Skip to main content

Luis Lazarus, emisiune cu conspiraţii despre mască şi vaccin. Ce sancţiune a primit?

 
Luis Lazarus, emisiune cu conspiraţii despre mască şi vaccin. Ce sancţiune a primit?

CNA. La câteva luni după ce a trecut la Inedit TV şi postul a primit prelungirea licenţei pe încă 9 ani, Luis Lazarus s-a prezentat în faţa Consiliului pentru a da explicaţii cu privire la o emisiune din 18 noiembrie, în care s-a prezentat cazul unei mamei care şi-a pierdut fetiţia de doar 4 ani.

Publicitate

În cadrul producţiei „Luis Lazarus Live” au fost invitaţi: Diana, care a avut un bunic infectat cu coronavirus şi care a decedat în incendiul de la Spitalul din Piatra-Neamţ; Gabriela Apăvăloaei, a cărei fetiţă, Natalia, a fost declarată de autorităţi ca fiind decedată în urma infectării cu coronavirus; Adrian Vornicu- prezentat ca fiind expert în bioelectronică, invitatul s-a declarat ca fiind nutriţionist, Valentin Guia, teolog şi medicul orelist Horst Muller, care trăieşte în Germania.

Discuţia din studio s-a axat pe elucidarea morţii fetiţei, care s-ar fi produs în urma unui vaccin ce ar fi trebuit să o vindece, nu să-i provoace decesul. Gabriela Apăvăloaei, mama fetiţei, a făcut câteva afirmaţii despre cum poate fi tratat coronavirusul, dar şi că Vitamina C ar ajuta la vindecarea completă a acestei boli.

În urma discuţiilor dintre membrii CNA, Inedit TV s-a ales cu somaţie publică propusă de Dorina Rusu şi a fost votată în unanimitate.

Sancţiunea primit de postul TV a venit în contextul în care în studio nu s-a aflat un medical specialist pentru a infirma spusele mamei şi celorlalţi invitaţi. De asemenea, s-au făcut şi afirmaţii conspiraţioniste despre mască şi vaccinul anti-covid.

Iată ce s-a spus în emisiunea „Luis Lazarus Live”, via documentelor CNA:

”Gabriela Apăvăloaei: Încerc în câteva secunde să spun. Aţi întrebat despre felul cum se va încheia toată treaba asta cu coronavirusul, cu COVID- ul, păi eu mă întreb, oare se va termina, pentru că eu ştiu cum să mă tratez de COVID, dacă-l voi lua, dar medicii se pare că nu ştiu, numai că, ce să vezi, au un vaccin totuşi.

Ok, aveţi un vaccin, să zicem că ne vaccinăm, dar se ştie că, indiferent că te vaccinezi, boala tot o vei face, deci, oare după ce mă vaccinez şi tot o să iau boala, oare o să mă poţi trata sau vom rămâne aşa în continuare netrataţi, deci cum se va încheia totuşi, ei nu fac în momentul ăsta nimic, decât să ne ia tot, tot, dar tot, cum ce am putea noi lupta împotriva nu a COVID- ului, a tuturor viruşilor cu care a trebuit să luptăm şi până acuma, ne pun mască, plină de microbi, ne îmbolnăvim înainte.

Ne bagă panică, panica scade imunitatea, ne distanţează, singurătatea ne scade imunitatea. Deci, Orban vrea să ne închidă pieţele, nu mai avem de la ţărani, nu mai avem nutrienţi în alimente, nu mai avem, deci tot ce fac ei în momentul ăsta, ne scade imunitatea. Deci concret, oameni buni, singuri luptaţi-vă să vă păstraţi imunitatea.

Adrian Vornicu: De fapt, asta este realitatea vaccinală şi dacă cineva ar fi onest să vadă, care sunt statisticile eradicării unor anumite boli, prin vaccinuri, va vedea că acolo unde s-a vaccinat mai mult, au fost mai multe probleme. Asta este realitatea... şi închei cu un lucru, de 30 de secunde.

Actul vaccinal privit per ansamblu, pot să vă spun că şi mai ales această pandemie, ea este în aceeaşi oală, sfidează logica bunului-simţ, de ce?

Păi, la fiecare metru cub de aer respirat şi o persoană care este destul de statică, respiră 2 metri cubi de aer, un sportiv poate 4-5, respirăm pe zi, domnule Lazarus, 20000 de viruşi şi 5500 de baterii pe zi se numeşte metagenomic airborne. Păi, dacă eu respir 20000 de viruşi, nu masca aceea o să mă protejeze de ceva, de fapt nu protejează de nimic. De ce ne temem? De care viruşi? Suntem scăldaţi în viruşi...

Adrian Vornicu: Ajungem la acest COVID, ni se propun acum vaccinuri acum vaccinuri cu ARN mesager.Ştie cineva ce funcţie este introdusă în acel vaccin, pentru că dacă cumva au greşit şi credeţi-mă, în istoria medicală s-a greşit de foarte multe ori în privinţa vaccinurilor, există un fost director de la Sanofi, care ţine autodenunţul unui vaccinolog, în care se arată că, de fapt au fost foarte multe erori.

Dacă se face o eroare, ne vom trezi în corpul nostru cu medicii, să spunem în ghilimele, da, tot ce vreţi în sistemul imunitar că vor avea funcţii puţin criminale, în loc să fie poliţist, va începe să tragă pe stradă, în loc să fie medic va începe să fie măcelar, în loc să fie bucătar va începe să fie altceva, or această propunere a unui vaccin care nici măcar la nivel veterinar nu a fost studiat prea bine şi acum ne grăbeşte să-l facem noi, vă spun sincer, să-l facă ei, pentru că eu, familia mea, nu voi accepta şi nu sfătuiesc pe nimeni să accepte să fie cobaiul acestor experimente medicale, care sunt demne de un proces de la Nȕrnberg şi nu de un act medical, nu este firesc ceea ce se întâmplă, pentru că este o sperietoare de ciori, acest virus, face parte din ceilalţi 20 de mii, care îi respirăm pe zi nu poate fi mai patogen decât alţii, nu intru în alte discuţii că a fost modificat sau nu, nu este problema mea, asta este problema, nu ştiu, organizaţiilor abilitate de stat, să vadă dacă este bioterorist sau nu, eu ştiu un lucru: trăim şi ne scăldăm şi ne naştem în viruşi şi gândiţi-vă că un copil pe cale naturală se naşte de sus până jos uns cu viruşi şi cu bacterii ce doamne iartă-mă, pe ce lume trăim?”

Dorina Rusu şi Radu Herjeu, membri CNA, au luat poziţie în acest caz.

Dorina Rusu, în şedinţa CNA:

”Toţi au fost împotriva vaccinului care i-a provocat o reacţie adversă a fetiţei. Fetiţa nu a murit din cauza vaccinului. Pe de altă, vorbim şi despre faptul că toţi cei care vor face vaccinaţi vor fi nişte cobai, un experiment. Ce aţi făcut în această emisiune e foarte grav, aţi lăsat oamenii să spună un singur punct de vedere.

Dumneavoastră. aţi avut acelaşi punct de vedere cu al lor. Iar unul dintre invitaţi a lăsat să se înţeleagă că cei care se vaccinează devin cobai şi sunt supuşi unui experiment. Îmi pare rău că am votat prelungirea licenţei. Temerile mele au fost îndreptăţite, pentru că ceea ce se întâmplă în emisiunea asta nu e deloc în reguşă. Totul este un pretext pentru a vorbi de vaccin, de a nu purta masca.”

Radu Herjeu, în şedinţa CNA:

„Emisunea începe cu un caz tragic, cu o fetiţă care moare la o vârstă fragedă din cauza unor afecţiuni care sunt trecute în diagnostic. Legătura între vaccinul făcut la 2-3 luni şi moartea de la 5 ani nu există nicăieri făcută. O astfel de legătură, posibilă sau nu, putea fi făcută doar de un medic, dacă ar fi fost prezent în emisiunea. Mama a avut libertatea de a spune ce a vrut domnia sa. Povestea a început să se amestece, cu Covidul.

Să presupunem că în foaia de deces că a murit de Covid şi ştie sigur doamna că nu a avut Covid, pentru că a tratat-o cu Vitamina C. Presupunem că s-a făcut o greşeală. Scriptic şi medical, nicăieri nu scrie că fetiţa a murit din cauza vaccinului. Nu scrie absolut nicăieri acest aspect.

Discuţia a fost despre cum se tratează Covid cu pastilele de Vitamina C, se ştie că virusului nu-i place mediul acid. Repet, n-a existat niciun medic acolo. Problema e că nu aţi avut niciun medic în emisiune şi că n-au putut să combată aceste afirmaţii.

Pe finalul discuţiei şi înainte de votarea sancţiuni, Lazarus a venit cu o promisiune: „Promit că la următoarele emisiuni voi aduce un medic în emisiune, în ediţiile în care voi avea subiecte medicale.”

CITEŞTE ŞI: Luis Lazarus revine! Va avea propriul show. Şi promite: "Se va încadra în limitele legalităţii"

CITEŞTE ŞI: Luis Lazarus se întoarce! Cu emisiuni săptămânale la un post. CNA i-a prelungit licenţa pe încă nouă ani

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    Bine punctat, DODO.
  • DODO DODO
    unde oare au studiat astia medicina ? toti vorbesc in termeni stiintifici fara sa aiba pregatire - toti au acelasi text de parca cineva le-a bagat sub nas o partitura Or fii rusii care lupta sa destabilizeze tarile ue ?
  • 121 121
    Am trecut pe acest post inedit si am vazut muzica populara pe teleshopping trimis la...un spot de teleshopping!Faina trecere nu am ce sa comentez

Trimite un comentariu

sus