Skip to main content

VIDEO. Începe emisiunea lui Horia Vîrlan. Prima TV se pregătește de HD

 
VIDEO. Începe emisiunea lui Horia Vîrlan. Prima TV se pregătește de HD

VIDEO. Începe noua emisiune de gătit a lui Horia Vîrlan, la Prima TV. Bucătarul revine cu show-ul „Alege rețeta națională” la finalul acestei săptămâni, după mai bine de un an de pauză. 

Producția debutează vineri, 9 octombrie, de la ora 20:30. Un aspect foarte important: din 16 octombrie, emisiunea se va vedea de la ora 20:00.  

Publicitate

Totodată, Prima TV se pregătește de trecea la formatul High-Definition. Din informațiile Paginademedia.ro, stația ar urma să se vadă HD începând cu finalul acestei săptămâni sau de la începutul săptămânii viitoare. 

Noul format realizat de Horia Vîrlan este unul de tip „emisiune-concurs”. Vîrlan pleacă „în turneu” prin țară, unde va căuta români care știu să gătească rețete tradiționale, după cum anunță reprezentanții postului.

Concurenții se notează reciproc iar „instanța supremă”, Horia Vîrlan, are drept de veto prin propriile lui note, care pot răsturna oricând clasamentul, spun reprezentanții postului. 

În fiecare episod, Vîrlan și trei concurenți din zone diferite ale României poposesc, pe rând, la fiecare acasă. Acolo, fac cunoștință cu rudele gazdei, descoperă gospodăria și sursele ingredientelor pentru gătit și se împrietenesc cu locurile și obiceiurile. Concurentul gazdă gătește apoi asistat de ceilalți doi. El poate cere ajutorul adversarilor la diferite etape ale rețetei și îi poate învăța diferite „trucuri” culinare personale.

Horia Vîrlan: 

„În primul rând, Alega rețeta națională este altă mâncare de pește, ca să rămânem în domeniu: concurs, dar nu atât între cei care gătesc, ci între rețetele lor. Care rețete, musai, trebuie să fie tradiționale, să reprezinte zona, locul unde s-a născut fiecare concurent. În fiecare episod, vom avea trei concurenți din zone diferite ale țării, toți pasionați de gătit, dar nu bucătari profesioniști.

Ei vor găti pe rând, fiecare acasă la el și asistat de ceilalți doi, care la final, după degustare, îi notează preparatele. Voi puncta și eu ce voi gusta - am dreptul meu de veto!, iar în final va fi o singură rețetă câștigătoare - rețeta natională a episodului.

Dincolo de rețete, vom descoperi, sau mai bine zis vom redescoperi cât de frumoasă e țara asta a noastră, câte locuri sunt de văzut și câți oameni minunați duc mai departe obiceiuri și meșteșuguri de altădată. Și adevărat vă zic: vom avea mult de călătorit, de admirat și de gustat”, spune acesta. 

Vîrlan a lipsit un an

Din grila de toamnă a anului trecut, Horia Vîrlan nu a mai avut emisiune pe Prima TV. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro de la acea vreme, motivele despărțirii țineau de situația financiară a postului TV.

Între timp, situația postului Prima TV s-a schimbat. Postul a trecut la Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa.

De-a lungul timpului, bucătarul s-a ocupat de emisiuni precum s-a ocupat de emisiuni precum Cireașa de pe tort, Mama mea gătește mai bine și În bucătărie cu Horia Vârlan

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Sunt bun , e nevoie de noi emisiuni , la ce slaba e piata, ca de la postacii antenisti ca Mile ce sa te astepti...
  • Cum se explica ca DIGI nu preia pe satelit decat PRO TV HD!? Celelalte programe generaliste care emit in HD, nu le transmite decat in format SD. Absolut hilar si de neinteles!
  • LookPlus și LookPlus HD vor deveni Look Sport + și Look Sport + HD. Iar canalele Cinemaraton, CineEst și ComedyEst vor intra sub patronajul Clever Media Network.
  • Ăștia se pregătesc de HD dar își bat joc de oamenii proprii! Despre felul în care sunt ,,tratați,, angajații nu face Paginademedia un articol? Despre faptul că nu le-au plătit salriul întreg, despre condițiile în care lucrează, despre felul în care au fost aruncați fără nicio explicație oameni care s-au trezit peste noapte că li s-a blocat accesul în clădire, despre faptul că au luat salariul( redus) pe 15 septembrie iar următorul salariu va fi pe 30....noiembrie, despre astea nimic?
    P.S Despre halul in care arată asa-zisul 4K de Look nici mai amintesc. Dar, mințim poporul cu televizorul, și după 30 de ani!
  • Prima tv are potențial ,daca aduce show-uri de calitate are sanse sa depaseasca Kanal D si sa fie a 3 tv din România, eu sunt sigur ca voar atrage oameni buni si vedete din Pro tv si Antena 1 pe bani mai mulți
  • Dar despre faptul că Prima TV discută cu ITV, Inc. pentru cumpărarea "Vocea României" şi "Vocea României Junior" la un preţ mai mare, nu scrieţi? Sau să faceţi cercetări jurnalistice..

    Prima TV se ambiţionează şi readuce formatele "Copiii spun lucruri trăsnite", "Big Brother" sau show-ul nedifuzat "UTOPIA"

Trimite un comentariu