Skip to main content

VIDEO. Începe emisiunea lui Horia Vîrlan. Prima TV se pregăteşte de HD

 
VIDEO. Începe emisiunea lui Horia Vîrlan. Prima TV se pregăteşte de HD

VIDEO. Începe noua emisiune de gătit a lui Horia Vîrlan, la Prima TV. Bucătarul revine cu show-ul „Alege reţeta naţională” la finalul acestei săptămâni, după mai bine de un an de pauză.

Publicitate

Producţia debutează vineri, 9 octombrie, de la ora 20:30. Un aspect foarte important: din 16 octombrie, emisiunea se va vedea de la ora 20:00.

Totodată, Prima TV se pregăteşte de trecea la formatul High-Definition. Din informaţiile Paginademedia.ro, staţia ar urma să se vadă HD începând cu finalul acestei săptămâni sau de la începutul săptămânii viitoare.

Noul format realizat de Horia Vîrlan este unul de tip „emisiune-concurs”. Vîrlan pleacă „în turneu” prin ţară, unde va căuta români care ştiu să gătească reţete tradiţionale, după cum anunţă reprezentanţii postului.

Concurenţii se notează reciproc iar „instanţa supremă”, Horia Vîrlan, are drept de veto prin propriile lui note, care pot răsturna oricând clasamentul, spun reprezentanţii postului.

În fiecare episod, Vîrlan şi trei concurenţi din zone diferite ale României poposesc, pe rând, la fiecare acasă. Acolo, fac cunoştinţă cu rudele gazdei, descoperă gospodăria şi sursele ingredientelor pentru gătit şi se împrietenesc cu locurile şi obiceiurile. Concurentul gazdă găteşte apoi asistat de ceilalţi doi. El poate cere ajutorul adversarilor la diferite etape ale reţetei şi îi poate învăţa diferite „trucuri” culinare personale.

Horia Vîrlan:

„În primul rând, Alega reţeta naţională este altă mâncare de peşte, ca să rămânem în domeniu: concurs, dar nu atât între cei care gătesc, ci între reţetele lor. Care reţete, musai, trebuie să fie tradiţionale, să reprezinte zona, locul unde s-a născut fiecare concurent. În fiecare episod, vom avea trei concurenţi din zone diferite ale ţării, toţi pasionaţi de gătit, dar nu bucătari profesionişti.

Ei vor găti pe rând, fiecare acasă la el şi asistat de ceilalţi doi, care la final, după degustare, îi notează preparatele. Voi puncta şi eu ce voi gusta - am dreptul meu de veto!, iar în final va fi o singură reţetă câştigătoare - reţeta natională a episodului.

Dincolo de reţete, vom descoperi, sau mai bine zis vom redescoperi cât de frumoasă e ţara asta a noastră, câte locuri sunt de văzut şi câţi oameni minunaţi duc mai departe obiceiuri şi meşteşuguri de altădată. Şi adevărat vă zic: vom avea mult de călătorit, de admirat şi de gustat”, spune acesta.

Vîrlan a lipsit un an

Din grila de toamnă a anului trecut, Horia Vîrlan nu a mai avut emisiune pe Prima TV. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro de la acea vreme, motivele despărţirii ţineau de situaţia financiară a postului TV.

Între timp, situaţia postului Prima TV s-a schimbat. Postul a trecut la Clever Media, companie deţinută de Adrian Tomşa.

De-a lungul timpului, bucătarul s-a ocupat de emisiuni precum s-a ocupat de emisiuni precum Cireaşa de pe tort, Mama mea găteşte mai bine şi În bucătărie cu Horia Vârlan

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    mai incepe tresmisia HD ?
  • Gerald Gerald
    Sunt bun , e nevoie de noi emisiuni , la ce slaba e piata, ca de la postacii antenisti ca Mile ce sa te astepti...
  • Cristi Cristi
    așteptăm un serial Românesc cum a fost Iubiri Secrete
  • Robert Robert
    Cum se explica ca DIGI nu preia pe satelit decat PRO TV HD!? Celelalte programe generaliste care emit in HD, nu le transmite decat in format SD. Absolut hilar si de neinteles!
  • Alex Alex
    LookPlus și LookPlus HD vor deveni Look Sport + și Look Sport + HD. Iar canalele Cinemaraton, CineEst și ComedyEst vor intra sub patronajul Clever Media Network.
  • Adi Adi
    Ăștia se pregătesc de HD dar își bat joc de oamenii proprii! Despre felul în care sunt ,,tratați,, angajații nu face Paginademedia un articol? Despre faptul că nu le-au plătit salriul întreg, despre condițiile în care lucrează, despre felul în care au fost aruncați fără nicio explicație oameni care s-au trezit peste noapte că li s-a blocat accesul în clădire, despre faptul că au luat salariul( redus) pe 15 septembrie iar următorul salariu va fi pe 30....noiembrie, despre astea nimic?
    P.S Despre halul in care arată asa-zisul 4K de Look nici mai amintesc. Dar, mințim poporul cu televizorul, și după 30 de ani!
  • Cristian Cristian
    Conform Paginii oficiale de Facebook a Cronicii Cârcotașilor Prima va emite HD de vineri 9 octombrie!!
  • Sabina Sabina
    Iuli, e adevărată știrea cu Big Brother și Utopia?
  • Rădulescu Ana Rădulescu Ana
    1.Cand emite HD Prima tv?
  • Rădulescu Rădulescu
    1.Cand emite HD?
  • Sabina Sabina
    Iuli,e ceva sigur cu Big Brother și Utopia?
  • R R
    Prima tv are potențial ,daca aduce show-uri de calitate are sanse sa depaseasca Kanal D si sa fie a 3 tv din România, eu sunt sigur ca voar atrage oameni buni si vedete din Pro tv si Antena 1 pe bani mai mulți
  • iuli iuli
    Dar despre faptul că Prima TV discută cu ITV, Inc. pentru cumpărarea "Vocea României" şi "Vocea României Junior" la un preţ mai mare, nu scrieţi? Sau să faceţi cercetări jurnalistice..

    Prima TV se ambiţionează şi readuce formatele "Copiii spun lucruri trăsnite", "Big Brother" sau show-ul nedifuzat "UTOPIA"
  • Mile Mile
    Sunt bun , e nevoie de noi emisiuni , la ce slaba e piata, ca de la postaci ce sa te astepti

Trimite un comentariu

sus