Skip to main content

PARTENERIAT. Ce lumini folosim la Interviurile Paginademedia în noul studio? Noua soluţie şi avantajele acesteia

 
PARTENERIAT. Ce lumini folosim la Interviurile Paginademedia în noul studio? Noua soluţie şi avantajele acesteia

GALERIE FOTO. Noul Studio Video Paginademedia vine nu doar cu un decor complet schimbat, dar şi cu o nouă soluţie pe partea de lumini, foarte eficientă şi flexibilă. Aţi văzut noua schemă de lumini în interviurile cu Mihai Petre&Elwira Petre, în materialul cu Cristian Movilă şi în discuţia cu reporterul TVR Adelin Petrişor.

Publicitate

Interviurile Paginademedia sunt filmate cu două lumini de putere Nanlite FS-300, care funcţionează fiecare atât ca lumină principală, cât şi ca lumină de contur pentru fiecare dintre cei aflaţi în studio - gazda şi invitatul.

Practic, dispuse în unghi, luminile - echipate cu softboxuri de difuzie, care dau o iluminare soft uniformă - sunt orientate fiecare către invitat (lumină principală) şi oferă contur, în acelaşi timp, celuilalt (lumina venind din spate).

De ce am optat pentru NanLite FS-300:

- două lumini mari, cu softboxuri, sunt o "soluţie câştigătoare", mai ales dacă bifaţi o experienţă tehnică îndelungate. Aşezate cum trebuie, nu ai cum să dai greş.

- puterea mare de iluminare (lampa, cum îi spune numele - are 300 de waţi). Pentru Studioul Paginademedia, 100 de waţi ar fi fost prea puţin, dacă punem şi softboxul, 200 de waţi ar fi fost probabil de ajuns, dar la 300 de waţi "rămâne" destul de mult, ceea ce oferă şi alte posibilităţi într-un spaţiu mai mare. Folosim luminile la 55-60% din putere.

În termeni mai tehnici, dacă vreţi să comparaţi cu alte lămpi, maximum de putere este de peste 41.000 Lux, iar de luminozitate de 25.000 de lumeni. 

- este o lumină Daylight - albă, cu o temperatură de culoare fixă de 5.600K. Ne ajută mult la setarea camerelor, astfel culorile sunt uniforme (pentru oameni care nu sunt foarte tehnici, balansul de alb poate fi o bătaie de cap!)

- versatilitatea - având aşa-numita montură Bowens, acceptă foarte multe accesorii. Noi am optat pentru softboxuri, pentru o lumină uniformă şi soft, idelaă pentru interviuri de studio!

Găsiţi luminile NanLite FS 300 Led Daylight la WestBuy, la 1.320 de lei de lei. Aveţi acolo şi toate detaliile tehnice.

Vezi interviurile filmate cu această schemă de lumini:

VIDEO. Mihai şi Elwira Petre, câştigătorii Asia Express: “Pe mine m-a spart dorul de copii”. Povestea emoţionantă a cuplului

VIDEO. Interviu. "Asta e realitatea! De frica morţii, spui adevărul!" "Cel mai mult se auzea ventilatorul şi bipăitul aparatelor. Care se mai şi opreau"

VIDEO. Adelin Petrişor: Am fost întrebat dacă vreau să fiu şef al TVR. A refuzat! De ce?

GALERIE FOTO. Noul Studio Paginademedia.ro şi schema de lumini

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus