Skip to main content

"DIVORŢUL" Anului. EXCLUSIV. Marius Tucă pleacă de la Aleph-ul lui Adrian Sârbu

 
"DIVORŢUL" Anului. EXCLUSIV. Marius Tucă pleacă de la Aleph-ul lui Adrian Sârbu

EXCLUSIV Paginademedia.ro. "De la Smartphone la Smart TV cât le-ar trebui lumii şi luminii să ajungă?", scria fix acum trei ani pe Instagram Marius Tucă, alături de o poză cu Adrian Sârbu. După trei ani, Tucă, realizator la Aleph News şi partener cu Adrian Sârbu pe proiecte media, se desparte de grupul media.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Marius Tucă şi Adrian Sârbu nu vor mai colabora în proiectele media. Marius Tucă îşi realiza talk-show-ul Marius Tucă Show la Aleph News dar, de la începuptul anului, emisiunile care intră pe post sunt reluări.

Conform surselor Paginademedia.ro, Marius Tucă nu va mai continua relaţia cu Aleph News şi Adrian Sârbu.

Marius Tucă şi Adrian Sârbu au început colaborarea la începutul lui 2019. În luna februarie, acum trei ani, compania Aleph Media, fondată de Adrian Sârbu, intra cu 50% din acţiuni în postul de radio Smart FM. Cealaltă jumătate era a familiei Tucă. Marius Tucă preluase Smart FM după ce fondatorul acestuia, Valentin Nicolau, a încetat din viaţă în 2015.

Pe lângă postul de radio, Marius Tucă şi Adrian Sârbu au intrat ca parteneri într-un proiect de televiziune. În iunie 2019, compania Smart TV Management, cu Marius Tucă şi Aleph acţionari în mod egal, primea licenţa de emisie de la CNA pentru postul generalist Smart TV. Doi ani mai târziu, Smart TV era gata de emisie şi intra online.

Marius Tucă a intrat pe Aleph News chiar în prima zi de emisie. Invitat: chiar Adrian Sârbu. Cum a decurs acea emisiune, pe Paginademedia.ro, aici


Citeşte şi: Adrian Sârbu, partener cu Marius Tucă. A anunţat că intră în acţionariatul Smart FM


Citeşte şi: Adrian Sârbu şi Marius Tucă sunt oficial parteneri. Cât deţine fiecare din Smart FM


Citeşte şi: Adrian Sârbu şi Marius Tucă, într-un nou proiect TV. Televiziunea Smart TV a primit licenţă de la CNA


Citeşte şi: Smart TV, televiziunea lui Sârbu şi Tucă, poate emite. Cum arată noua siglă. Şi Aleph Business e gata de start


Citeşte şi: Adrian Sârbu la interviul lui Tucă: "El e finanţatorul!" E acelaşi care a finanţat Pro TV la începuturi


Citeşte şi: FOTO. Sârbu a lansat posturile Smart TV şi Aleph Business. Unde se văd?


 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nicu nicu
    dece uni angajati nu respecta contractul de munca si pleaca nu le convine munca sau bani sint multi si tot placa
  • DODO DODO
    se pare ca sirbu e pentru aleph ca becali pentru steaua Nu-i interesaza binele ci banul
  • Leo Leo
    Hahaha mooorrt de rasss! Nu de mult (anul trecut) am avut niste comentarii aici pe site fix legate de porcăria tv (AleluiaPH tv) și am zis că nu-i dau mai mult de 1 an și se duce la gârlă!

    Am tot afirmat că AlephTv e un Faliment Tv (din fașă)... Și în plus, Sârbu e un *** mult prea promovat și "umflat"!

    Sărăcia asta de om nu a făcut nici un ProTv, ci oamenii de acolo au făcut ProTv ceea ce a fost /este, și desigur și pe Sârbu l-au făcut 'un nume', dar el că individ e un inutil. Multi încă nu pricep asta..

    Problema cu Posturile lui cică de Tv, nu e că nu sunt tv-uri (ba caterinci) ci problema e una mai gravă, si se va vedea in telenovela care va urma in scurt timp (o alta 'prorocire').

    Sarbu asta trebuie șters din analele media...e un inutil
  • B.A.M B.A.M
    URÂTĂ COMPARAȚIA CU ALEXANDRU ARȘINEL, @Insider!!!!
  • Insider Insider
    Sarbu a ajuns un fel de Arsinel ceva mai tinerel. Se agata de ideea ca ar mai fi vreun mare patron, imbatraneste urat, nu intelege ca timpul lui a trecut N-a fost decat un oportunist care a profitat de discretia americanilor si s-a infatisat drept omul care a inventat Pro-ul. In realitate au venit aia cu tot la pachet. Drept dovada e ca nici Shogunul, nici fostii lui acoliti nu au mai facut nimic dupa ce au emigrat prin alte parti.
  • Gaurel Tamaș Gaurel Tamaș
    Lucrez la aleph si imi caut de lucru. situatia este jalnica. banii vin cu intarzieri mari si cand vin sunt jumatati sau sferturi de salariu. Fiecare angajat are pe putin 2-3 salarii neluate. nu mai sunt bani nici macar de chirie. se aude ca tactu mare se pregateste sa evacueze etajul in care se lafaie si sa se inghesuie cu ***mp;a la etajul pe unde trecea doar in inspectie. prima data s-a renuntat la bucataria de la parter care s-a dovedit prea scumpa. noile posturi business si smart emit news sau reluari de la tuca. o sa-l vedem pe tactu mare la iumor ca pe irinel. Au plecat toti oamenii care mai faceau o bruma de audienta sau aduceau un plus de imagine - mocanu, craioveanu, de tuca se stia intern de cel putin o luna, e posibil sa plece si nicolai. Oameni care au plecat de un an inca nu si-au primit toate salariile restante. Din cate am inteles, Dep. de marketing a ajuns sa stea intr-un baiat de la montaj si in doi copywriteri care lucreaza de acasa si sunt platiti la bucata. Se cauta tineri care sunt platiti doar o data si mai stau o luna-doua sperand sa fie platiti intr-un final. Cei care ii recruteaza sunt constienti ca ii incurca pe oameni, dar continua sa o faca. Dezastrul a inceput prin aprilie anul trecut. un mail de la directoarea financiara ne anunta ca salariile vor intarzia si ca ar trebui sa ne bucuram daca le mai primim si asa
  • Soby Soby
    @Dragos, eu mă refer la situația posturilor Aleph și Smart, văd că pe Smart TV difuzează reluări cu Marius Tucă Show la greu și mai preia și știrile de la Aleph News, Aleph Business retransmite tot timpul Aleph News și la Aleph News, majoritatea sunt reluări cu Marius Tucă Show, Știu și emisiunea cu Ion Cristoiu, și știri aproape repetate.

    Din afară de Aleph-urile lui Sârbu, mai avem și Realitatea Sportivă care retransmite Realitatea Plus și nu are decât o emisiune proprie pe zi, Realitatea Star care retransmite Realitatea Plus tot timpul și N24 Plus care difuzează doar reluări la greu.

    Am uitat o chestie: Smart Radio, postul de radio a lui Tucă și Sârbu a rămas fără licență pentru Snagov (fostul Wyl FM), deci Smart Radio este tot trasă pe linie moartă, vor lua ca pe modelul Tanănana după ce postul de radio și-a pierdut licența pentru București, audiența a scăzut și mai are și probleme financiare.
  • Costi Costi
    Sarbu...un combinator care impreuna cu Atti au distrus pensiile angajatilor, timp de 11-12 ani tinandu-i pe salariu minim si restul pe firme si tot felul de asocieri ca sa nu plateasca impozite la stat. Pe Sarbu poate il mai ajuta politia pentru cativa ani cu o garsoniera la *** si poate il ia si pe ungur cu el.
  • Tiberiu Lovin Tiberiu Lovin
    Potrivit surselor ar fi fost frumos sa-i suni pe cei doi. Tuca sigur ti-ar raspunde. Altfel e o stire care lasa multe semne de intrebare.
  • Dragos Dragos
    @Soby, tu chiar esti om pe bune? Sau face Obae niste teste cu ceva intelingenta artificiala care nu e, deocamdata, inteligenta?
  • Mânzata Flocea Mânzata Flocea
    PÂNĂ ȘI TUCĂ ÎN GHERȚ*** LUI INEPTĂ... A REALIZAT ÎN CE VIROAGĂ DE BORHOT S-A BĂGAT MONSENIOR *** CU PĂR ALB DĂGIABA... ADITZU, DOINA GRADEA'S MASTER...

    JENANT... MĂ APUCĂ DRACII DOAR CÂND VĂD NASU' LU' BOGDUȚ ANGHEL LA "ȘTIU", INSIPIDU'-ĂLA PLECAT DE LA TOT FOARTE BINELE GHERRLĂ-ILLA ACAPARAT DE DOBROVOLSKI... ȘI NICALAI... TOATE PARTICULELE DE BAD TELEVISION DEBRIS... HALAL-PH TV... NEXT LEVEL... RUȘINE, DINU PATRICIU!
  • Fini Ghini Fini Ghini
    Dă banii oamenilor, Sârbule!
  • andrei andrei
    ooooffff....ne pleaca valorile....
  • Soby Soby
    După ce a plecat Marius Tucă, ce se va întâmpla cu Aleph News, Aleph Business și Smart TV?
  • Soby Soby
    @odihnească-se n pace, de unde știi tu că sunt eșuate?

    De celelalte canale PRO știu. Au fost abandonate din 2014. Dar de celelalte enumerate de tine nu știu ce s-a întâmplat cu ele.

Trimite un comentariu

sus