Skip to main content

Iancu Guda va avea o rubrică de educaţie financiară la matinalul Digi FM. De când?

 
Iancu Guda va avea o rubrică de educaţie financiară la matinalul Digi FM. De când?

Rubrică nouă la matinalul Digi FM cu analistul financiar Iancu Guda. Gazda emsiunii Banii în mişcare de la Digi24 va avea o rubrică de educaţie financiară în cadrul matinalului Digi FM, prezentat de Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu.

Publicitate

Rubrica este intitulată „Hotline financiar cu Iancu Guda şi va fi în a treia miercuri din fiecare lună, începând cu ora 08.30.

Când va fi prima ediţie?

Prima ediţie va fi miercuri, 21 februarie, de la ora 08.30. Analistul financiar va răspunde la întrebările telespectatorilor adresate pe numărul de WhatsApp sau pe mailul radioului.

Rubrica va fi o singură dată pe lună şi va dura aproximativ 15 minute. Iancu Guda va răspunde la întrebări legate de credite, investiţii şi altele.

„Telespectatorii pot trimite întrebari pe Whatsapp despre orice subiect din zona finanţelor personale sau ale afacerii. Dorim să aflăm care sunt grijile românilor despre bani sau decizii finanicare importante în familie ori business.

Scopul este să oferim îndrumări şi informaţii care să-i direcţioneze către alegeri financiare care fac bine pe termen lung”, a povestit Iancu Guda pentru Paginademedia.ro.

Analistul financiar a mai completat: „Rubrica va fi difuzată o dată pe lună, în jurul orei p8.30, în regim live, cu o durată de circa 15 minute.
 

Despre Iancu Guda:

  • Din septembrie 2020, Iancu Guda este producătorul şi prezentatorul emisiunii de educaţie financiară (finanţe personale şi ale afaceri) intitulată Banii în mişcare, difuzată zilnic pe Digi24 .
  • Iancu Guda este analist financiar. Este responsabil pentru dezvoltarea liniilor de servicii ca şi Director General al Coface Credit Management Services, acumulând o experienţă de aproape 20 de ani privind managementul riscului de credit în cadrul companiei.
  • Începând cu anul 2013, este lector asociat la Institutul Bancar Român (IBR), precum şi la Institutul de Studii Financiare (ISF), unde predă cursuri de analiză financiară avansată şi finanţe corporativ.
  • Din 2017, Iancu este autorizat de catre ASF pentru poziţia de Administrator Independent în Consiliul de Administraţie al BRD Asset Management.

Citeşte şi: „Ca să mă relaxez, moderatorul şi-a dat pantalonii jos şi mi-a zis că suntem la terasă şi vorbim". Iancu Guda, analistul financiar de la Digi24, spune cum a scăpat de emoţiile live-ului

 

Citeşte şi: Poveşti cu noii matinali de la Digi FM. Oana Zamfir: „Am avut momente când am avut nod în gât şi lacrimi in ochi în direct la televizor”

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus