Skip to main content

Cove trece la Prima TV, după plecarea de la Pro TV

 
Cove trece la Prima TV, după plecarea de la Pro TV

Nume nou în echipa Prima TV. Cove se alătură postului Clever, după plecarea de la Pro TV. 

Publicitate

Gabriel Coveşeanu va face parte din proiectul Flash Monden, alături de Diana Bart. 

De asemenea, Prima TV anunţă că emisiunea vine cu un nou sezon din 13 septembrie, de la ora 19:30.

Emisiunea Flash Monden va fi difuzată de Prima TV de luni până vineri, de la 19:30 şi duminica, de la aceeaşi oră.

Reamintim că Gabriel Coveşeanu a plecat recent de la Pro TV, unde prezenta emisiunea Vorbeşte Lumea. Vine la Prima TV pe locul lăsat liber de Alexandru Constantin, cel care a trecut la România TV. 

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine.M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzaţie la Flash Monden.

Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită şi memorabilă”, spune Cove.

Citeşte şi: NOU. Deschidem Studioul pentru podcasteri şi vloggeri! Podcastul tău, postat şi pe site! Filmează-ţi clipurile în studioul Paginademedia, la un microfon cu pedigree „legendar”!

Cove a mai fost la Prima TV

Gabriel Coveşeanu este director al Teatrului „Ion Creangă” şi prezentator TV. A cunoscut celebritatea la începutul anilor 2000, când a fost coprezentator al Andreei Marin, la celebra emisiunea „Surprize, Surprize".

Şi-a continuat cariera la Kanal D, unde a prezentat emisiuni precum: „Accepţi sau nu”, „Magic Taxi” , „Faţă lui tată”, „Mireasă 90-60-90" , „Jumătatea mea ştie", „Bingo România". În 2015 se alătură echipei Prima TV, în emisiunea „Mama mea găteşte mai bine”.

Din toamna lui 2015 se mută la Pro TV, unde preia frâiele emisiunii „Vorbeşte lumea”. 


Citeşte şi: Revine Adela Popescu, pleacă Cove. Schimbări la Vorbeşte Lumea, emisiunea de pe Pro TV


Citeşte şi: Alexandru Constantin lasă Prima TV după 13 ani. Merge la un post de ştiri


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • A A
    @Allex, iti urmaresc comentariile de suficient de mult timp incat sa stiu ca asa e... te cred si stiu ce zici, si eu tot cu parere de rau am scris ce am scris. Problema e ca acum se urmareste doar profitul, iar oamenii nu mai sunt oameni, au devenit niste simpli "angajati" de care ne putem lipsi oricand, ca intr-o mare multinationala. Si mai am o problema cu Pro-ul actual: oamenii buni au fost indepartati si continua sa fie indepartati.

    @Villy, nu are cine sa faca. Alex Cesna & Co. au alte prioritati in perioada asta, nici nu ma apuc sa le comentez pentru ca mi se par... in fine. Multe s-ar putea face, dar problema e ca Pro-ul anului 2021 mai merge inainte doar din inertie si capitalizeaza foarte, foarte mult pe brand, nu mai e Pro-ul ala care era etalon si care producea vedete, emisiuni fenomen etc. "Spiritul PRO" e acum la alte televiziuni din piata, a plecat odata cu oamenii buni.
  • constantin cozma constantin cozma
    tot de pe 13 revine si emisiunea exclusiv vip cu un platou ceva mai diferit

    sursa sigura
  • An An
    Mi-a placut ce a spus Andreea Marin intr-un interviu... Cand a fost intrebata ce salariu avea cand prezenta Surprize... La inceput era un salariu extrem de mic, apoi cand a devenit ea cea care conducea emisiunea avea un salariu un pic mai mare, dar nicidecum ceva care sa o imbogateasca... Dar avea altceva... Notorietate... Era programul cel mai urmarit de intreaga Romanie, astfel, si-a deschis o firma, si in paralel a reusit sa castige cu mult peste salariu, dar folosindu-se de faptul ca era urmarita pe tv... Poate ca viziunea asta ar trebui sa aibe mai multi... Cand esti la Pro, esti clar in primele 3 pozitii cam cu orice...se si uita lumea, nu doar ca e vorba de un clasament... Vorbeste lumea a reusit sa incheie Prietenii de la 11 de pe Antena, fiindca facea mai mult rating... deci este o emisiune care performeaza adesea... Daca nu reusesti sa capitalizezi imaginea si sa faci si altceva decat emisiunea, clar un salariu mai motivant de la Prima oferta de televiziune ti se poate parea mult mai avantajoasa...si formatul de la Flash Monden e mult mai facil (mai ales daca ramane ca pana acum, cu citire de pe prompter 90%)
  • Eu Eu
    Pro a avut casa de productie, studiourii dar o data cu vanzarea, studiourile au fost vândute si casele de productie sau evaporat. Au fost unii care au bagat mâna pâna la cot in borcan. Acum cine filmeaza, regizor, producator, cine face stirile? Sa fie femeia de serviciu care le face pe toate.
  • Trompșa Trompșa
    Grupul Clever nu-si plateste productiile, fratilor! Plecati spre ei cu speranta ca vor lansa o televiziune mare, dar ei nu au bani sa treaca strada. Au doar aroganta de Feleac si o gasca de lipitori care au stat la PrimaTV pentru ca nu aveau unde sa se duca in piata. Cove, la revedere, drum bun spre uitare si praf!
  • Allex Allex
    Ddd -Constantin Entertainment s-a retras din piața locală!
  • ddd ddd
    văd că la final pe Generic nici la Ce spun românii nici pe acel program Fake reality Lecții de viață nu mai apare co-producător Constantin entertainment și din câte am observat cam De când a început sezonul nou pe Lecții de viață prezentatoarea de la știrile orei 13 Menționează la sfârșit că este un nou episod Lecții de viață ceea ce până acum Mai băgau și reluări

    din câte am înțeles cam în fiecare zi la finalul știrilor este menționat că este episod nou
  • ddd ddd
    salariile și bugetele la prima nu sunt totuși atât de mari pe cât pare dacă urmăriți atenți mare parte din investiții ale Clever media se duc tot către look sigur plus minus poate fi un câștig față de Pro TV dar nu uriași și peste tot sau tăiat mai mult sau mai puțin la unii se văd mai bine alții se văd mai mult ajustările

    Oricum de foarte mult timp mare parte din putere este la Praga Așa că dacă va fi cazul pentru a apăsa cineva pe butonul de panică francezul Care este responsabil de CME Am auzit că este destul de conectat aici
  • Alex Alex
    @Adi, sper sa nu-i dea teapa fraierul asta de Nicoara cu Tomsa, altfel va fi nasol pentru el. Nasol rău de tot.
  • Alex Alex
    @Spencer Collins (Soby), sunt sigur ca este vrajeala.
  • Alex Alex
    @Marian nu are cum! Nu are cum! Esca cu Andi și Cabral sunt veterani ai pro-ului, nu are cum sa plece! Nu-mi spune ca este adevărat!!
  • Spencer Collins (Soby) Spencer Collins (Soby)
    Mai bine Romania TV sa cumpere toate canalele Pro
  • RzV RzV
    Cove cu siguranta va primi un salariu mult mai atractiv la Prima fata de Pro iar asta este un criteriu important cand un om isi schimba locul de munca. Au mai fost multe plecari la Pro in momente cand se credea ca trustul va ceda si dupa au regretat. Asa si acum Pro pare ca se afla intr-o situatie mai delicata in interior pe care unii angajati o simt si incearca din timp sa gaseasca ceva mai bun. E posibil sa fie o situatie de moment iar totul sa revina spre foarte bine si iarasi unii vor regreta plecarile. Vom trai si vom vedeam care e adevarata situatie.
  • Marian Marian
    Pleaca si Andrea Esca si Cabral , Andi Moisescu ,toti pleaca de la 1Ianuarie se inchide pro tv din cauza unora ,
  • Villy Villy
    A,
    Ai perfecta dreptate. Sunt probleme serioase la partea umana de la Pro. A zis bine și Calinescu când a plecat. Nu mai este viziune deloc la Pro. Degeaba se încearcă un refurbish la Pro2 și Gold. Ar trebui și la Pro X sa se renunțe la emisiunile de barfa sportiva. Ar trebui doar seriale chiar și vechi și competÎți sportive atunci când au loc. Ar trebui ca Pro x sa fie un RTL Nitro al Romaniei.

Trimite un comentariu

sus