Skip to main content

VIDEO. Ramona Păuleanu: „Magda Pălimariu a plâns în interviul meu”. O altfel de întâlnire între cele două foste colege de la Meteo din Pro TV

 
Magda Pălimariu este invitata Ramonei Păuleanu în podcastul „Creştem MAri” realizat pentru YouTube / foto: arhiva personală
Magda Pălimariu este invitata Ramonei Păuleanu în podcastul „Creştem MAri” realizat pentru YouTube / foto: arhiva personală

După ce s-a retras din televiziune şi inspirată de rolul de mamă de gemeni, Ramona Păuleanu şi-a creat propriul podcast, intitulat „Creştem Mari”, pe care îl realizează pentru canalul său de YouTube. Cel mai nou episod: cu Magda Pălimariu, una dintre fostele colege. Paginademedia vă prezintă în premieră declaraţiile făcute de aceasta din urmă despre concediul de maternitate. Când revine la TV?

Publicitate

Ramona Păuleanu a lucrat la Pro TV în perioada 2011-martie 2023. În luna martie a acestui an s-a mutat la Antena 1, de unde a plecat după doar trei luni, din cauza neînţelegerilor cu privire la programul de lucru.

De astă vară, Ramona Păuleanu nu mai lucrează în televiziune şi se concentrează pe creşterea gemenilor săi, Alexandra şi Luca (2 ani şi jumătate) şi pe producţia prorpriului podcast, intitulat sugestiv „Creştem Mari”.

În cel mai nou episod al podcastului său, Ramona Păuleanu o are invitată pe fosta sa colegă de la Meteo din Pro TV, Magda Pălimariu.

„Frumoasă, elegantă, inaccesibilă. Recunosc, aşa mi se părea Magda Pălimariu pe vremea când eram colege la Meteo. I-am spus şi ei asta, deci nu este niciun secret. (...)

Am avut parte de o mare supriză. Să descopar o nouă Magda. La fel de elegantă, la fel de frumoasă, cu aceeaşi siluetă de invidiat, dar totuşi complet alta. Ştiţi ce a schimbat-o? Maternitatea. Minunea ei de băieţel. (...)

Magda a plâns în interviul meu. Atât de tare o emoţionează doar să vorbească despre Aksel, puiul ei de 1 an. Iar eu... m-am blocat în acel moment”, a scris Ramona Păuleanu, pe conturile sale de pe reţelele sociale.

VIDEO. Magda Pălimariu, pentru podcast-ul „Creştem Mari”: „Am fost foarte anxioasă după ce am născut”

Magda Pălimariu a născut în august 2022 un băieţel, Aksel, şi este determinată să îi dedice toată atenţie şi să profite de tot concediul de maternitate, aşadar nu va reveni la TV mai devreme de primăvara anului viitor.

Fosta prezentatoare de Meteo de la Pro TV a povestit care au fost cele mai dificile momente ale sarcinii, iar atunci când a recunoscut cât de ataşată se simte de fiul ei a izbucnit în lacrimi.

  • Cum să ai timp să mai vorbeşti cu cineva? După ce naşti, s-au terminat telefoanele şi cu prieteniile. Nici n-am apucat să povestesc cum a fost în acea perioadă şi imediat după ce am născut.
  • Prietenele mele adevărate au rămas alături de mine, dar nu mai avem timp să povestim sau să ne vedem la o cafea.
  • Din martie am venit în ţară. Am revenit la Bucureşti, dar vizitele se fac la mine acasă sau în parc, atunci când ies cu Axel.
  • Am avut o sarcină foarte grea. Mi-a fost rău în fiecare zi. Şi nu îmi număram zilele, ci orele şi nu îmi imaginam cum poate să treacă nouă luni de zile când eu îmi număr orele... Mă deranja absolut orice miros. Şi eram atât de vulnerabilă şi de sensibilă, că imediat răceam. Nu puteam să dorm noaptea. Am fost o gravidă insomniacă. Dormeam cam două-trei ore pe noapte, nu puteam să respir.
  • Mă hrăneam exact cu ce nu mâncam înainte. Dacă înainte aveam grijă să nu consum multă pâine, în timpul sarcinii exact asta făceam, de aceea am şi luat foarte mult în greutate. Cred că am avut 87-88 de kilograme. Mâncam foarte multă pizza, pâine, cartofi. Aveam grijă să îi dau proteină şi să mă feresc de sucuri. Dar pentru că în timpul în care mâncam era singurul moment când nu îmi era rău mâncam foarte mult. Până la nouă luni încontinuu mie mi-a fost rău, a declarat Magda Pălimariu, în podcastul „Creştem Mari” realizat de Ramona Păuleanu.

Magda Pălimariu: „Pentru mine copilaşul acesta este totul”

  • „Pe toată perioada sarcinii a trebuit să-mi administrez singură nişte injecţii, pentru cî am o trombofilie.
  • Am născut natural. Trebuia să nasc pe 12 sau maxim 13 august. Dar am născut exact de ziua mea (pe 20 august). Ceea ce se întâmplă foarte rar. Tot timpul spun că Dumnezeu mi-a dat cel mai frumos cadou din lume.
  • Nu mai ţin cont de nimic. Pentru mine copilaşul acesta este totul. Mă emoţionez şi când vorbesc despre el. Şi când doarme mie mi-e dor de el.
  • Întotdeauna mi-am dorit un băieţel.
  • La mine cred că a venit exact când trebuia. Dacă ar fi venit în alt an nu cred că eram la fel de pregătită.
  • Eu vorbesc cu Aksel ca şi cu un egal şi sunt convinsă că asta îl ajută în formarea lui psihologică.
  • Fiind mamă cu un băieţel atât de mic e tendinţa să te neglijezi, dar eu mă gândesc că am 44 de ani şi trebuie să am foarte mare grijă de mine măcar încă 20 de ani, pentru el”, a declarat Magda Pălimariu, în podcastul „Creştem Mari” realizat de Ramona Păuleanu.

Magda Pălimariu: „O să am şi bonă, momentan mă descurc singură”

  • „Înainte, când mă gândeam că o să stau acasă timp de doi ani, mă gândeam că e foarte mult. Mâine-poimâine o să trebuiască să mă întorc la muncă. A trecut foarte repede timpul.
  • Se înnopta la ora 15.00. Mi-am dorit să revin în ţară şi din cauza asta, pentru că nu mă puteam acomoda.
  • O să am curând şi o bonă, dar momentan mă descurc singură. Atât timp cât am considerat că e ok să îl expun Eu fac ceea ce simt eu că este mai bine pentru mine şi pentru copilaşul meu.
  • Experienţa pe care o ai ca mamă te învaţă totul pas cu pas.
  • Cred că e important să fac ceea ce simt. Nu vreaă să-l cresc într-un bol de sticlă, de aceea îl şi las de-a buşilea prin toată casa. Abia acum a început să meargă în picioruţe.
  • Am fost foarte anxioasă, după ce am născut. Am avut multe frici. Dar mi-am dat seama că trebuie să-mi schimb gândurile, pentru că ajunsesem şi să visez ciudat.
  • Îmi notam în carneţel totul despre el: câţi centimetri a mai crescut, cât a dormit, câte kilograme are,
  • Ştiu că în aceşti primi doi ani vreau să stau cu copilul.
  • Sunt zile când nu am timp să dau nici o mascara. Îmi print părul, pun o şapcă, ochelarii de soare şi aşa ies la plimbare cu el.”, a declarat Magda Pălimariu, în podcastul „Creştem Mari” realizat de Ramona Păuleanu.

GALERIE FOTO. Ramona Păuleanu, despre Magda Pălimariu, după întâlnirea din podcastul „Creştem Mari”: „Ştiţi ce a schimbat-o? Maternitatea”

„Frumoasă, elegantă, inaccesibilă. Recunosc, aşa mi se părea Magda Pălimariu pe vremea când eram colege la Meteo. I-am spus şi ei asta, deci nu este niciun secret. Şi nici nu era vreo jignire disimulată, din contra.

I-am invidiat de multe ori ceea ce părea a fi o fire calculată, atentă la orice detaliu, la orice vorbă, la orice pas.

Firi foarte diferite, am reuşit să ne apropiem şi să devenim amice, dar ştiu acum, uitându-mă în urmă, că nu aveam mulţi numitori comuni şi că alte lucruri nu ne legau. Şi, pornind în podcastul «Creştem Mari» cu acest gând, am avut parte de o mare supriză. Să descopar o nouă Magda. La fel de elegantă, la fel de frumoasă, cu aceeaşi siluetă de invidiat, dar totuşi complet alta.

Ştiţi ce a schimbat-o? Maternitatea. Minunea ei de băieţel, care a transformat-o într-o persoană mult mai vulnerabilă, dar cu atât mai blândă, mai umană, mai vie, mai empatică. Minunea de băieţel care i-a dat un nou sens vieţii şi a transformat-o, simplu, în mamă.

Magda a plâns în interviul meu. Atât de tare o emoţionează doar să vorbească despre Aksel, puiul ei de 1 an. Iar eu... m-am blocat în acel moment. Magda Pălimariu, mulţumesc că ai venit la «Creştem Mari». Că ţi-ai deschis sufletul în faţa noastră, că ne-ai povestit despre provocările prin care ai trecut, că ai fost sinceră, autentică.

Mulţumesc tututor că ne ajutaţi să Creştem Mari, că ne urmăriţi pagina de YouTube, că vă abonaţi canalului, că ne daţi un feed-back prin comentariile voastre”, a scris Ramona Păuleanu, pe conturile sale de pe reţelele sociale.

Ramona Păuleanu a născut gemeni prematur, în data de 15 aprilie 2021

Ramona Păuleanu, alături de copiii ei, Luca (în stânga) şi Alexandra, la aniversarea a 2 anişori, anul acesta, în aprilie / foto: arhiva personală

CITEŞTE ŞI:

Cine prezintă Meteo la Observator Antena 1, în locul Ramonei Păuleanu? O fostă prezentatoare Acasa TV revine la Antena 1

PLECARE-SURPRIZĂ. Ramona Păuleanu pleacă de la Antena 1 după numai trei luni. „Aventura mea cu Antena s-a încheiat”

Ramona Păuleanu, despre întoarcerea la TV: "Îmi place foarte mult că la Observator îmi pot scrie singură prognoza, pe felul meu de a fi şi de a vorbi"

EXCLUSIV Paginademedia: Ramona Păuleanu, de la Pro TV la Antena 1. Ce va face?

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus