Skip to main content

INTERVIU. Cristina Cioran pregăteşte un nou proiect în online: un podcast politic. „Din nevoia de a cunoaşte politicienii care ne doresc voturile”

 
INTERVIU. Cristina Cioran pregăteşte un nou proiect în online: un podcast politic. „Din nevoia de a cunoaşte politicienii care ne doresc voturile”

INTERVIU. Cristina Cioran pregăteşte un nou proiect în online. Este vorba despre un podcast politic, care este intitulat „Ce te recomandă?” Pe parcursul proiectului vor fi invitaţi din zona politică, de la candidaţi la alegerile locale, până la lideri politici. Cine este primul invitat? Unde va fi disponibil podcastul?

Publicitate

„Mi-a venit ideea de a face un podcast politic din nevoia de a cunoaşte politicienii care ne doresc voturile”, a pus Cristina Cioran, într-un interviu pentru Paginademedia.ro.

Cine e primul invitat?

Politicianul care deschide seria este Iulian Sîrbu, primarul Sighişoarei.

Unde va putea fi văzut podcastul?

„Ce te recomandă?” va fi difuzat pe toate canalele de social media, atât ale Cristinei cât si ale celor implicaţi în acest proiect.

Pe lângă noul proiect pe care îl pregăteşte de lansare, Cristina Cioran publică reţete culinare în fiecare zi de marţi. 

Citeşte şi: INTERVIU. Cristina Cioran lansează o emisiune culinară: „Am vrut de mulţi ani să fac asta şi mereu mi-am găsit scuze să nu încep"

De-a lungul vremii, ea a prezentat emisiuni precum Acasă în bucătărie, Cu dădaca în bucătarie (Acasă TV), Draga mea prietenă, alături de Paula Chirilă la Kanal D şi un matinal cu Dan Capatos la Antena 2 (acum Antena Stars).

De asemenea, a făcut parte din distribuţia unor seriale cunoscute ca Numai iubirea (2004), Păcatele Evei (2005), Triplusec (2018) şi Margo (2006, film).

 
Paginademedia.ro: Cum ţi-a venit ideea de a face un podcast politic?
 
Cristina Cioran: Mi-a venit ideea de a face un podcast politic din nevoia de a cunoaşte politicienii care ne doresc voturile, din nevoia de a înţelege ce propun, ce fac, ce au făcut sau ce doresc să facă.
 
Paginademedia.ro: Ai fost atrasă de zona politică sau de ai ales astfel de proiect?
 
Cristina Cioran: Sunt atrasă de tot ce înseamnă social politic, sunt atrasă de tot ceea ce înseamnă informaţie corectă şi de tot ceea ce ne afectează şi ne face bine.
 
Paginademedia.ro: Vei avea invitaţi de la toate partidele politice sau pe ce se va concentra proiectul?
 
Cristina Cioran: Consider că implicarea în viaţa socio-politică este foarte importantă pentru a reuşi să înţelegem ce se întâmplă cu noi şi cu ţara noastră.
 
Nu pot rămâne indiferentă, am o voce, am o comunitate şi aş vrea ca noi toţi să fim informaţi. Vor fi interviuri one to one deocamdată, iar oricine care candidează, partid sau independent, poate să participe la emisiune.
 
Paginademedia.ro: Cine este invitatul care deschide seria?
 
Cristina Cioran: Primul intervievat este domnul primar al Sighişoarei, domnul Iulian Sîrbu.
 
 
Paginademedia.ro: Când se va lansa?
 
Cristina Cioran: Urmează să apară în câteva zile. Încă nu ştiu exact.
 
Paginademedia.ro: Unde vom vedea podcastul?
 
Cristina Cioran: Materialul este un produs online, va fi difuzat pe toate canalele de social media, atât ale mele cât si ale celor implicaţi în acest proiect.
 
Paginademedia.ro: Va fi un podcast săptămânal?
 
Cristina Cioran: Ritmul este în funcţie de cererea politicienilor, poate fi şi zilnic dacă sunt multe cereri.
 

Despre Cristina Cioran:

  • A prezentat emisiuni ca Dădaca, Cu dădaca în bucătarie şi Acasă în bucătărie, la postul Acasă TV.
  • La Antena 1 a realizat matinalul alături de Dan Capatos, iar la Antena 2 (acum Antena Stars) ea a realizat Am ceva de spus. 
  • A prezentat alături de Paula Chirilă emisiunea Pericol de explozie, la TVR 2, iar în 2012 au fost gazdele formatului Draga mea prietenă de la Kanal D.
  • Cioran a mai prezentat şi Acces Direct, de la Antena 1, în perioada în care Simona Gherghe a intrat în concediu de maternitate.
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus