Skip to main content

VIDEO. „Moldovenii”, de la Kanal D, au lansat o nouă serie. Online. Fără Radu Țibulcă

 
VIDEO. „Moldovenii”, de la Kanal D, au lansat o nouă serie. Online. Fără Radu Țibulcă

VIDEO. Actorii din serialul Moldovenii, de la Kanal D, au lansat o nouă serie. Se numește „40 de zile” și se vede online, în fiecare vineri, de la ora 20:30. 

Cele zece episoade vor apărea săptămânal pe canalul de YouTube 3Chestii, cu 1,3 milioane de abonați. Din producție lipsește actorul Radu Țibulcă, cel care face echipă cu fondatorii 3Chestii - Petronel Gongeanu şi Iulian Mehedinţ. 

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, acesta a explicat că noua serie s-a filmat la Iași, iar în acest moment el are proiecte la București. Țibulcă este unul dintre realizatorii matinalului „Scularea”, de la Radio Impuls. 

Producția „40 de zile” spune povestea lui Toni și întâmplările sale timp de „40 de Zile” blocate pe Pământ, în viața de Apoi. Creatorii proiectului au explicat:

„Ne-am gândit să începem noul an cu ceva nou, ceva la care urmăritorii noștri nu s-ar fi așteptat. Dorim să arătam că putem face comedie, dar putem face atât acțiune, cât și dramă.

Ne atrage foarte mult acțiunea, iar personajele din noua serie sunt total schimbate în comparație cu cele din mediul rural. Acțiunea se învârte în jurul lui Toni, personaj care va fi absent fizic în serie și a cărui moarte este misterioasă. Deși nu știm dacă s-a sinucis sau a fost omorât, sufletul său a rămas blocat pe Pământ 40 de zile, fiind blestemat să nu își revadă viața, ci să o continue sub formă de suflet, reușind să interacționeze cu personajele, să atingă lucruri, dar să nu fie văzut”, spun aceștia. 

FOTO 

Din distribuția serialului fac parte:

  • Toni (Gongeanu Petronel) 
  • Iulică (Iulian Mehedinț)
  • Andreea (Andreea Lodbă)
  • Aida (Aida Ioana)
  • Don Vasi (Vasile Panțiru)
  • Ducanul (Claudiu Dobriță)
  • Nuți (Marius Grăunte)
  • Burți (Bogdan Burtilă)

Citește și: Din online, pe TV. Kanal D pregătește un serial de comedie alături de creatorii unui canal de Youtube cu 900.000 de fani


Citește și: Moldovenii, în studioul Paginademedia. Interviu "de voie bună" cu Radu Țibulcă și Petronel Gongeanu, actori în Moldovenii


VIDEO. 40 de zile - primul episod

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu