Skip to main content

N-a mai intrat pe post. Kanal D a anulat interviul lui Denise Rifai cu Diana Şoşoacă

 
N-a mai intrat pe post. Kanal D a anulat interviul lui Denise Rifai cu Diana Şoşoacă

Şoşoacă n-a mai intrat pe Kanal D. Kanal D a decis să nu mai difuzeze emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, care o avea invitată pe senatoarea Diana Şoşoacă

Publicitate

Emisiunea, care ar fi trebuit să fie difuzată duminică de la 22.30, a fost înlocuită cu o reluare a unei emisiuni cu Andreea Mantea. 

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Kanal D nu au comentat decizia de a scoate emisiunea de pe post.

Şoşoacă a reacţionat după ce intreviul n-a mai fost difuzat de Kanal D. „Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, anulată de sistem, după ce azi am fost în Vama Siret şi am arătat ADEVĂRUL pe care televiziunile îl asasinează!”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Senatoarea Diana Şoşoacă fusese anunţată drept invitată a emisiunii 40 de întrebări încă de joi, printr-un comunicat de presă, în care erau înşirate şi câteva dintre întrebările ce urmau să-i fie adresate.

Cautati sprijin rusesc?”, “V-ati vaccinat pe furis?”, “V-a fost vreodata rusine de ce ati facut?”, sunt doar câteva exemple. 

Diana Şoşoacă a avut în ultimele patru zile, de când a început războiul din Ucraina, a avut numeroase poziţii contra Ucrainei, pe pagina sa de Facebook. A susţinut inclusiv că nu ar exista niciun conflict armat şi a postat imagini de pe webcamurile din Kiev. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • olivsoso olivsoso
  probabil Andi Moisescu o invita la apropotv ca e prietena sotiei lui și a lui personal. ca altfel ar fi zis ceva după ce Olivia și Sosoaca au postat același lucru pe Facebook. Nu poate fi coincidenta sa ai fix același status
 • Leo Leo
  Acest "personaj" *** NU trebuie promovat de nici un fel în media (fie ea și scrisă)!
 • Cos Cos
  Dreptul la liberă exprimare încălcat, cenzura comunistă s-a aplicat.
  Bine ați venit în ,,new world order".
  Unii atît înțeleg din punctul de vedere al altora: că ,,s-a pus o virgulă invers".
  ,,Cînd înțeleptul arată cerul prostul se uită la deget".
  Iar referitor la subiectul articolului pentru mine un om cu cît e mai contestat și mai interzis de către sistemul care ne căpușează de zeci de ani și cu cît are parte de mai mulți trolli, ei bine,pentru mine omul acela are multe lucruri interesante de spus.
 • Dan Dan
  ***
 • jk jk
  OFFTOPIC|Kanal D și-a modificat ușor sigla,a renunțat la numele postului și sub siglă scrie direct RELUARE(se da un episod difuzat cu cateva ore in urma din Fiica ambasadorului)
 • B.A.M B.A.M
  CORECT, @Uni! CORECT ERA "să pună", NU "să puie"!
  Pot să-mi admit greșelile, atunci când le fac!
  MULȚUMESC!
 • Uni Uni
  @BAM: “ea trebuia sa puie !!! piciorul in prag”:) sa puie? Nici la viața satului nu am auzit conjugarea asta:)) *** :))
 • DODO DODO
  pai cind inviti specimene gen sosoaca la ce te astepti ? nu aveti fler
 • Karlos Karlos
  Aplauze ca nu a fost data pe sticla *** asta! Provoacă greață...
 • jk jk
  @geo Cred ca atunci când a fost făcut interviul,respectiv promovat nu se aștepta absolut nimeni la ce va fi în Ucraina și cum se va poziționa Șoșoaca.Am impresia că totuși interviul va fi dat după ce se va mai calma situația războiului
 • Un cunoscator Un cunoscator
  Ieri pe facebook tot striga marea jurnalista sistemista Anca Andrei pe acest subiect si seara a fost taiata Sosoaca de la Kanal D. Nu zic ca e rau ca a facut treaba asta, ca Sosoaca e chiar varza, dar de precizat ca ea si Anca Alexandrescu fac parte dintr-o unitate secreta a serviciilor SUA si sunt cele mai mari manipulatoare de pe planeta. Sunt activate cand nici nu te-ai gandi. Si mereu protejate de oricine si de orice. Daca te uiti prin CV-ul ei vezi ca de mica a tot colindat diverse tari si n-a lucrat nicaieri peste un an. Serveste patria a priori, ca si colega ei de la Realitatea ;)
 • B.A.M B.A.M
  NEprofesioniști! NU e prima dată când Kanal D își bate joc de telespectatori pe teme de INTERES PUBLIC!! Mai întâi a fost acel interviu cu procurorul care ancheta alegerile din sectorul 1. NU l-au mai difuzat. Acum asta...
  Iar de fiecare dată Denise Rifai încasează penibilul deciziilor interne!!!
  Ea trebuie fie să puie piciorul în prag (ca să NU mai fie cenzurată de propriul post), fie trebuie să plece, indiferent de pierderile care vor surveni Kanal D-ului (și implicit profesoarei ei, Teo Trandafir)
  P.S.
  1) De câte luni are nevoie "Paginademedia" pentru a scrie despre acel interviu cu procurorul alegerilor din sectorul 1?????????? Hai că la Acces Direct ați avut nevoie de o lună și 2 săptămâni să scrieți că va fi pe 2 posturi?!?!!? Dar în scandalul cu procurorul AU TRECUT 8 LUNI (PE PUȚIN)... Chiar așa greu e să scrieți despre politicile editoriale ale posturilor generaliste (NU DOAR DE ȘTIRI)
  2)@abc+, încurci "Guvernul" cu Parlamentul. Cât timp a fost votată, ea stă acolo până la viitoarele alegeri (CEL PUȚIN!!!! Depinde dacă ia 5% unde va candida...)
  3)@RzV, că ne convine sau nu, EA REPREZINTĂ O PARTE A SOCIETĂȚII, NEMULȚUMITĂ DE CUM SE CONDUCE ȚARA. De abia la următoarele alegeri (dacă NU va lua 5% unde va candida ea), va putea fi considerată "un nimeni", cum faci tu acum.
  AI RĂBDARE! JOCUL DE ABIA A ÎNCEPUT! (Acum un an și 3 luni, mai sunt 2 ani și 9 luni.)
  ÎNCEARCĂ SĂ VEZI (ȘI SĂ ÎNȚELEGI) AMBELE PERCEPȚII PUBLICE!! NU DOAR UNA...
 • geo geo
  Eu stiu ca, inainte de a te pune sa faci un interviu cu nu stiu cine, tu ca realizator / producator discuti cu sefii televiziunii, propui numele intervievatului, intrebarile pe care i le vei adresa, desfasuratorul etc etc...Daca Denise Rifai a respectat toate aceste proceduri si a primit OK-ul conducerii televiziunii, a nu difuza interviul, după ce l-au promovat , in ultimele zile, cu numeroase comentarii pro si, mai ales contra, inclusiv pe acest site, ceea ce s-a intamplat mi se pare o (auto)cenzură !
 • Howard Howard
  Asta nici măcar nu ar trebui să apară la televizor. Nu-mi vine să cred ce debitează și că sunt persoane care o cred.
 • ursuleanu ursuleanu
  Corect KanalD , huliganca Sossoaca/Ivanovici trompeta generalilor *** din PNR nu mai trebuie sa fie lasata sa instige la acte de terorism si violenta.

Trimite un comentariu

sus