Skip to main content

VIDEO. Petru Stratulat şi trupa Lightwave au impresionat din nou. De data asta la un talent show din Italia

 
VIDEO. Petru Stratulat şi trupa Lightwave au impresionat din nou. De data asta la un talent show din Italia

Petru Stratulat, plecat de curând de la EuropaFM, a fost alături de trupa sa, Lightwave, la un talent show în Italia - Tu Si Que Vales. Statulat, alături de Cristina-Andreea Ion, Oana Mihaela Cercel şi Teodor Delciu au trecut de prima fază a competiţiei.

Publicitate

Juriul va mai urmări momentul lor încă o dată şi va stabili dacă intră în semifinală sau direct în marea finală.

Fostul jurnalist aşteaptă decizia juriului, iar în funcţie de situaţia epidemiologică se vor duce în Italia pe 24 noiembrie şi vor filma momentul lor patru zile mai târziu.

„Am trecut de ea (n.r prima fază a competiţiei), a doua fază înseamnă că juraţii stau şi deliberează şi se gândesc dacă ne cheamă pentru semifinală, ca să ne mai vadă o dată sau dacă ne cheamă în finală.

Momentan, nu s-au întâlnit, aşteptăm, teoretic am fi în finală, că am trecut de prima fază, dar aşteptăm. De asemenea, nu ştim cu covidul ăsta cum e, dacă se va amâna sau nu filmarea, totul e o necunoscută.

Dacă ne cheamă, ne cheamă pe 24 noiembrie şi filmăm pe 28”, a spus Stratulat, pentru Paginademedia.ro.

VEZI AICI momentul trupei Lightwave, la talent show-ul din Italia

Trupa românilor Lightwave, prezentă la America's Got Talent

Nu este prima lor experienţă la un show internaţional. În primăvară, Lightwave a fost la America's Got Talent. Cristina-Andreea Ion şi Petru Stratulat, cei doi care au fondat trupa Lightwave Company, au povestit la Interviurile Paginademedia.ro cum au ajuns în America şi prin ce peripeţii au trecut.

"Am plecat din România la mijocul lui martie, când toată lumea fierbea. Cu două-trei zile înainte de starea de urgenţă. Nici nu ştiam dacă vom ajunge," povesteşte Petru Stratulat, care este, totodată, şi om de radio (la Europa FM).”

Cum au fost filmările din America? Cum a fost pe platoul America's Got Talent? Cum şi-au ales numărul? dar şi altele, în interviul video.

Trupa Lightwave Theatre Company a fost înfiinţată în 2013, când Petru Stratulat şi Cristina Andreea Ion au realizat o păpuşă şi au mers la mai multe emisiuni de televiziune cu ea.

Cele mai importante apariţîi TV au fost la Românii Au Talent, în 2015, unde momentul a primit un Golden Buzzer, Die Puppenstars în Germania în 2017 şi America’s Got Talent în 2020.

VIDEO. Povestea românilor care au impresionat juriul America's Got Talent

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Au trecut în etapa următoare la America's Got Talent! Românii de la Lightwave, mai departe în show

CITEŞTE ŞI: INTERVIU VIDEO. Povestea românilor care au impresionat America's Got Talent. Au filmat în plină criză: ne-am urcat în avion, nu ştiam dacă ajungem

CITEŞTE ŞI: VIDEO. România ajunge la America`s Got Talent. Petru Stratulat, om de radio, şi echipa sa au impresionat juriul show-ului de talente

CITEŞTE ŞI: PLECARE. Petru Stratulat părăseşte Europa FM, după un an şi jumătate

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus