Skip to main content

VIDEO. De văzut! Emisiunea lui Cristache ca un serial coreean! Un promo pentru ora 17.00

 
VIDEO. De văzut! Emisiunea lui Cristache ca un serial coreean! Un promo pentru ora 17.00

VIDEO. Un serial coreean în care "personaje" sunt preşedintele Iohannis, premierul Florin Cîţu sau fostul realizator Rareş Bogdan. Un promo "altfel" făcut de Ionuţ Cristache pentru România9. De ce aşa?

Publicitate

Pentru că, spune chiar promo-ul, postat pe Facebook de Cristache: "din raţiuni editoriale, emisiunea România9 a fost mutată la ora 17.00, în locul unui serial coreean."

De notat minutul 0.55. Nu vi se pare că "preşedintele" Iohannis chiar spune "Ce e Buşoi?"

De săptămâna viitoare, Ionuţ Cristache va fi în grila TVR 1 de la ora 17.00, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici.

VIDEO. Promo-ul făcut de Ionuţ Cristache pentru România9

CITEŞTE ŞI: Care au fost audienţele emisiunii lui Cristache de pe TVR? Mai bune decât Digi 24, dar sub România TV şi Antena 3

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. TVR, reacţie după ce a mutat la altă oră emisiunea lui Cristache. „Decizia a aparţinut Comitetului Director, nu doamnei Ramona Săseanu”

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Ionuţ Cristache, mutat cu România 9. Emisiunea va fi la altă oră pe TVR

CITEŞTE ŞI: Ionuţ Cristache, după mutarea emisiunii: "Eu nu ştiu ce trebuie să fac la 17.00. Nu mi-a fost comunicat nimic despre acest tronson"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Dancu Dancu
  Emisiunile lui Cristache nu sunt critice sunt facute cu dusmanie si ura.
 • Doina Barbos Doina Barbos
  Pe mine m -a amuzat și sper ca emisiunea să revină la ora 9 seara! Felicitări dlui. Cristache și succes la procesul pe care l-a înaintat!
 • Maximilian Luca Maximilian Luca
  Amuzant promoul!

  Tocmai am aflat că Ionuț Cristache nu mai are nici cameramani, are câteva camere care au presetate poziționarea, și un mixer video pe care îl butonează unul din membrii echipei, un asistent tehnic!

  Și cu toate astea reușește să facă o emisiune! Aproape singur!
  .
 • DODO DODO
  de ce jigniti serialele coreene comparindu-le cu circul lui cristache
 • B.A.M B.A.M
  E vreo șansă să fie dat pe post??? E chiar super-mega FAIN!
 • Radu Radu
  Ba, voi chiar nu pricepeti ca pe individul asta nu-l mai vrea in tevere nici macar femeia de serviciu?! Nu intelegeti ca din pricina a ceea ce face e dispretuit de absolut toata lumea? Exista si in tevere, ca peste tot, oameni cu diverse simpatii sau antipatii politice. Cand vine vorba de Cristache, toti lasa la o parte orice disensiune si sunt de acord ca trebuie data afara. Ieri, nu azi. A distrus imaginea postului, aia care mai ramasese, intr-un hal fara de hal. Apoi, ca om e dispretuit. Nu e educat, nu are bun simt, e arogant, conflictual, toti il vor plecat! Afara!!
 • didi didi
  nu inteleg deloc promo-ul. dar probabil asa trebuie sa arate un promo pentru un talk show dezlanat, fara cap si fara coada.
  am retinut ca raluca turcan din promo e mult mai frumoasa decat in realitate.
 • Realia Tescariu Realia Tescariu
  ***
 • kim ir coroiu kim ir coroiu
  au inlocuit un serial sud-coreean cu un talk-show nord-coreean
 • Iulia Iulia
  nu existăăăă :)))) prea tare oricât de antipatic mi-ar fi Cristache ăsta
 • Livia Pila Livia Pila
  Un promo sinistru, nu amuza pe nimeni si nici nu ii foloseste lui sarmaluta in a continua sa se victimizeze ca e hartuit politic. Romania9 a fost tot timpul un talkshow politic prost realizat de un jurnalist slab, in slujba unor grupuri de interese politice. Este penibil pentru televiziunea romana sa produca astfel de promo-uri.

Trimite un comentariu

sus