Skip to main content

SCHIMBĂRI IMPORTANTE. Acces Direct revine şi va fi pe două posturi TV

 
SCHIMBĂRI IMPORTANTE. Acces Direct revine şi va fi pe două posturi TV

Acces Direct revine cu un nou sezon, dar şi cu schimbări importante. Emisiunea Mirelei Vaida va fi pe două posturi de televiziune. Mai precis, vorbim despre Antena 1 (unde era şi până acum) şi Antena Stars. 

Publicitate

Nou sezon va începe luni, 10 ianuarie. Emisiunea va fi difuzată în două părţi:

- Prima va fi pe Antena 1, de la ora 16:00

- A doua pe Antena Stars, de la ora 17:00

Practic, Acces Direct începe pe Antena 1 şi continuă pe Antena Stars. Programul este în fiecare zi, de luni până vineri.

Mirela Vaida, despre noul sezon de Acces Direct:

„Revenim în forţă cu noul sezon Acces Direct, din 10 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea va avea o durată mai mare, vom avea mai multe subiecte dinamice şi mai mulţi invitaţi. De asemenea, vom avea mai mulţi reporteri pe teren care vor transmite live evenimentele, de la faţa locului. Nu pot decât să mă bucur că mă voi adresa unui public mai larg, care mă poate descoperi şi altfel”, a spus prezentatoarea. 

Reamintim că pe Antena 1 a început un nou program la ora 17:00, Observator cu nou-venitul Florin Căruceru, cu Laura Nureldin şi cu Cătălin Oprişan.

În trecut, de la Antena 1 la Antena Stars a trecut şi Dan Capatos

Acces Direct a debutat în anul 2008 la Antena 1, cu Mădălin Ionescu gazdă. De-a lungul timpului, Acces Direct le-a mai avut la cârmă pe Simona Gherghe (9 ani) şi Cristina Cioran.

Mirela Vaida a prezentat Acces Direct pentru prima dată în perioada 2017-2018 (când Simona Gherghe era concediu de maternitate). Pentru o scurtă perioadă la cârma a venit Cristina Cioran, iar din vara lui 2019 s-a întors Mirela Vaida. 

Derapajele de la Acces Direct au adus zece minute de suspendare pentru Antena 1

Anul trecut a fost unul „plin” pentru Acces Direct, din perspectiva derapajelor. Postul Intact a fost penalizat cu zece minute de suspendare a emisiei. 

Decizia CNA a venit după ediţiile în care a fost tratat cazul gemenilor căzuţi de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti.

Membrii CNA s-au declarat chiar şocaţi de cele petrecute în platou. Valentin Jucan, Dorina Rusu şi Cristina Pocora au fost cei mai categorici în acest caz, un caz comparat ca intensitate cu felul în care s-a văzut pe TV „cazul Caracal”. De notat că s-a ţinut cont şi de audienţa emisiunii în luarea deciziei. 


Citeşte şi: Cea mai mare sancţiune din ultimii ani! Zece minute de suspendare pentru Antena 1. Pentru derapajele de la Acces Direct


Tot un caz grav a adus cea mai mare amendă din ultimii trei. Ameninţări cu moartea în direct

Şi nu a fost prima dată când un subiect sensibil este tratat în acest fel de Acces Direct. În câteva ediţii ale emisiunii Acces Direct, de la începutul anului, cei din platou nu au luat în serios ameninţările aruncate la adresa unei femei -„Aşa se iubesc ei", zicea Sorin Ovidiu Bălan. Femeia avea să fie ucisă câteva luni mai târziu! 

Acces Direct a fost sancţionată cu suma de 150.000 de lei, cea mai mare amendă din ultimii trei ani.

Mirea Toma, membru CNA, a fost categoric atunci:

„Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare”, a spus el.


Citeşte şi: Acces Direct, cea mai mare amendă din ultimii 3 ani! Una din emisiuni: cea după care o femeie a fost ucisă. Mircea Toma: "Putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă"Citeşte şi: Ştirile de la ora 5, acum şi pe Antena 1. Postul anunţă un Observator la 17:00, cu nou-venitul Florin Căruceru şi alte două nume importante


Citeşte şi: Fără Acces Direct la Antena 1, din 2022? Se discută mutarea emisiunii la un alt post


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un *** de emisiune cum sunt și *** Dragostei, Mireasa *** și întreaga Antena Stars
  • A mai auzit cineva pe planeta asta ca o emisiune să înceapă pe un post și să se termine pe altul?

Trimite un comentariu

sus