Skip to main content

Luis Lazarus, emisiune cu conspirații despre mască și vaccin. Ce sancțiune a primit?

 
Luis Lazarus, emisiune cu conspirații despre mască și vaccin. Ce sancțiune a primit?

CNA. La câteva luni după ce a trecut la Inedit TV și postul a primit prelungirea licenței pe încă 9 ani, Luis Lazarus s-a prezentat în fața Consiliului pentru a da explicații cu privire la o emisiune din 18 noiembrie, în care s-a prezentat cazul unei mamei care și-a pierdut fetiția de doar 4 ani.

În cadrul producției „Luis Lazarus Live” au fost invitați: Diana, care a avut un bunic infectat cu coronavirus și care a decedat în incendiul de la Spitalul din Piatra-Neamț; Gabriela Apăvăloaei, a cărei fetiță, Natalia, a fost declarată de autorități ca fiind decedată în urma infectării cu coronavirus; Adrian Vornicu- prezentat ca fiind expert în bioelectronică, invitatul s-a declarat ca fiind nutriționist, Valentin Guia, teolog și medicul orelist Horst Muller, care trăiește în Germania.

Publicitate

Discuția din studio s-a axat pe elucidarea morții fetiței, care s-ar fi produs în urma unui vaccin ce ar fi trebuit să o vindece, nu să-i provoace decesul. Gabriela Apăvăloaei, mama fetiței, a făcut câteva afirmații despre cum poate fi tratat coronavirusul, dar și că Vitamina C ar ajuta la vindecarea completă a acestei boli.

În urma discuțiilor dintre membrii CNA, Inedit TV s-a ales cu somație publică propusă de Dorina Rusu și a fost votată în unanimitate.

Sancțiunea primit de postul TV a venit în contextul în care în studio nu s-a aflat un medical specialist pentru a infirma spusele mamei și celorlalți invitați. De asemenea, s-au făcut și afirmații conspiraționiste despre mască și vaccinul anti-covid.

Iată ce s-a spus în emisiunea „Luis Lazarus Live”, via documentelor CNA:

”Gabriela Apăvăloaei: Încerc în câteva secunde să spun. Ați întrebat despre felul cum se va încheia toată treaba asta cu coronavirusul, cu COVID- ul, păi eu mă întreb, oare se va termina, pentru că eu știu cum să mă tratez de COVID, dacă-l voi lua, dar medicii se pare că nu știu, numai că, ce să vezi, au un vaccin totuși.

Ok, aveți un vaccin, să zicem că ne vaccinăm, dar se știe că, indiferent că te vaccinezi, boala tot o vei face, deci, oare după ce mă vaccinez și tot o să iau boala, oare o să mă poți trata sau vom rămâne așa în continuare netratați, deci cum se va încheia totuși, ei nu fac în momentul ăsta nimic, decât să ne ia tot, tot, dar tot, cum ce am putea noi lupta împotriva nu a COVID- ului, a tuturor virușilor cu care a trebuit să luptăm și până acuma, ne pun mască, plină de microbi, ne îmbolnăvim înainte.

Ne bagă panică, panica scade imunitatea, ne distanțează, singurătatea ne scade imunitatea. Deci, Orban vrea să ne închidă piețele, nu mai avem de la țărani, nu mai avem nutrienți în alimente, nu mai avem, deci tot ce fac ei în momentul ăsta, ne scade imunitatea. Deci concret, oameni buni, singuri luptați-vă să vă păstrați imunitatea.

Adrian Vornicu: De fapt, asta este realitatea vaccinală și dacă cineva ar fi onest să vadă, care sunt statisticile eradicării unor anumite boli, prin vaccinuri, va vedea că acolo unde s-a vaccinat mai mult, au fost mai multe probleme. Asta este realitatea... și închei cu un lucru, de 30 de secunde.

Actul vaccinal privit per ansamblu, pot să vă spun că și mai ales această pandemie, ea este în aceeași oală, sfidează logica bunului-simț, de ce?

Păi, la fiecare metru cub de aer respirat și o persoană care este destul de statică, respiră 2 metri cubi de aer, un sportiv poate 4-5, respirăm pe zi, domnule Lazarus, 20000 de viruși și 5500 de baterii pe zi se numește metagenomic airborne. Păi, dacă eu respir 20000 de viruși, nu masca aceea o să mă protejeze de ceva, de fapt nu protejează de nimic. De ce ne temem? De care viruși? Suntem scăldați în viruși...

Adrian Vornicu: Ajungem la acest COVID, ni se propun acum vaccinuri acum vaccinuri cu ARN mesager.Știe cineva ce funcție este introdusă în acel vaccin, pentru că dacă cumva au greșit și credeți-mă, în istoria medicală s-a greșit de foarte multe ori în privința vaccinurilor, există un fost director de la Sanofi, care ține autodenunțul unui vaccinolog, în care se arată că, de fapt au fost foarte multe erori.

Dacă se face o eroare, ne vom trezi în corpul nostru cu medicii, să spunem în ghilimele, da, tot ce vreți în sistemul imunitar că vor avea funcții puțin criminale, în loc să fie polițist, va începe să tragă pe stradă, în loc să fie medic va începe să fie măcelar, în loc să fie bucătar va începe să fie altceva, or această propunere a unui vaccin care nici măcar la nivel veterinar nu a fost studiat prea bine și acum ne grăbește să-l facem noi, vă spun sincer, să-l facă ei, pentru că eu, familia mea, nu voi accepta și nu sfătuiesc pe nimeni să accepte să fie cobaiul acestor experimente medicale, care sunt demne de un proces de la Nȕrnberg și nu de un act medical, nu este firesc ceea ce se întâmplă, pentru că este o sperietoare de ciori, acest virus, face parte din ceilalți 20 de mii, care îi respirăm pe zi nu poate fi mai patogen decât alții, nu intru în alte discuții că a fost modificat sau nu, nu este problema mea, asta este problema, nu știu, organizațiilor abilitate de stat, să vadă dacă este bioterorist sau nu, eu știu un lucru: trăim și ne scăldăm și ne naștem în viruși și gândiți-vă că un copil pe cale naturală se naște de sus până jos uns cu viruși și cu bacterii ce doamne iartă-mă, pe ce lume trăim?”

Dorina Rusu și Radu Herjeu, membri CNA, au luat poziție în acest caz.

Dorina Rusu, în ședința CNA:

”Toți au fost împotriva vaccinului care i-a provocat o reacție adversă a fetiței. Fetița nu a murit din cauza vaccinului. Pe de altă, vorbim și despre faptul că toți cei care vor face vaccinați vor fi niște cobai, un experiment. Ce ați făcut în această emisiune e foarte grav, ați lăsat oamenii să spună un singur punct de vedere.

Dumneavoastră. ați avut același punct de vedere cu al lor. Iar unul dintre invitați a lăsat să se înțeleagă că cei care se vaccinează devin cobai și sunt supuși unui experiment. Îmi pare rău că am votat prelungirea licenței. Temerile mele au fost îndreptățite, pentru că ceea ce se întâmplă în emisiunea asta nu e deloc în regușă. Totul este un pretext pentru a vorbi de vaccin, de a nu purta masca.”

Radu Herjeu, în ședința CNA:

„Emisunea începe cu un caz tragic, cu o fetiță care moare la o vârstă fragedă din cauza unor afecțiuni care sunt trecute în diagnostic. Legătura între vaccinul făcut la 2-3 luni și moartea de la 5 ani nu există nicăieri făcută. O astfel de legătură, posibilă sau nu, putea fi făcută doar de un medic, dacă ar fi fost prezent în emisiunea. Mama a avut libertatea de a spune ce a vrut domnia sa. Povestea a început să se amestece, cu Covidul.

Să presupunem că în foaia de deces că a murit de Covid și știe sigur doamna că nu a avut Covid, pentru că a tratat-o cu Vitamina C. Presupunem că s-a făcut o greșeală. Scriptic și medical, nicăieri nu scrie că fetița a murit din cauza vaccinului. Nu scrie absolut nicăieri acest aspect.

Discuția a fost despre cum se tratează Covid cu pastilele de Vitamina C, se știe că virusului nu-i place mediul acid. Repet, n-a existat niciun medic acolo. Problema e că nu ați avut niciun medic în emisiune și că n-au putut să combată aceste afirmații.

Pe finalul discuției și înainte de votarea sancțiuni, Lazarus a venit cu o promisiune: „Promit că la următoarele emisiuni voi aduce un medic în emisiune, în edițiile în care voi avea subiecte medicale.” 

CITEȘTE ȘI: Luis Lazarus revine! Va avea propriul show. Și promite: "Se va încadra în limitele legalității"

CITEȘTE ȘI: Luis Lazarus se întoarce! Cu emisiuni săptămânale la un post. CNA i-a prelungit licența pe încă nouă ani

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • unde oare au studiat astia medicina ? toti vorbesc in termeni stiintifici fara sa aiba pregatire - toti au acelasi text de parca cineva le-a bagat sub nas o partitura Or fii rusii care lupta sa destabilizeze tarile ue ?
  • Am trecut pe acest post inedit si am vazut muzica populara pe teleshopping trimis la...un spot de teleshopping!Faina trecere nu am ce sa comentez

Trimite un comentariu