Skip to main content

TVR 1 are un nou director: producătoarea emisiunii Câştigă România, cu Virgil Ianţu

 
TVR 1 are un nou director: producătoarea emisiunii Câştigă România, cu Virgil Ianţu

Schimbare la vârful postului public TVR 1, care are un nou director. Începând de la 1 februarie, principalul canal al TVR este condus de Diana Onea Pascal, actualul director de programe.

Publicitate

De altfel, după numirea ca director al TVR 1, Diana Onea Pascal rămâne şi pe poziţia de director de programe.

Diana Pascal este angajată a TVR ca producător. Printre altele, s-a ocupat de emisiunea Câştigă România, cu Virgil Ianţu.

Pascal vine în locul Carlei Tompea, care a fost director al TVR 1 pentru doar câteva luni, din noiembrie 2022 şi până acum. Carla Tompea este, în prezent, producător general al TVR 1.

În ultimi ani, pe la conducerea TVR 1 au trecut mai mulţi directori, mandatul fiecăruia fiind, de obicei, foarte scurt - de la câteva luni, la un an. Printre directori: Carla Tompea, Ana Maria Modâlcă, Ruxandra Ţuchel şi Eduard Dârvariu.

Citeşte şi: Şefa postului TVR 1 şi-a dat demisia de la conducerea staţiei


Citeşte şi: Şefi noi la TVR. Cătălin Prisăcariu, noul şef al ştirilor TVR. Ana Maria Modâlcă, fost producător general la Pro TV, este şefa TVR 1


Citeşte şi: Nou director la TVR 1. A fost şeful TVR 2 şi director de programe

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Miluta Miluta
    Eu v-am zis ca trebuie respectat "contractul" antenist... Audientele de aseara unde sunt ? Cu Lia Zero spulberata de Fierbinti si Sefi ?
  • Miluta Miluta
    Hai cu audientele corect. Pe toate target-urile. Nu pe cel pro Antenuta Zero.

    Episodul de aseară a fost lider de audiență și a înregistrat, în intervalul orar 20:30 – 22:28, un rating mediu de 12.5 puncte și 32.4% cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.8 puncte de rating și 17.6% share. La nivel național, aproape 2 milioane de români au urmărit temele filosofice abordate de primarul Vasile și polițistul Robi, iar în minutul de aur, la ora 20:47, peste 2.4 milioane de telespectatori urmăreau serialul Las Fierbinți.

    Primul episod Șef sub acoperire din acest sezon a înregistrat aseară, în intervalul 22:29 – 23:59, 8.1 puncte de rating și 31.5% share, în rândul publicului Național 21-54, ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5 puncte de rating și 19.4% cotă de piață. La nivel național, peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit transformarea Cristinei Bâtlan, iar în minutul de aur, de la ora 22:29, peste 1.4 milioane de români se uitau la PRO TV.
  • Miluta Miluta
    Paginutademedia, ati dat audientele de luni, marti si miercuri ca asa aveti in "contract" cu Antenuta Zero. Pe comercial national nu ? De ce ? Se face Antenuta de ras ?
    Intrat pe site-ul Pro si vedeti Survivor lider pe comercial national. Dar nu da paginuta audientele ca se face Antenuta Zero de ras.

    Pe pariu ca nu o sa avem audientele de aseara cu Fierbinti si Sefi Acoperiti ? Sigur au sters pe jos cu Lia Zero.
    Doar avem "contract" si nu avem voie sa dam audientele. Nu vedeti ca deja avem stire cu Lia Zero ? 1000 de stiri cu serialul de 2 lei. Ha ha ha !
  • MileCelBatran MileCelBatran
    Ori inchideti peste tot comentariile, ori le lasati peste tot. Va deranjeaza adevarul legat de audiente?
  • Miluta Miluta
    De parca se tvr o sa performeze , dacă sunt șefi plăcuți de postaci , numai ei cred , oricum nu se pricep la nimica

    Ca Antenuta Zero. Nu se pricepe la nimica.
  • Miluta Miluta
    exact si mai multa ***

    Exact ca la Umor Sec. Multa ***. Ha ha ha !
  • mariana mariana
    Diana, stiu ca citesti comentariile, acest mesaj este pentru tine. In ultima decada la conducerea TVR1 au fost (cu mici exceptii) oameni din afara care din start nu aveau cum sa reușească. Tu acum ai sansa sa faci ceva bun, sa aduci o imbunatatire. Ai toate atuurile pe care ceilalti nu le puteau avea. In plus, cand pornesti de la zero, nu ai alta varianta decat sa mergi in sus. Repet: ai o sansa enorma, o SINGURA sansa, asa ca nu asculta rautacismele (inerente) si arata ce poti, pentru ca reusita ta va fi apoi a intregii tale echipe. Baftă!
  • Dan Păsărică Dan Păsărică
    V-am dat ce ați meritat, postaci din TVR. Aveți parte de Urzeala Tronurilor - sezonul Pascal-Onea. Să vă văd acum cum pupați mâna fasciștilor din acest clan.
  • Mile Mile
    De parca se tvr o sa performeze , dacă sunt șefi plăcuți de postaci , numai ei cred , oricum nu se pricep la nimica
  • mile mile
    exact si mai multa idiotenie
  • Marian Marian
    Sa vedem saptamana viitoare daca Lia va mai fi lider deoarece va incepe Las Fierbinti la dublu
  • Muligi Muligi
    lia lider a ajuns postac iata ca lumea vrea eaxct cum este nu

    Lider la pensionari. Exact.
  • mile mile
    lia lider a ajuns postac iata ca lumea vrea eaxct cum este nu
  • Livia Pilă Păștină Livia Pilă Păștină
    Numirea doamnei Diana Pascal in funcția de director al TVR 1 este o nouă decizie ințeleaptă a pdg.-ului Dan Cristian Turturică. Asa cum au arătat si antevorbitorii in TVR e plin de familia directoarei. Onea și Pascal- câtă frunză, câtă iarbă. Așa că din solidaritate cu Diana clanul se va uita la TVR 1. va crește audienta. Bravo, Diana, bravo Turturică!
  • Milgiscu Milgiscu
    A trebuit sa dati audientele, ca asa aveti in "contract". Nu paginutademediuta ? Audientele cu Lia Zero, serialul de 2 lei, nu le dati ?

Trimite un comentariu

sus