Skip to main content

MEMORABIL. Robi, un monolog în lacrimi în Las Fierbinţi: "Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi?"

 
MEMORABIL. Robi, un monolog în lacrimi în Las Fierbinţi: "Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi?"

Robi şi un monolog emoţionant, cu ochii în lacrimi, în episodul special Las Fierbinţi de Crăciun. "Ce înseamnă Crăciun? Să fii mai bun, nu? Da' voi nu sunteţi deloc aşa unul cu altul! Vă zic sincer! Mă doare sufletul când spun asta!"

Publicitate

"Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi?", îşi începe Robi monologul. "Uitaţi-vă la voi! Sunteţi negri la suflet de supărare!", spune Robi (rol jucat de Leonid Doni). "Eu ştiu că n-aveţi bani pentru cadouri noi! Nici eu nu am! Dar din ce avem, vechi, putem să dăm ce avem în plus!"

"Şi domn' Primar, să nu fii supărat pe primarul de la Dridu că a făcut nu ştiu ce brad, de nu ştiu câţi metri! Că ştii ce a făcut el, de fapt? A dat sărăcia cu sclipici! Aşa fac toţi primarii care ne pun luminiţe!"

Mai jos, tot monologul lui Robi, scris de Adrian Văncică (actorul care-l joacă pe Celentanto şi care mai are în palmares, printre altele, poezia de acum cinci ani). După poezia lui Celentano, după mesajul de 1 Decembrie de acum câţiva ani, după momentul Aspirinei şi după radiografia dură a lui Firicel din această toamnă, Las FIerbinţi vine acum cu monologul lui Robi de Crăciun!

VIDEO. Monologul lui Robi de Crăciun

Monologul lui Robi de Crăciun. Transcriere Paginademedia.ro:

Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi? De ce?

Ce înseamnă Crăciun? Să fii mai bun, nu? Da' voi nu sunteţi deloc aşa unul cu altul! Vă zic sincer! Mă doare sufletul când spun asta!

Voi aici aveţi ba un copil, ba o mamă, ba un tată... Io n-am pe nimeni, Aspirino!

Voi sunteţi familia mea, şi eu în fiecare zi aud num' d'astea: că cutare m-a scuipat, că cutare m-a bătut, că cutare mi-a făcut! M-am săturat!

Voi credeţi că mie nu-mi ajunge? Vreau şi eu, măcar o dată, să veniţi la mine cu o reclamaţie că, nu ştiu, cutare mi-a dat o floare! Că cutare s-a uitat frumos la mine! Că cutare mi-a zis o vorbă bună! Măcar odată pe an! Să vă văd şi eu că vă bucuraţi de ceva!

Uitaţi-vă la voi! Sunteţi negri la suflet de supărare!

E vina mea, da! Eu l-am pus pe Giani să vă întrebe ce vă doriţi de Crăciun şi tot eu l-am pus pe Ardiles să le fure şi să le pună supriză pentru cei care nu au! Dar doar azi! Că e Crăciunul! Mâine le luaţi înapoi! Nu v-am zis că am tot inventarul aici!

Băi Brânzoi! Zici că ăla-i târnăcopul tău? Da mă, e al tău! Da' Coţăială n-are niciunul! Tu ce faci, Brânzoi, lucrezi la două târnăcoape? Ai patru mâinci, cumva, că nu se vede! Şi ăla care-i la Coţăială e şi tocit şi are şi coada ruptă! Şi lampa aia e ciobită, Brănzoi! Şi o ţineai în magazie de ani de zile, să se pună praful pe ea! N-o foloseai la nimic! Şi acum urli de nervi că nu o mai ai?

Bobiţă, tu câte borsete ai, că numai eu ştiu vreo 20? Şi faci gât pentru una care-i veche şi vai mama ei? Pandele nu are niciuna şi pur şi simplu îşi dorea şi el una!

Eu ştiu că n-aveţi bani pentru cadouri noi! Niciu eu nu am! Dar din ce avem, vechi, putem să dăm ce avem în plus!

Domn' Primar, să nu fii supărat pe primarul de la Dridu că a făcut nu ştiu ce brad, de nu ştiu câţi metri! Că ştii ce a făcut el, de fapt? A dat sărăcia cu sclipici! Aşa fac toţi primarii care ne pun luminiţe!

Asta ne trebuie nouă, luminiţe? Nu! Noi trebuie să fim mai buni unii cu alţii! Din ce avem, să dăm ceva, să ne ajutăm! Noi între noi! Că Moş Crăciun ne-a cam uitat! Pe noi, ca ţară, mă refer!

Iertaţi-mă, vă rog! Eu am vrut să aduc bucurie! Dar se pare că nu mi-a ieşit!

Citeşte şi: VIDEO. Celentano, poezie cu mesaj în Las Fierbinţi. Autor: actorul care-l joacă, Adrian Văncică

Citeşte şi: VIDEO. „Trăim într-un banc sec care nu-l înţelege nimeni” - Celentano, nou mesaj viral de Ziua Naţională. Peste un milion de vizualizări în câteva ore

Citeşte şi: VIDEO. Las Fierbinţi şi un nou mesaj cu încărcătură: Firicel nu-şi poate trimite băiatul la facultate. O altă radiografie dură a României

Citeşte şi: INTERVIU LA CALD. Actorul Adrian Văncică despre Poezia lui Celentano: Sunt copleşit, nu mă aşteptam

Citeşte şi: VIDEO. Aspirina, monolog dur despre societate în Las Fierbinţi: „Ăsta e secolul nesimţirii, nu al vitezei”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Miresul Miresul
    Promovati pe cei care nu muncesc ha

    Te referi la Antenuta nu ? La Mireasa...
  • Rogmir Rogmir
    Pagina voi scrieți aceste comentarii ha

    Ca si tine. Mile = tot de pe pagina. Raspunde la comentarii postac. Fierbinti a sters pe jos cu Antenuta Zero.
  • Mile Mile
    Promovati pe cei care nu muncesc ha
  • Pam pam Pam pam
    @BAM: nu mai bine vezi tu dacă ți-a intrat ajutorul social și luna asta? Ați confiscat o pagina dedicată unor profesioniști și ați făcut-o de parca e gazeta de perete a lui Sosoaca.plină de frustrările voastre de care nu uitați nici măcar de sărbători. Lăsați pe cei care lucrează in industrie sa comenteze și voi găsiți ceva de lucru, ca dacă mergi cu CV ul la ProTV e posibil sa rada și portarul de tine. Hai noroc și școala multă!
  • Pam pam Pam pam
    @BAM: nu mai bine vezi tu dacă ți-a intrat ajutorul social și luna asta? Ați confiscat o pagina dedicată unor profesioniști și ați făcut-o de parca e gazeta de perete a lui Sosoaca.plină de frustrările voastre de care nu uitați nici măcar de sărbători. Lăsați pe cei care lucrează in industrie sa comenteze și voi găsiți ceva de lucru, ca dacă mergi cu CV ul la ProTV e posibil sa rada și portarul de tine. Hai noroc și școala multă!
  • B.A.M B.A.M
    Cu tot respectul (mai ales că am evitat să comentez aici acest lucru) DAR, un dialog devine "memorabil" de abia când depășește anumite "hotare". Spre exemplu, poezia lui Celentano a devenit atât de "memorabilă" încât a fost preluată și de alte posturi TV. Iar din ceea ce știu, acest lucru nu s-a întâmplat și de data asta! Așa că aveți cum folosiți această "gargară". AVEȚI DREPTUL MORAL (și legal) DE A O FOLOSI, dar aveți grijă cu măsura în care o folosiți!!!
    Mai ales că ați făcut ACCEAȘI greșeală cu SuperStar!!!
  • Mile Mile
    Pagina voi scrieți aceste comentarii ha
  • B.A.M B.A.M
    La ce te referi mai exact, @Camelia?
  • Mikri Mikri
    Public fără venituri restul e la munte

    Cum a fost Antenuta cu Home Alonel lider, nu postac ?
    Public fara venituri restul e la munte. Nu postac ?
  • Mikri Mikri
    nici nu are nevoie de prostie manele prind nu de asta si prajitii

    Pai Revelionul Negrutu nu e cu manele ? Deci, ce visezi ? Apropo, Jador, Nicoara la Antenuta Star. Deci, si Antenuta are manele postacule.
  • Itiriti Itiriti
    iumor catigat pe dreptate nu ca la postaci platiti educatia face diferenta ha

    Ce visezi postac ? Umor Sec sub finala SuperStar. Nu zici asta postac ?
  • Bitzi Bitzi
    esti disperata angajata protevista ca nu va pun rating ha ha ha

    Si tu esti disperat ca a pus rating. Hi hi hi !
    Fierbinti peste Home Alonel.
  • Pensierul Pensierul
    din care 2 300 000 de pensionari ha ha ha

    Cat are si Acces, Marinica, Factorescu, Umori.
    Si Revelionul postacule. Ca anul trecut oare ? Cu 5 000 000 pensionari ?
  • Orizi Orizi
    Toți protevistii acasă ce fără venituri ha

    Ca Antenuta cand era lidera cu Adelinara Marinica Asiaticii. Nu postac ?
    Si de Revelion acasa ce fara venituri ha
  • Orizi Orizi
    De parca era ceva la alții postaca mica

    Nu conteaza postac. A sters pe jos cu Antenuta Zero.

Trimite un comentariu

sus