Skip to main content

Janni Alexandridis a câştigat Chefi la cuţite, sezonul 12

 
Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Janni Alexandridis este câştigătorul celui de-al 12-lea sezon al emisiunii culinare Chefi la cuţite. Concurentul a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu şi a câştigat trofeul şi premiul în valoare de 30.000 de euro.

Publicitate

Janni Alexandridis (cuţit de aur) s-a luptat cu Ioana Dehelean, tot de la echipa lui Dumitrescu şi cu Valentin Timofte, de la echipa condusă de chef Sorin Bontea.

De data aceasta, chef Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun concurent în finală.

Acest sezon a fost ultimul cu chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Show-ul s-a încheiat după doar o lună şi jumătate de la debut, după ce Antena 1 a programat emisiunea patru zile din şapte. 

Amintim că Antena 1 a anunţat printr-un comunicat (joi, 12 octombrie) că pregăteşte un juriu nou pentru emisiunea Chefi la Cuţite după ce actualii Chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, au refuzat să mai apară în emisiune cu o lună înainte să înceapă filmările pentru un nou sezon, care ar fi fost difuzat în primăvară.  

Cine este Ioana Dehelean?

Ioana Dehelean a făcut parte din echipa Amanita Regală a lui Florin Dumitrescu

Ioana Dehelean (30 de ani) este de meserie cofetar şi locuieşte în Arad. După terminarea liceului, aceasta a început două facultăţi, dar a renunţat la cursuri deoarece îşi dorea să facă prăjituri, scrie viva.ro.

Cine este Janni Alexandridis?

Janni Alexandridis - cuţitul de aur din echipa lui Dumitrescu

În vârstă de 23 de ani, Janni Alexandridis a venit direct din Germania pentru a participa la Chefi la cuţite. Pasiunea pentru bucătărie a apărut la o vârstă fragedă şi a învăţat limba română de la colegi. Janni i-a spus tatălui său că doreşte să fie chef de restaurant, iar atunci părintele său i-a spus că trebuie să devină bucătar, notează aceeaşi sursă.

Cine este Valentin Timofte?

Valentin Timofte - cuţitul de aur din echipa Soarele Răsare, condusă de chef Sorin Bontea

Valentin Timofte are 36 de ani. Locuieşte în Bucureşti şi este de profesie bucătar. Concurentul a urmat un curs de bucătar, apoi a lucrat într-un restaurant la spălat vase şi ulterior a lucrat pe vas, notează viva.ro.

Citeşte şiEmisiunea Chefi la Cuţite, ultima cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, ajunge la final în această seară

Citeşte şi: Prima reacţie pe Facebook a lui Chef Florin Dumitrescu după anunţul Antenei 1 că va schimba juriul Chefi la Cuţite. Sute de mesaje de susţinere pentru Chefi

 
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus