Skip to main content

Serialul Vlad, la final. Au început filmările pentru ultimul sezon. Când va fi pe Pro TV?

 
Serialul Vlad, la final. Au început filmările pentru ultimul sezon. Când va fi pe Pro TV?

Serialul Vlad va mai avea un sezon - al patrulea - şi va ajunge la final. Producţia cu Adi Nartea în rol principal se va vedea din toamnă pe Pro TV, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

Filmările pentru sezonul 4 vor avea loc în această vară.

„În cel de-al patrulea sezon şi ultimul, Vlad trebuie să dea cărţile pe faţă şi să demaşte adevărul, păstrând în minte faptul că la final, totul se plăteşte! Cine îi va fi alături, cum vor reacţiona cei care l-au cunoscut când vor afla că Adrian a fost acolo în toată această perioadă de timp şi cum se va scrie ultimul capitol al poveştii lui?”, spun cei de la Pro TV.

Anghel Damian, cel care dă viaţa personajului Adrian Anuţei şi actualul Head Writer - Creative Producer, declară:

„La începutul anului 2019, un erou modern lua cu asalt micile ecrane şi ne spunea atunci că îl cheamă VLAD şi că a venit să se răzbune. Trei ani mai târziu, iată-ne ajunşi la finalul drumului, sfârşitul serialului VLAD şi urmează să descoperim împreună în ce fel îşi duce la capăt protagonistul nostru promisiunea făcută în primul sezon.

În ceea ce mă priveşte, sunt foarte entuziasmat de acest ultim sezon, cred că este cel mai valoros din punct de vedere dramaturgic (al poveştii) şi sunt convins că aşteptarea asta pandemică a meritat şi că ceea ce vom vedea împreună din toamnă pe Protv este un summum al serialelor de ficţiune dramă-action din România.

Este un ultim sezon al extremelor, unde se vor împerechea dragostea şi moartea, răzbunarea şi iertarea, acţiunea şi suspansul, luxul şi neajunsul, personaje noi cu cele deja arhicunoscute. Şi la final, totul se plăteşte!”

Vlad, final de sezon 3 pe locul doi în audienţe

Sezonul 3 din Vlad s-a terminat în luna noiembrie a anului 2020. Ultimul episodul s-a difuzat pe 8 noiembrie.

Finalul sezonului 3 din Vlad a pus Pro TV pe locul doi, pe toate segmentele de public anul trecut. Aproape 1,5 milioane de români s-au uitat la nivel naţional. Detalii, AICI

Reamintim că serialul Vlad a debutat în februarie 2019 şi, pe parcursul aceluiaşi an, Pro TV a solicitat bani de la Guvern pentru a face sezonul 2. Postul din Pache Protopopescu a primit 4,2 milioane de lei (aproape un milion de euro). Suma (care reprezintă 35% din bugetul producţiei) este apropiată de cea cerută iniţial de postul de televiziune: 5,4 milioane de lei.

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Vlad, final de sezon trei pe locul doi. Cifre mai bune decât lunea trecută. Chefi la cuţite, programul serii

CITEŞTE ŞI: S-a aprobat. Pro TV va face serialul Vlad cu bani de la Guvern. Cere ajutor de stat şi pentru serialul Profu'

CITEŞTE ŞI: FOTO. Serialele Vlad şi Ezel, în oglindă. Cât a respectat Pro TV din licenţa serialului turcesc?

CITEŞTE ŞI: Toate detaliile despre serialul Vlad, noua producţie Pro TV

CITEŞTE ŞI: Pro TV are în producţie un nou serial: Vlad, un „Contele de Monte-Cristo” modern

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Foarte bine ca incep filmarile si se va da in toamna dar sa nu mai fie bagat la bataie cu chefi sau Asia,
  • Constantin Cozma Constantin Cozma
    Ma bucur foarte mult ca incepe un nou sezon . Vlad este si va ramane un serial romanesc foarte bun . Vor trece multi ani de acum incolo pana se va mai face un serial la fel de bun. Vlad a pus un trademark destul de sus,oricum
  • R R
    Dati audientele de aseara pe intervalul chefi la cutite

Trimite un comentariu

sus