Skip to main content

Ştefan Mandachi, afaceristul cu „primul metru de autostradă”, în prima ediţie Şef sub acoperire. Începe noul sezon la Pro TV

 
Ştefan Mandachi, afaceristul cu „primul metru de autostradă”, în prima ediţie Şef sub acoperire. Începe noul sezon la Pro TV

Afaceristul Ştefan Mandachi va fi primul „Şef sub acoperie”, din noul sezon al reality show-ului de la Pro TV. Emisiunea „Şef sub acoperire” debutează marţi, 9 februarie, de la ora 21:30.

Publicitate

Va fi programat în zilele de marţi, după Las Fierbinţi, spre deosebire de sezonul trecut care se vedea joia.

Mandachi, care are un lanţ de restaurante şi mai multe hoteluri, a devenit celebru după ce a inaugurat „primul metru de autostradă din Moldova”, în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor din regiunea Moldovei.

A lansat Spartan, lanţ de restaurante fast-food, în urmă cu 8 ani. A ajuns acum la o cifră de afaceri de 35.000.000 de euro pe an.

El va intra sub acoperire în propria companie, Spartan, pentru a afla care sunt lucrurile care funcţionează, cine sunt angajaţii model, dar şi care sunt provocările cu care se confruntă aceştia.

„A fost o experienţă revelatoare. Mi-am descoperit angajaţii şi am privit afacerea cu alţi ochi, dintr-o nouă perspectivă”, a spus Ştefan Mandachi.

„Şef sub acoperire” este o emisiune realizată după formatul britanic Undercover Boss. Directori de companii, cu sute sau mii de angajaţi, devin simpli angajaţi în propria firmă.

Săptămânal, emisiunea duce câte un director sub acoperire, care va experimenta mai multe job-uri în propria companie. În fiecare departament, un angajat îi va fi mentor şi va încerca să-l iniţieze pe şef în tainele companiei şi ale job-ului respectiv.


Citeşte şi: FOTO. Cum s-a văzut protestul de 15 minute la TV. B1 şi Prima TV s-au implicat direct în protest. Celelalte au relatat din stradă


Citeşte şi: Pro TV s-a răzgândit. Emisiunea „Şef sub acoperire” începe mai devreme. Prima ediţie „Gospodar fără pereche”, mutată şi ea


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    In ***,fara emisiunea respectiva habar n-aveai nu? credeai ca pac pac e munca nu?
  • Specialistu Specialistu
    Chiar mi-a plăcut primul sezon ,o să urmăresc,îmi place.

Trimite un comentariu

sus