Skip to main content

PRIMELE IMAGINI: Începe Love Island la Pro TV. Ce se întâmplă în primul episod?

 
Love Island începe la Pro TV luni, 2 octombrie, de la ora 23.00. În primul episod concurenţii trebuie să formeze cupluri / foto: Pro TV
Love Island începe la Pro TV luni, 2 octombrie, de la ora 23.00. În primul episod concurenţii trebuie să formeze cupluri / foto: Pro TV

Reality-show-ul Love Island România a avut premiera ieri pe VOYO şi astă seară debutează şi pe micile ecrane. Va fi difuzat de la ora 23.00, pe Pro TV. Paginademedia.ro îţi prezintă primele imagini şi primele detalii din episodul întâi.

Publicitate

Show-ul are 10 concurenţi – 5 fete şi 5 băieţi, care vor trăi izolaţi într-o vilă luxoasă dintr-o destinaţie exotică.

Participanţii sunt obligaţi să formeze cupluri şi să rămână alături de un partener/o parteneră, pentru a avea şanse să câştige marele premiu: 50.000 de euro.

Se difuzează în fiecare zi de duminică până vineri, pe VOYO, iar la Pro TV poate fi urmărit luni, de la ora 23.00, şi de marţi până vineri, de la ora 23.30.

Prezentatoare este Alina Ceuşan, iar coprezentator, cu rol de povestitor, este Dragoş Răduţă.

GALERIE FOTO. Love Island - Ce s-a întâmplat în primul epidod

În prima ediţie, cele cinci fete – Ada, Alexandra, Gabriela, Josephinka şi Mădălina – au fost primele care au păşit în vilă şi au văzut locul în care vor trăi 24 de ore din 24, fără niciun contact cu exteriorul, în săptămânile următoare.

„Caut ceva serios, nu caut o aventură!”, a recunoscut Ada, atunci când a fost întrebată de ce a venit la Love Island România, în timp ce Alexandra a mărturisit că este convinsă că-şi va găsi sufletul pereche în acest show: „Sunt aici să-mi găsesc marea iubire!”.

Imediat după intrarea în vilă, prezentatoarea Alina Ceuşan le-a invitat pe concurente la primul moment-cheie din show: cunoaşterea băieţilor şi formarea cuplurilor.

Alina Ceuşan este prezentatoarea Love Island România - CITEŞTE DETALII despre ea

Alina Ceuşan la Love Island România, episodul 1: „Fetelor, ne aflăm în faţa primului moment important de la Love Island România, formarea cuplurilor iniţiale. Pentru astăzi, regulile sunt foarte simple, o să vă prezint băieţii rând pe rând, voi vă veţi arăta intenţia de a forma un cuplu, după care fiecare băiat are dreptul să aleagă cu cine dintre voi va merge mai departe.”

Un moment tensionant în primul episod este acela în care unul dintre băieţi s-a văzut în situaţia de a nu fi ales de niciuna dintre cele cinci fete.

Love Island - Fetele

Love Island - Băieţii

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus