Skip to main content

VIDEO. „Moldovenii”, de la Kanal D, au lansat o nouă serie. Online. Fără Radu Ţibulcă

 
VIDEO. „Moldovenii”, de la Kanal D, au lansat o nouă serie. Online. Fără Radu Ţibulcă

VIDEO. Actorii din serialul Moldovenii, de la Kanal D, au lansat o nouă serie. Se numeşte „40 de zile” şi se vede online, în fiecare vineri, de la ora 20:30.

Publicitate

Cele zece episoade vor apărea săptămânal pe canalul de YouTube 3Chestii, cu 1,3 milioane de abonaţi. Din producţie lipseşte actorul Radu Ţibulcă, cel care face echipă cu fondatorii 3Chestii - Petronel Gongeanu şi Iulian Mehedinţ.

Contactat de Paginademedia.ro, acesta a explicat că noua serie s-a filmat la Iaşi, iar în acest moment el are proiecte la Bucureşti. Ţibulcă este unul dintre realizatorii matinalului „Scularea”, de la Radio Impuls.

Producţia „40 de zile” spune povestea lui Toni şi întâmplările sale timp de „40 de Zile” blocate pe Pământ, în viaţa de Apoi. Creatorii proiectului au explicat:

„Ne-am gândit să începem noul an cu ceva nou, ceva la care urmăritorii noştri nu s-ar fi aşteptat. Dorim să arătam că putem face comedie, dar putem face atât acţiune, cât şi dramă.

Ne atrage foarte mult acţiunea, iar personajele din noua serie sunt total schimbate în comparaţie cu cele din mediul rural. Acţiunea se învârte în jurul lui Toni, personaj care va fi absent fizic în serie şi a cărui moarte este misterioasă. Deşi nu ştim dacă s-a sinucis sau a fost omorât, sufletul său a rămas blocat pe Pământ 40 de zile, fiind blestemat să nu îşi revadă viaţa, ci să o continue sub formă de suflet, reuşind să interacţioneze cu personajele, să atingă lucruri, dar să nu fie văzut”, spun aceştia.

FOTO

Din distribuţia serialului fac parte:

  • Toni (Gongeanu Petronel)
  • Iulică (Iulian Mehedinţ)
  • Andreea (Andreea Lodbă)
  • Aida (Aida Ioana)
  • Don Vasi (Vasile Panţiru)
  • Ducanul (Claudiu Dobriţă)
  • Nuţi (Marius Grăunte)
  • Burţi (Bogdan Burtilă)

Citeşte şi: Din online, pe TV. Kanal D pregăteşte un serial de comedie alături de creatorii unui canal de Youtube cu 900.000 de fani


Citeşte şi: Moldovenii, în studioul Paginademedia. Interviu "de voie bună" cu Radu Ţibulcă şi Petronel Gongeanu, actori în Moldovenii


VIDEO. 40 de zile - primul episod

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus