Skip to main content

Proiect Special. Un brad pe zi. Azi, un altfel de brad, mai... boem: Christmas Cocoon. De ce e altfel?

 
Proiect Special. Un brad pe zi. Azi, un altfel de brad, mai... boem: Christmas Cocoon. De ce e altfel?

VIDEO. Proiect Special. Putem împodobi bradul cu globuleţe roz perlat? Azi, bradul Christmas Cocoon în seria "Cum împodobim bradul". Şi decoraţiunile - farfurii, căni, feţe de masă - sunt top pe roz.

Publicitate

De ce este altfel bradul Christmas Cocoon? Ne explică cei de la Auchan, unde găsiţi brazii organizaţi pe teme:

În atmosfera boema a coconului Craciunului veti descoperi zâne, fetite, ingeri, pasari, capcanele de vise si elemente din iută. Un Craciun boem, cu o atmosfera calda, atemporala, chiar si atunci cand este frig.

Găsim culori pale şi foarte la modă: roz perlat, nuante de bej, un maro cald. Ne simţim ca acasă, ca într-un refugiu, apreciem toate micile plăceri ale vieţii. Se simte că acolo este mereu cald chiar şi când afară este frig. Este coconul nostru oarecum boem, oarecum nomad. Ne ghemuim pe canapea în timp ce ne bem ceaiul şi ne admirăm bradul de Crăciun. Elementele strălucitoare se confruntă cu efecte mai brute, cum ar fi iută, macramé.

Elemente iconice: o fetiţă, o zână şi un troll în culorile temei şi câteva păsări colorate. Desigur, vom păstra simbolurile de Crăciun precum ciorapi de Crăciun, stele, brazi şi alţi fulgi de nea.

Efecte: strălucitoare de paiete amestecate cu tricoturi groase, frânghie şi efecte de macramé. Totul va fi impodobit cu niste modele florale foarte simple si cateva modele neo-grafice foarte populare in acest moment.

Un material Paginademedia.ro pentru Auchan.

Citeşte şi: Jucării, jucării, şi iar jucării! De Moş! Reportaj Video. Care sunt trendurile? Ce găsiţi la Târgul de Crăciun Auchan în acest an?

Citeşte şiCum împodobim pomul? Un brad pe zi. Azi, Bradul Atelierul lui Moş Crăciun - Santa's Workshop

Citeşte şiBradul A day in winter şi tema lui

VIDEO. Bradul Christmas Cocoon - Coconul Crăciunului

GALERIE FOTO. Bradul Coconul Crăciunului - Christmas Cocoon

Citeşte şi: Ce brazi! Ce globuleţe! Un reportaj VIDEO special cu idei de brazi şi decoraţiuni de la Târgul de Crăciun

Citeşte şi: GALERIE FOTO ...dulce. (P) Bomboane şi ciocolată. Şi iar bomboane şi ciocolată. Plus cozonaci. Tărgul de Crăciun, în imagini

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus