteptam să citesc informația asta pe Pagina de media. În sfârșit... bine că pleacă că ajunsesem să schimb de pe Digi24 la orele prânzului când intra ea cu știrile.
    Seacă, rece, fără niciun fel de interacțiune cu camera. Nimeni din cei care au fost și sunt pe sticlă la Digi24 nu mi-a transmis starea asta de lehamite ca această prezentatoare.
    Bine că a lăsat emisiunea CTP-ului de vineri seara, că nu avea nicio treabă cu stilul lui și cu formatul acelei emisiuni.
    Mi-ați făcut ziua cu această informație vis a vis de plecare ei. Sper să văd și confirmarea că a plecat.

    Ducă-se să nu mai revină. Am scris și pe adresa redacției că nu are ce căuta la știri la prezentare. Poate era mai bine să fi rămas în umbră, în redacție, eventual in producția știrilor.

    Amin!
  • geo geo
    Daca nu exista Digi 24 si nu aparea pe sticla, nu aflam de existenta acestei doamne. Nu este nicio tragedie (da)ca pleaca. Nimeni nu este de neinlocuit !
  • CTP TV CTP TV
    Una dintre puţinele prezentatoare ale staţiei care şi înţelege ce citeşte şi care ştie să le pună întrebări interlocutorilor, lucru care pare o provocare insurmontabilă pentru mai tinerele ei colege, Brazdeş şi Braşovean.

    "Sper sa ramana la Digi, in curand nu va mai ramane nimeni reconoscibil pe post..."

    Rămâne Preli. Preli de dimineaţa până seara şi în reluare toată noaptea. Totul e să mai slăbească puţin, cât să încapă în rochiţele fetelor de la Sport.

    Odată trecută campania electorală, şansele ca postul ăsta atât de costisitor şi de nerentabil (fără un leu profit după 9 ani de funcţionare) să supravieţuiască scad drastic. În cel mai bun caz, au să taie costurile până când ajung la nivelul caricatural al lui Halep News.
  • Gabi Gabi
    O prezență agreabilă, îmi plăcea stilul ei. Oare ce s-o fi petrecând acolo de pleacă toți cei vechi și buni...
  • Gabi Gabi
    Doamne, cat ma bucur ca pleaca femeia asta, nu are pic de charisma, si face niste comentarii complet idioate. Iar la emisiunea de vineri seara nu se potriveste deloc, nu se pricepe sa fie interlocutoare pt un talk show
  • Ion Ion
    Vai ce o sa ne facem. Un jurnalist de duzina care daca dispare din presa nimeni nu-i va simpti lipsa. Si mai ales scapam de zambetul ala *** afisat de fiecare data, chiar in situatii care nu ar necesita ranjetul ala penibil.
  • An An
    Imi place de ea. Sper sa ramana la Digi, in curand nu va mai ramane nimeni reconoscibil pe post...
  • Ion Delavrancea Ion Delavrancea
    Pacat, Roxana Lazarescu este un jurnalist valoros.

Trimite un comentariu

sus