Skip to main content

Morning Glory cu Răzvan Exarhu revine la Rock FM. De când? „Noi nu începem luni” Care sunt noutăţile?

 
Morning Glory cu Răzvan Exarhu revine la Rock FM. De când? „Noi nu începem luni” Care sunt noutăţile?

Toamna se numără nu doar bobocii, ca la şcoală, ci şi revenirile emisiunilor TV şi de radio. Revine cât de curând şi matinalul Morning Glory cu Răzvan Exarhu de la ROCK FM. Programul, care a urcat recent pe locul al doilea în preferinţele tinerilor, va începe nu de luni, aşa cum face majoritatea show-urilor radio sau TV cu transmisiuni în fiecare zi a săptămânii, ci de mâine (21 septembrie). Răzvan Exarhu explică de ce preferă lansarea într-o joi, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro: „Noi nu începem luni, pentru că asta poate oricine. Noi am descoperit că, mai ales după vacanţa mai mare, de vară, asta e o variantă proastă. Am descoperit că joia e ziua perfectă de a reveni”.

Publicitate

Răzvan Exarhu, care anul acesta a împlinit 30 de ani de la debutul în radio, spune că noul sezon păstrează cele mai multe dintre rubricile obişnuite ale emisiunii, dar va avea şi câteva surprize.

De asemenea, programul său nu va renunţa nici la tradiţia de a avea invitaţi în platou, mai ales actori, a căror activitate o îndrăgeşte şi o urmăreşte îndeaproape.

În prima ediţie a noului sezon în platoul de la Rock FM, alături de Răzvan Exarhu se va afla la Morning Glory actorul Dan Badea.

Morning Glory a debutat la Rock FM în 2017, aşadar intră în cel de-al şaselea an de emisiuni. 

VIDEO. Răzvan Exarhu: „Avem o audienţă care nu înghite orice”

„Cel mai important e să nu ne plictisi noi, să găsim mereu alte motive să râdem. Am descoperit că dacă noi ne simţim bine şi nu ne gândi la structură, ci la cum să ieşim din rutină şi să nu ne plictisim, oamenii stau cu noi şi rămân cu noi.

Vom avea şi rubrici noi, şi concursuri frumoase. Oamenii care ne ascultă ne inspiră şi vrem să vorbim şi mai mult cu ei. Ne-a folosit mult experienţa de la Electric Castle, când ne-am întâlnit cu ascultătorii noştri.

Ne dăm seama cât de dificil este locul în care am ajuns şi cât de complicat este să rămâi aici. Mai ales că noi nu avem o audienţă care înghite orice.”

Răzvan Exarhu a povestit şi cum îşi reintră în ritmul de la matinal, după vacanţa de vară.

Încep să mă trezesc din nou zilnic de la 05.00 cam cu o săptămână înainte. La radio pare că abia aşteptam sp ajungem atât de devreme acolo, dar nu e aşa. E greu. Mai ales că nu în fiecare seară reuşesc ceea ce îmi propun, să scriu ce am de scris şi să adorm mai devreme”, a mai spus Răzvan Exarhu, pentru Paginademedia.ro.

Încurajează donatorii de sânge

Răzvan Exarhu a povestit că în noul sezon va continua şi campania care încurajează oamenii să doneze de sânge.

De asemenea, va difuza episoade noi şi din serialul cu „aspecte penale desprinse din operele pentru copii”.

De vineri, după ora 09.00, Morning Glory cu Răzvan Exarhu reia şi intervenţiile în jurnalul informativ Ştirile Pro TV.

VIDEO. E gata şi noul episod din podcastul Ac de siguranţă  invitat: actorul Mihai Bobonete

În vacanţa de vară Răzvan Exarhu a lansat un podcast, Ac de siguranţă, care poate fi urmărit pe canalul său de YouTube.

Titlul acestei emisiuni este inspirat de o sintagmă pe care Răzvan Exarhu a folosit-o şi pentru titlul primei sale cărţi, „Fericirea e un ac de siguranţă”, lansată în 2017.

Noul episod din Ac de siguranţă este cu actorul Mihai Bobonete.

CITEŞTE ŞI:

AUDIENŢE MATINALE RADIO. Morning ZU şi Morning Glory cu Exarhu, cele mai ascultate în Bucureşti pe publicul comercial. Matinalul Kiss, primul în ţară şi cu noua formulă în rândul tinerilor

Lansare. (Şi) Răzvan Exarhu are podcast: „Ac de siguranţă”. Când e prima ediţie? „Am făcut cel mai fain interviu pe care l-a dat vreodată Tudor Chirilă”

TOP Matinale. Care sunt cele mai ascultate emisiuni de dimineaţă. Morning ZU trece peste Kiss la oraşe. DesKiss Dimineaţa, cea mai ascultată emisiune de dimineaţă

Tudor Chirilă: „Eram foarte beţi când am ales numele formaţiei Vama Veche”. Interviu-eveniment, pentru podcastul lui Răzvan Exarhu

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus