Skip to main content

„Pentru numele lui Dumnezeu, unde ajungem?!” - Reacţie puternică a unui membru CNA la mesajele antivaccin de la Naşul TV

 
Valentin Jucan - Foto | Epoch Times România
Valentin Jucan - Foto | Epoch Times România

Reacţie puternică a unui membru CNA la mesajele antivaccin de la Naşul TV. Derapajele legate de vaccin şi de Covid-19 au atras critici aspre din partea lui Valentin Jucan. 

Publicitate

„Pentru numele lui Dumnezeu, unde ajungem? Cum adică? Haideţi, de acum înainte fiecare dintre noi să mergem la spital şi să ne facem singuri reţetarul, să optăm pentru operaţie sau nu, să zicem domne’, eu nu vreau cu RMN, eu vreau cu razele soarelui”, a afirmat Jucan în contextul dialogului pe care membrii CNA l-au avut astăzi cu reprezentanta postului Naşul TV. 

Intervenţia lui Jucan a venit după o afirmaţie făcută de Gabriela Caliţescu (care este şi realizatoare a emisiunii Să vorbim despre tine la Naşul TV) chiar în şedinţa CNA. Totodată, replica membrului CNA a venit şi la capătul unei zile lungi în care s-au vizionat derapaje legate de Covid-19 sau de vaccin de la mai multe posturi TV. 

De notat că în speţa Naşul TV nu s-a luat nicio decizie, momentan. În şedinţa de mâine, 21 octombrie, vor avea loc dezbateri şi un vot, în eventualitatea în care vor exista propuneri de sancţionare. 

Ce l-a stârnit pe Jucan? „O cretinitate, o imbecilitate monumentală”

La un moment dat, în timp ce era audiată de oamenii din CNA, Gabriela Caliţescu a făcut următoarea afirmaţie: 

„Cred că protocolul medical ar trebui să aibă dreptul pacientului de a alege, vrea vaccinare sau vrea tratament”, a spus ea. 

Instant, Valentin Jucan a intervenit. Ce a zis membrul CNA, printre altele: 

- Pentru numele lui Dumnezeu, unde ajungem? Cum adică? Haideţi, de acum înainte fiecare dintre noi să mergem la spital şi să ne facem singuri reţetarul, să optăm pentru operaţie sau nu, să zicem domne’, eu nu vreau cu RMN, eu vreau cu razele soarelui

- Chestiunea asta cu am dreptul de a alege, în anumite situaţii când tu nu poţi alege, este o cretinitate, o imbecilitate monumentală. Nu mai pot. Ai dreptul să alegi când esti în cunoştinţă de cauză. Cu toţii avem dreptul să alegem, avem dreptul să ne luăm viaţa dacă vrem, dar ca să poţi să te tratezi trebuie să ştii şi cum, de aia trebuie să mergi la nişte medici şi să le ceri opinia. Tu ca pacient îţi dai cu părerea despre tratament?

- Poţi să alegi pe sănătatea ta, dar când alegerea ta îmi afectează viaţa îmi rezerv şi eu dreptul de a avea reacţii la persoana care poate m-a infectat.

- Discutăm despre reacţii adverse, dar când este ultima data când aţi auzit despre reacţiile adverse ale Paracetamolului. Nu cred că aţi auzit aceste dezbateri despre un medicament pe care îl înghiţim cu toţii, fără să ne gândim, fără să facem circ pe Facebook şi pe la televiziuni. Nu există medicament pe planeta asta care să nu aibă efecte adverse.

- Ce fac aceşti oameni este să speculeze efectele adverse contrar efectelor pozitive majoritare.

- Aceşti oameni nu îneleg care le este rolul şi ce obligaţii au din punct de vedere legal. Trebuie să se facă o distincţie clară între fapte şi opinii, aşa spunea Legea, nu Jucan. Ei spun pe post ce se spune la scara blocului.

„Poporul român doarme şi se vrea eutanasiat, vaccinat şi pus să-şi ucidă pruncii prin vaccinare”

În şedinţa CNA de astăzi, 20 octombrie 2021, s-au vizionat emisiuni pe subiectul vaccinării de la mai multe posturi TV. Printre acestea se numără şi Naşul TV, cu trei emisiuni difuzate în luna iunie. 

Deşi CNA nu a luat încă o decizie în acest caz, postul a mai fost amendat şi în trecut pentru derapaje asemănătoare. Redăm mai jos, pe scurt, câteva dintre afirmaţiile făcute în emisiunile analizate de CNA. Cele spuse şi redate mai jos îi aparţin lui Radu Moraru: 

- Deci, până la urmă, dacă poporul român doarme şi se vrea eutanasiat, vaccinat şi pus să-şi ucidă pruncii prin vaccinare, noi nu avem ce să facem şi eu trebuie să fiu foarte pragmatic. Scapă cine poate

- Bă, prostalanilor, nu mai aveţi nici Curte, nimic nu mai aveţi! Pulime, cum spunea jegul acela de Oprescu. Nu mai aveţi nimic! Gata, de acum sunteţi singuri.

- Şi aveţi următoarea opţiune, vă vaccinaţi şi vă vaccinaţi copiii sau nu mai ieşiţi din casă. Că atât de idioţi sunt românii să nu înţeleagă că experimentul cu masca a fost pentru vaccinare, atunci îşi merită soarta toţi! Că aici se va ajunge. 

- Ei, asta va fi din septembrie, nu mai pot ieşi din casă fără vaccinare. Punct. Când vor fi toţi prizonieri, e târziu, că ce să mai faci? Când vor fi toţi vaccinaţi, ce să mai faci? Când vor începe să crape ca proştii, ca idioţii, că nu citesc ce înseamnă aceste mizerii de nici nu sunt vaccinuri, ce să le faci? 

- Ăştia au urmărit să vândă vaccinuri false şi să obţină controlul populaţiei. Că doar nu credeţi că visul lor a fost să facă nişte miliarde din vaccinuri. Nu. Visul lor este controlul populaţiei


Citeşte şi: Încă o amenda încasată de Naşul TV. Conspiraţii despre vaccinare, Covid şi atac la un membru CNA


Citeşte şi: „Saga” Naşul TV continuă la CNA: „Arahat este homosexual şi cu asta l-au şantajat”. Amendă pe măsură pentru ce a zis Radu Moraru


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    asta nu este o libertate a presei Asa ceva este pericol public si trebuie sanctionata urgent De ce numai unul din cna s-a sesizat ? restul au matait si nu stiu ce se intimpla Asa cum otv a otravit romanii si a fost inchis asa sa fie si soarta nasului Pacat ca nu se poate face un referendum care sa stabilesca ce televiziuni trebuie inchise
  • jk jk
    @Stefan Amenzi maxime nu se dau la posturile mari și vrei la unul cu audienta 0 barat?Da,pot fi date audiente semnificative la capacitatea audientei,de cateva zeci de mii de lei...dar cine stie,poate ca usor,usor,cu schimbarea unor membri ai forului se va schimba ceva
  • Stefan Stefan
    Tot se plang dar amenzi nu dau. De ce mai exista amenda maxima daca nu se da niciodata?

Trimite un comentariu

sus