Skip to main content

Revine Adela Popescu, pleacă Cove. Schimbări la Vorbeşte Lumea, emisiunea de pe Pro TV

 
Adela Popescu. Foto: Pro TV
Adela Popescu. Foto: Pro TV

Adela Popescu se întoarce la Vorbeşte Lumea, după ce la începutul anului renunţase temporar la acest proiect pentru a naşte.

Publicitate

Conform protv.ro, noul sezon al Vorbeşte Lumea va începe de luni, 30 august, de la ora 10:30.

Adela Popescu va prezenta singură emisiunea. Gabriel Coveşeanu nu va mai face parte din acest proiect. Informaţia a fost confirmată de oficialii Pro TV pentru Paginademedia.ro.

”Dragii mei, nu mă aşteptam să vă dau aşa rapid această veste, dar... mă întorc! De luni ne revedem la Vorbeşte Lumea, de la 10:30. Ştiu deja că voi avea emoţii să fim împreună, aşa că sper să-mi fiţi aproape şi să vedeţi ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineaţă, mamaie să îl supravegheze pe bebeluş, iar copiii să picteze la grădiniţă, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbeşte Lumea”, a declarat Adela Popescu.

Cove, şase ani la Vorbeşte Lumea

Gabriel Coveşeanu (Cove) a prezentat Vorbeştea Lumea din septembrie 2015, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă. Cove l-a înlocuit atunci pe Răzvan Fodor.

El a prezentat emisiunea alături de Nadine, Sore si Vica Blochina până în ianuarie 2016, lună în care Adela Popescu s-a alăturat proiectului.

Ulterior, Adela Popescu a renunţat în două rânduri la acest proiect pentru că se pregătea să nască. Ea a fost înlocuită de Lora.

Recent, Cove şi Lora au prezentat emisiunea în perioada ianuarie-iunie 2021. După plecarea Lorei, Cove a avut parte de alţi cinci co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii PROFM), Theo Rose şi Viviana Sposub.

CITEŞTE ŞI: Lora, din nou la Vorbeşte Lumea. Îi ţine locul Adelei Popescu, însărcinată a treia oară

CITEŞTE ŞI: Lora pleacă de la Vorbeşte Lumea după cinci luni

CITEŞTE ŞI: Vorbeşte Lumea devine Gaşca Vorbeşte Lumea. Matinalii de la PROFM şi Theo Rose intră în echipă

CITEŞTE ŞI: SCHIMBĂRI la Vorbeşte lumea. Nadine, Vica şi Sore, înlocuite de Adela Popescu

CITEŞTE ŞI: Cove, în locul lui Răzvan Fodor la Vorbeşte lumea

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    se duce cove oare la prima tv? ma gandesc nu stiu! ca sasa si florin calinescu si bebe cotimanis tot la prima tv! se muta pro tv-ul la prima tv! acum desigur daca exista si alte alternative pentru cove! fie la antena 1! fie la kanal d! la kanal d ar castiga mult mai mult decat castiga la pro tv! probabil va amintiti colo cand abia aparuse kanal d si ii racola deja pe emil mitrache dragos mostenescu tudorel filimon mihai coada! tudorel filimon s-a dus dupa aia la prima tv! tot acolo si dragos mostenescu cu emil mitrache la pachet! oricum revenind la vorbeste lumea nu va mai fi niciodata la fel dupa plecarea lui cove! au adus doi pagubosi shurubel si bogdan ciudoiu! mari personalitati cica! se prostesc asa astia doi! adela popescu ma bucur ca a revenit chiar asteptam sa revina! dar nu ma bucur de plecarea lui gabriel coveseanu zis cove! nu nu! nu ma bucur! dar la alta televiziune sper la fel sa isi puna mintea la contributie si sa faca ceva ca lumea!
  • Mile Mile
    Nu mai are dreptul o lunga perioada ha
  • Sabina Sabina
    Marian, așa este,dar de câteva luni nu prea au mai dat Curierul și Mecanicul.
  • Marian Marian
    Sabina nu cred ca are exclusivitate pe toate a mai dat si pro cand a fost pe antenuta ,
  • Sabina Sabina
    Mark, mie îmi place noua formulă de prezentare de la Vorbește Lumea, dar și cuplul de prezentare Adela Cabral îmi place. Ei au mai prezentat în 2007 pe Acasă o emisiune specială când a venit trupa RBD în țară la invitația Pro dar și emisiunea Al 9 lea cer.
  • Sabina Sabina
    Allex, îți mulțumesc mult pentru toate răspunsurile acordate .Îmi pare rău că acum Antena 1 are drepturile de difuzare pentru filmele cu Jason Stathem.
  • Mark Mark
    Pariez că în maxim 6 luni-1 an se întoarce Cove la Pro Tv, asta dacă îl mai primesc înapoi. Prima Tv nu are nicio șansă. Din ce am auzit, ideea de emisiune cu Surubel si Bogdan e provizorie , pentru câteva luni.. Cabral ar urma să vină alaturi de Adela, dar asta după ce se termină filmările la Ce spun românii. Să vedem.. Dacă între Adela și Caranda nu ar fi fost o relație de prietenie, dincolo de cea de job, Adela nu era azi la emisiune. Cove a renunțat la proiect acum câteva zile, chiar inainte sa inceapa noul sezon.
  • Allex Allex
    Sabina, din câte știu, există un nou pachet grafic pregătit pentru Știrile Pro Tv! Nu știu să-ți spun însă când va fi implementat, cred că nici ei nu au decis încă (departamentul de știri) ! Pentru Home Alone licența este la Pro Tv! Stați liniștiți!
  • Sabina Sabina
    Marian, e posibil să fie adevărat pentru că Antena 1 a luat mai multe filme și cu Jason Statham pe care le difuza PRO TV .Curierul, Mecanicul ,Parker.
  • Marian Marian
    Andreas , Sabina oare sa fie adevarat ce zice Villy cu seria Singur acasa ?, sper ca nu ,nu cred ca pro ar ceda asa usor ,
  • Andreas Andreas
    Cum adică Antena 1 negociază pentru Singur acasă?! Seria nu era achiziționată de Pro Tv?
  • Sabina Sabina
    Villy, serialul Big Little Lies va fi difuzat din 20 septembrie
  • Xenox Xenox
    Lasa, Milica mama, sa vezi ce bataie ia Chix Factor de la NotSoSuperStar :)). Si gaseste si Kanal D un serial ceva, sa va rupa-n doua. Fara Chefi, doar Asia Express o sa mai faca rating.
  • Villy Villy
    Sa vedeți audientele pe "noul" target 21-54 ABCD.
    Cove la Prima, alături de Calinescu. Trebuie anunțat transferul.
    Deja s-a anunțat Dallas ul la Pro2. Aici vor mai fi: Crash landing on you (corean), Joia Rara, Em Familia, Akrep, Cilek Kokusu, Big Little Lies, The Queen's Gambit erc.
    Fort Boyard din nou în România.
    Antena 1 negociază pentru seria Singur acasă.
  • Șerban Șerban
    Pleacă toți

Trimite un comentariu

sus