Skip to main content

Încă o schimbare la Matinalul de la TVR 1. Ce se întâmplă cu ediţiile din weekend?

 
Emisiunea matinală de la TVR 1 aduce modificări în program începând din 7 octonbrie / foto: freepik.com
Emisiunea matinală de la TVR 1 aduce modificări în program începând din 7 octonbrie / foto: freepik.com

Multe modificări aduce grila de toamnă de la TVR 1. Nu doar programul matinal de luni până vineri a suferit schimbări în ceea ce priveşte formatul şi distribuţia, ci şi emisiunea matinală de la finalul săptămânii aduce noutăţi. De mâine, matinalul va avea o ediţie specială în fiecare sâmbătă, prezentată de Maria Smarandache şi de Nadine Vlădescu.

Publicitate

Emisiunea Weekend matinal debutează weekendul acesta, mai exact de sâmbătă, 7 octombrie. Va fi difuzată în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 08.00.

Programul va putea fi urmărit pe mai multe canale ale televiziunii publice: TVR 1, TVR INFO, TVR Internaţional şi TVR Moldova.

Până acum, Maria Smarandache prezentase matinalul TVR din timpul săptămânii, 3 ceasuri bune, iar Nadine Vlădescu s-a ocupat de emisiunea Feţele libertăţii şi de pastilele live realizate la evenimente culturale, precum şi de rubrica „Fata cu cartea”.

Ce promite noul program? 

„O nouă formulă de conţinut, o combinaţie de informaţie utilă, comentarii pertinente şi interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate. Pe scurt: mai multă informaţie, mai multe sfaturi utile, precum şi informaţii noi din ştiinţă şi tehnologie. Iar studiourile terioriale ale TVR vă vor ţine în priză cu cele mai atractive şi mai proaspete recomandări de petrecere a timpului liber”, se anunţă în comunicatul de presă transmis de TVR.

Emisiunea va avea şi invitaţi din toate domeniile de interes: educaţie, artă, cultură şi divertisment, sport şi implicare sociala.

Maria Smarandache şi Nadine Vladescu vor prezenta cele mai noi informaţii ale zilei, în două grupaje informative, la orele 08.00 şi 09.00.

Context:

Matinalul TVR a revenit din 2 octombrie cu un nou format, intitulat Telejurnal matinal, şi cu noi prezentatori. Programul este moderat, alternativ, de două echipe de jurnalişti: Ionuţ Gheorghe şi Maria Chiriţa, respecitv Laura Fronoiu şi Marius Popa.

Maria Smarandache şi Nadine Vlădescu - gazdele noului program Weekend Matinal

„Îmi plac emisiunile live, chiar dacă nu este uşor să fii în direct la o oră matinală. Pentru întâlnirea cu telespectatorii trebuie să fii natural, spontan, dar în acelaşi timp cu prezenţă de spirit, bine pregătit şi  informat. Mă bucur că voi face parte din noua echipă „Weekend matinal” şi, alături de colega mea, Nadine Vlădescu, vă invităm să beţi cafeaua de dimineaţă alături de noi, cei care vă oferim ştiri relevante din actualitatea internă şi internaţională. Vă promitem un plus de energie, ştiri de calitate, bine documentate, dar, mai ales, de încredere”, spune Maria Smarandache.

„Bun găsit, sunt Nadine Vlădescu, mă cunoaşteţi din matinalul de sâmbătă de pe TVR1 şi din pastila de carte „Fata cu cartea” şi emisiunea „Feţele libertăţii”, a căror realizatoare sunt. Încep acest nou proiect ca prezentatoare a Weekendului matinal cu multă energie, cu încredere şi bucurie şi cu speranţa că telespectatorii TVR1, TVR Info, TVR Internaţional şi TVR Moldova vor regăsi în cele doua ore informaţii captivante şi energia bună care să-i însoţească tot weekendul, să le dea idei de evenimente şi activităţi şi să-i binedispună. Sâmbăta este ziua cea mai aventuroasă şi mai strălucitoare a săptămânii şi aşa ne dorim să fie şi matinalul nostru, pentru care Maria şi cu mine suntem pregătite să aducem forţa şi graţia unui duo feminin în faţa publicului TVR1 mereu dornic de subiecte şi abordări noi şi ingenioase”.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus