Skip to main content

Loredana Groza se alătură serialului Camera 609, produs de Ruxandra Ion

 
Loredana Groza se alătură serialului Camera 609, produs de Ruxandra Ion

Loredana Groza se alătură distribuţiei serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1. Loredana a mai jucat în seriale precum Inimă de ţigan, Regina, Aniela, difuzate la postul Acasa TV.

Publicitate

Alături de Loredana Groza va luat parte la acest proiect şi actriţa Graţiela Voicu.

Ce personaj va pune în scenă Loredana?

În proiectul de la Antena 1, Loredana o va interpreta pe Felicia Soare, mama Dianei, logodnica lui Victor (Matei Negrescu), o cântăreaţă nonconformistă, care cânta într-un bar înainte de Revoluţie.

După ce a pus mâna pe un politician înstărit, a uitat de unde a plecat şi nu s-a sfiit să îşi înşele bărbatul. Deşi a făcut parte din toate matrapazlâcurile soţului, atunci când acesta dă de necaz, alege să pozeze în victimă. Persoană cu un caracter fals, Felicia se dă drept prietena mamei lui Victor, însă în realitate i-a fost amantă soţului acesteia.

Loredana Groza:

"Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect şi să mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la Inimă de ţigan sau Regina. Îmi place să joc ,chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aşa cum fac în musical-ul Mamma Mia şi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran.

Personajul meu din noul serial se numeşte Felicia şi este un personaj controversat. Îmi dă posibilitatea să-l abordez într-o cheie diferită faţă de personajele pe care le-am jucat până acum. E o nouă provocare şi se ştie că îmi plac provocările."

Alături de Loredana, în comedia romantică va juca şi Graţiela Voicu. Aceasta o va interpreta pe Diana, logodnica lui Victor (Matei Negrescu), protagonistul serialului. Cei doi au crescut împreună, pentru ca mai apoi Diana să plece să studieze moda la Paris.

La revenirea în ţară, copleşită de faptul că familia ei a pierdut întreaga avere, acceptă uneltirea mamei ei de a se vedea cu Victor, văzând în această relaţie singura ei şansă de salvare. Diana este o persoană arogantă, egoistă şi răsfăţată.

Graţiela Voicu:

"Diana este piperul care nu lipseşte niciodată de lângă sare. Abia ajunsă de la Paris, renunţă la viaţa de fotomodel pentru scopurile, dar mai ales pentru mama ei. Nu mi-a fost greu să recunosc şi în mine felul grăbit al Dianei de a rezolva singură şi impulsiv problemele, dar mi-a fost greu să mă adaptez unui fel de a exista atât de feminin ca al Dianei şi cred că aici s-a născut şi provocarea cea mai mare.

De la “fata lui tata” la “fata lui mami”. Mie îmi plac hainele largi, ea ar alege oricând o fustă strâmtă. Ea se iubeşte pe ea mai mult decât orice şi nu îşi dă voie să aibă un moment real vulnerabil (spun real pentru că poate fi o actriţă excelentă atunci când e ceva ce îşi doreşte în joc). Nu îşi permite să se abată de la drum. E foarte strictă în ce priveşte viata ei şi are principii clare, pe când eu sunt puţin invers.

Cred că lucrurile care menţin balanţa sunt micile sau marile asemănări între noi două. Uneori am senzaţia că Diana îmi vine mănuşă. Majoritatea oamenilor o plictisesc, se enervează repede, luptă pentru ce e al ei, îi place scandalul, nu are stare, îşi bagă nasul peste tot. Două gemene care nu seamănă. Deci cum să nu îmi placă proiectul? Mă super provoacă! Şi a venit de nicaieri, exact cum îmi place mie."

Despre Loredana Groza:

  • S-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani, câştigând cele mai importante trofee ale momentului - Steaua fără nume şi Festivalul de la Mamaia. 
  • În film şi-a făcut debutul în A doua cădere a Constantinopolului. A jucat în filme internaţionale, precum Modigliani, alături de Andy Garcia, dar şi româneşti, Minte-mă frumos sau Moştenirea, şi în seriale tv precum Regina, Inimă de ţigan sau Aniela.
  • Loredana a jucat rolul Killer Queen în musical-ul We will rock you, pe muzica de la queen, iar în prezent joacă rolul principal în celebrul music-hall Mamma Mia. 

Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu, iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1.

Din distribuţia serialului Camera 609 mai fac parte Matei Negrescu, Anda Sârbei, Emilia Popescu, Mihai Călin, Anca Androne, Claudiu Bleonţ, Magda Catone, Julia Marcan, Virginia Rogin.

Galerie foto:

Citeşte şi: Antena 1, un nou serial românesc produs de Ruxandra Ion, după o producţie turcească

 
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus