Skip to main content

Follow us, emisiunea găzduită de Teo şi Ilinca Vandici la Kanal D2, se mută în prime-time

 
Follow us, emisiunea găzduită de Teo şi Ilinca Vandici la Kanal D2, se mută în prime-time

Schimbare în grila Kanal D2. Follow us, emisiunea prezentată de Teo şi Ilinca Vandici la Kanal D2, îşi schimbă ora de difuzare. 

Publicitate

Dacă până acum, emisiunea era programată de la ora 15.00 (de luni până joi), acum, începând de săptămâna viitoare, Follow us va fi difuzată de la 21:00, la Kanal D2, dar tot patru zile pe săptămână.

Emisiunea magazin Follow us a avut premiera în data de 11 martie, la Kanal D2. Zilnic, programul dezbate teme de interes public, informaţii din culisele emisiunilor de la Kanal D şi Kanal D, şi subiecte din showbiz-ul românesc.

Ce spun gazdele?

 Ilinca Vandici:

„Ne dorim să oferim publicului una dintre cele mai plăcute şi utile experienţe în faţa micului ecran. E natural să îţi doreşti să discuţi, să înţelegi întâmplări, acţiuni, oameni, dar să îţi şi doreşti să te relaxezi, în acelaşi timp.

Asta facem la Follow us, şi sunt bucuroasă că reacţiile publicului sunt atât de frumoase. Începând de luni, va aşteptăm alături de noi, în fiecare seară, de la 21:00”.

Teo Trandafir:

„De luni, ne aşternem la vorbă seara, de la 21:00! Rămânem la fel de curioase, de dornice să vă aducem în discuţie cele mai interesante subiecte.

Vă mulţumim că sunteţi cu ochii pe noi şi vă invităm în continuare să ne daţi idei, să ne spuneţi ce vă interesează, pentru că ceea ce vă preocupă pe dumneavoastră ne reţine nouă atenţia”.

Citeşte şi: INTERVIU. Teo şi Ilinca Vandici, Kanal D2: „Revenirea la TV a fost un fel de reaşezare a mea în făgaşul obişnuit”

Citeşte şi: Teo revine cu o emisiune la Kanal D2. Prezintă cu Ilinca Vandici

Citeşte şi: EXCLUSIV. Teo Show, emisiunea lui Teo Trandafir, oprită brusc de Kanal D. Echipa emisiunii a fost anunţată de conducere

 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus