Skip to main content

SCHIMBĂRI IMPORTANTE. Acces Direct revine şi va fi pe două posturi TV

 
SCHIMBĂRI IMPORTANTE. Acces Direct revine şi va fi pe două posturi TV

Acces Direct revine cu un nou sezon, dar şi cu schimbări importante. Emisiunea Mirelei Vaida va fi pe două posturi de televiziune. Mai precis, vorbim despre Antena 1 (unde era şi până acum) şi Antena Stars. 

Publicitate

Nou sezon va începe luni, 10 ianuarie. Emisiunea va fi difuzată în două părţi:

- Prima va fi pe Antena 1, de la ora 16:00

- A doua pe Antena Stars, de la ora 17:00

Practic, Acces Direct începe pe Antena 1 şi continuă pe Antena Stars. Programul este în fiecare zi, de luni până vineri.

Mirela Vaida, despre noul sezon de Acces Direct:

„Revenim în forţă cu noul sezon Acces Direct, din 10 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea va avea o durată mai mare, vom avea mai multe subiecte dinamice şi mai mulţi invitaţi. De asemenea, vom avea mai mulţi reporteri pe teren care vor transmite live evenimentele, de la faţa locului. Nu pot decât să mă bucur că mă voi adresa unui public mai larg, care mă poate descoperi şi altfel”, a spus prezentatoarea. 

Reamintim că pe Antena 1 a început un nou program la ora 17:00, Observator cu nou-venitul Florin Căruceru, cu Laura Nureldin şi cu Cătălin Oprişan.

În trecut, de la Antena 1 la Antena Stars a trecut şi Dan Capatos

Acces Direct a debutat în anul 2008 la Antena 1, cu Mădălin Ionescu gazdă. De-a lungul timpului, Acces Direct le-a mai avut la cârmă pe Simona Gherghe (9 ani) şi Cristina Cioran.

Mirela Vaida a prezentat Acces Direct pentru prima dată în perioada 2017-2018 (când Simona Gherghe era concediu de maternitate). Pentru o scurtă perioadă la cârma a venit Cristina Cioran, iar din vara lui 2019 s-a întors Mirela Vaida. 

Derapajele de la Acces Direct au adus zece minute de suspendare pentru Antena 1

Anul trecut a fost unul „plin” pentru Acces Direct, din perspectiva derapajelor. Postul Intact a fost penalizat cu zece minute de suspendare a emisiei. 

Decizia CNA a venit după ediţiile în care a fost tratat cazul gemenilor căzuţi de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti.

Membrii CNA s-au declarat chiar şocaţi de cele petrecute în platou. Valentin Jucan, Dorina Rusu şi Cristina Pocora au fost cei mai categorici în acest caz, un caz comparat ca intensitate cu felul în care s-a văzut pe TV „cazul Caracal”. De notat că s-a ţinut cont şi de audienţa emisiunii în luarea deciziei. 


Citeşte şi: Cea mai mare sancţiune din ultimii ani! Zece minute de suspendare pentru Antena 1. Pentru derapajele de la Acces Direct


Tot un caz grav a adus cea mai mare amendă din ultimii trei. Ameninţări cu moartea în direct

Şi nu a fost prima dată când un subiect sensibil este tratat în acest fel de Acces Direct. În câteva ediţii ale emisiunii Acces Direct, de la începutul anului, cei din platou nu au luat în serios ameninţările aruncate la adresa unei femei -„Aşa se iubesc ei", zicea Sorin Ovidiu Bălan. Femeia avea să fie ucisă câteva luni mai târziu! 

Acces Direct a fost sancţionată cu suma de 150.000 de lei, cea mai mare amendă din ultimii trei ani.

Mirea Toma, membru CNA, a fost categoric atunci:

„Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare”, a spus el.


Citeşte şi: Acces Direct, cea mai mare amendă din ultimii 3 ani! Una din emisiuni: cea după care o femeie a fost ucisă. Mircea Toma: "Putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă"



Citeşte şi: Ştirile de la ora 5, acum şi pe Antena 1. Postul anunţă un Observator la 17:00, cu nou-venitul Florin Căruceru şi alte două nume importante


Citeşte şi: Fără Acces Direct la Antena 1, din 2022? Se discută mutarea emisiunii la un alt post


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    ***
  • papi papi
    Din 10 ianuarie, Acces Direct revine de la ora 16:00 la Antena 1 şi continuă de la 17:00 la Antena Stars

    https://a1.ro/acces-direct/stiri/din-10-ianuarie-acces-direct-revine-de-la-ora-1600-la-antena-1-si-continua-de-la-1700-la-antena-stars-id1065238.html
  • Hihaho Hihaho
    Asta e din decembrie știre ha ha ha

    Si in decembrie Antenuta Umilita Maxim de Pro TV ha ha ha
  • Mile Mile
    Asta e din decembrie știre ha ha ha
  • Zoia Zoia
    Foarte adevarat! Informatia e publica si oficiala de 2 luni. Nu stiu, au crezut in barfe, oricum se spune ca vaida nu va prezenta, sa vedem, faceti stire sau asteptati 10 ianuarie))))0
  • sunt anonim sunt anonim
    Cătălin Bugean, cel care s-a ocupat până anul trecut de regia celebrei emisiuni de pe Antena 1: "Te cunosc de undeva", va fi cel care va regiza varianta romănească a serialului turcesc "Furtună pe Bosfor". Din distribuţie, se zvoneşte că va face parte Cosmin Seleşi (fost prezentator al aceleiaşi emisiuni şi actor in sitcomul "La bloc") au scris cei de la revista Forbbes.
  • nicolae nicolae
    Știe cineva ceva nou despre Puterea Dragostei? Unde va fi studioul din România? Se lucrează la casele unde vor locui cocnurenții?
  • ABC+ ABC+
    @bam, nu au scris un articol pentru că emisiunea asta nu mai este atât importantă pe când era odată. Cui îi pasă că Accesul se mută? În ultimele luni și-au luat bătaie grav de la ProTV pe comercial atunci când erau de la 17-19. Din cauza asta a adus Antena emisiunea aia cu Zgarciu&co care ia bătaie mai gravă decât Accesu’.

    În 2-3 luni emisiunea se mută definitiv pe Antena Stars — după ce își formează publicul, iar în loc pe Antena sigur vor prelungi Mireasa.
  • B.A.M B.A.M
    @An, de ce spui că "în timp... doar Antena Stars va mai găzdui emisiunea"???
    De ce ar renunța Antena 1 la o emisiune ORIGINALĂ, LONGEVIVĂ, CU NOTORIETATE și cu audiențe BUNE???
    Cu ce ar putea înlocui Antena 1 Acces Direct, ca să NU facă grila ȘI MAI VARZĂ DECÂT E DEJA?!?!?
    Să nu uităm că Antena 1 a distrus în mod PROSTESC ȘI NEMOTIVAT, de 2 ori, două intervale cu audiențe FOARTE BUNE: 16-17 Observator 16 și 17-19 Acces Direct, inclusiv pe cele două comerciale (PREA MULT ridicate în slăvi de către agențiile de publicitate, dat fiind că televiziunea e în era internetului, când ar trebui să se axeze pe publicul NAȚIONAL, FĂRĂ DISCRIMINĂRI DE ORICE FEL (VÂRSTĂ, LOCAȚIE, SEX, VENITURI, EDUCAȚIE, ETC), pentru a întreține viu "cultul TV", INDIFERENT DE CEI 4 POTENȚIALI CÂȘTIGĂTORI AI ACESTUI TARGET))
    P.S.
    Poate pe acesta îl postați, ÎN LOC SĂ-L ASCUNDEȚI!!! Comentariul către Șerban find cel de al doilea, primul find cel ascuns, adresat lui An...
  • B.A.M B.A.M
    @Șerban, ca să-ți răspund, videoclipul în care dezminte e de "CÂND LUPUL CU CĂȚELUL" (23 noiembrie) pe canalul OFICIAL de youtube al Acces Direct, vezi să NU-l încurci cu copiile că-s O GROAZĂ de conturi făcute de puști plictisiți!!!
    Am spus-o din primele zile!!!! Mă mir că cei de la Pagina de media au aflat DE ABIA ACUM de această schimbare PUBLICĂ!!!
    P.S.
    Când Vaida îți spune ÎN DIRECT "CE?" și "CUM?" va fi, tu (Pagina de media) ai nevoie de O LUNĂ ȘI APROAPE 2 SĂPTĂMÂNI ca să scrii un articol?!?!
    Care-i "poanta"?
  • Șerban Șerban
    Va face o fentă de genul "dacă vreți să vedeți autopsia în direct, ne vedem la 5 pe Antena Stars".

    @B.A.M când a dezmințit mă ***?
  • An An
    Ar fi trebuit sa se cheme mai diferit...Acces Direct News la A1 si Acces Direct Stars cand trecea pe celalalt post... Sa schimbe grafica si luminile din platou, incat sa fie cu totul altceva.. altfel, publicul nu va intelege mai nimic...in timp, e evident ca doar Antena Stars va mai gazdui emisiunea...
  • Micol Micol
    Ce tot pomeniți de amenzi , cui ii pasa, nu te obliga nimeni sa vi la ei , oricum are milioane de fani ha

    Milioane de pensionari. Exact.
  • B.A.M B.A.M
    Aoleo! Dar mult v-a mai luat să aflați un adevăr PUBLIC! Mirela Vaida a dezmințiind încă din primele zile informațiile de pe sursele mondene și a precizat DE ATUNCI că va fi pe 2 posturi!
    Dar na, poate acum vă gândiți de 2 ori înainte de a lua "informații pe surse" de pe site-uri mondene (Cancan)...
    P.S.
    Am întrebat și atunci! Cancan mai e controlat din umbră de România TV???
    Sau s-a schimbat acționariatul/personalul/etc între timp???
  • Mile Mile
    Ce tot pomeniți de amenzi , cui ii pasa, nu te obliga nimeni sa vi la ei , oricum are milioane de fani ha

Trimite un comentariu

sus