Skip to main content

Antena Stars, mai mult conţinut propriu. Cu Dan Capatos la pachet. CNA a votat

 
Antena Stars, mai mult conţinut propriu. Cu Dan Capatos la pachet. CNA a votat

Antena Stars îşi măreşte producţia proprie. CNA a discutat şi a votat, astăzi, modificarea conţinutului pentru Antena Stars.

Publicitate

Televiziunea îşi va mări producţia proprie, de 56% la 66% şi a scăzut de la 42% la 32% producţiile audiovizuale ale altor producători. Membrii CNA au votat în unanimitate schimbarea.

Tot în şedinţa de astăzi, CNA a fost notificat cu privire la intrarea lui Sorin Alexandrescu, fost director general al Antena Group şi condamnat la închisoare pentru şantaj în scandalul cu RCS-RDS, în acţionariatul Antena TV Group.


Citeşte şi: Sorin Alexandrescu, fost condamnat pentru şantaj, acţionar la Antene. Camelia Voiculescu i-a cedat un procent


Mutarea importantă la Antena Stars este aducerea lui Dan Capatos şi a show-ului XtraNight Show. Dan Capatos este scos de pe Antena 1, după 13 ani la miezul nopţii pe principalul post al Intact.

Începând de luni, 11 ianuarie, late-night show-ul va putea fi urmărit pe canalul Antena Stars. Capatos va fi programat de la ora 22.30, la 00.30, în timpul săptămânii, dar va avea o zi în plus.

Pe Antena 1, Capatos era patru zile pe săptămână, de luni până joi. Odată cu trecerea la Antena Stars, vor fi cinci emisiuni, de luni până vineri.


CITEŞTE ŞI: ŞTIREA SERII. După 13 ani! Dan Capatos, mutat de pe Antena 1!


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Calin C Calin C
    O *** de emisiune,unde nu se intampla nimic,subiecte de discutie nu existau decat hahaiala .Cand a inceput acest show era misto erau subiecte in schimb acum nimic,bine ar fi sa se desființeze de tot ca numai are nici un farmec!
  • Marinmol Marinmol
    super ca si asa era la miezul noptii acum devine stars interesant

    dar tot sub pro tv in audiente , vai vai vai , ha ha ha
  • Iuli Iuli
    @Mario, nu mai abera.
    Cel mai bun lucru este să ai un logo și o grafică proprie! Grupul Pro are același logo și aceeași grafică pentru că așa au toate televiziunile din grupul-mamă.

    Și decât un text simplu, mai bine un logo sau aceeași grafică de aproape 4 ani.

    Ps: nu ai vrea iarăși ca doar Antena1 să aibă conținut și restul canalelor doar reredifuzari? Exact ca trustul Pro.

    Antena TV Group S.A. (TV Antena 1 S.A. în trecut) are denumirea asta pentru a-și consolida operațiunile și sunt incluse Antena1, AntenaStars, HappyChannel și ZU TV, iar Antena3 face parte din ANTENA 3 S.A.
    Dacă habar nu ai, mai bine taci.
  • geo geo
    Mărirea propriei producții înseamnă mai mult timp pentru promovarea unor (pseudo)vedete, a se citi unor băieței și fătuci ”abonate” la apariția pe sticla acelui post de televiziune. Poate ar fi fost bine ca cineva de la CNA să le sugereze alegerea mai atentă a invitaților și a subiectelor (ne)știrilor. NU cred că reprezintă interes public subiecte precum ”Florin Marin a reușit să ridice de la crematoriu cenușa fostului soț gay...” ”Mariana Calfa a rămas fără castel” ”Ce semn divin a primit Cristina Pucean din partea nepoțelului său mort în incendiu”.
  • Mario Mario
    @B.A.M ma refer ca trustul intact ar trebui sa fie o emblema
    Mai exact
    Trustul media pro are programele Pro tv,pro2,pro x,pro gold,pro cinema
    Ei bine toate încep cu pro
    Asa si atena group
    Antena 1 ,antena stars,antena 3 si happy chanell care ar trebui sa înceapă tot cu "antena" iar zu tv sa rămână așa
    Sa aiba aceași grafica vizuală exact ca media pro
    Ma refer la promo-uri,la logo etc
    Asa si media pro pana in 2017 era acasa,acasă gold etc ,asa si antena group sa aiba semnul antena peste tot
  • mile mile
    super ca si asa era la miezul noptii acum devine stars interesant
  • B.A.M B.A.M
    Adică? La ce te referi, Mario?
    P.S De când decide CNA ce fel de producții poate să filmeze o televiziune din România (mă refer la faptul că ei decid cât are voie o teleziune să aibe conținut propriu sau nu, deși ar trebui să fie decizia postului în funcție de linia editorială, situația lor financiară și de audiențele înregistrate la un anumit moment)???
    NU E NORMAL!!!
  • Mario Mario
    Părerea mea e ca antena group ar trebui sa aiba aceași grafică la nivel de trust
    Exact ca si media pro si sa aiba logouri asemănătoare

Trimite un comentariu

sus