Skip to main content

Săptămâna şi procesele. Antena a deschis noi procese împotriva Chefilor Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea

 
Săptămâna şi procesele. Antena a deschis noi procese împotriva Chefilor Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea

Antena Group nu se lasă. A deschis noi acţiuni în instanţă pe numele foştilor colaboratori, chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea.

Publicitate

Compania de media a deschis pe 28 martie procese la judecătoriile de sector 1 (pentru Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu), respectiv, 3 (în cazul lui Sorin Bontea), potrivit datelor postate pe portalul instanţelor de judecată, consultat de Paginademedia.ro. În cazul celor trei noi procese, obiectul este „acţiune în constatare”.

Scorul a ajuns astfel la cinci procese deschise de Antenă pe numele lui Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu şi patru pe numele lui Sorin Bontea. 

De menţionat că şi cei trei Chefi au dat, la rândul lor, Antena în judecată. Într-un interviu pentru publicaţia cancan.ro, Cătălin Scărlătescu a declarat că aceştia nu şi-au primit banii pentru cel de-al 12-lea sezon Chefi la Cuţite, difuzat toamna trecută. 

Antena vs Chefi, o istorie de procese: 

1. În noiembrie 2023, după ce Antena a terminat de difuzat Chefi la Cuţite, sezonul 12 (ultimul cu cei trei Chefi) a fost deschisă prima serie de procese împotriva lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea. Câte un proces pe numele fiecăruia. Obiectul procesului: „obligarea sa execute contractul de prestatii artistice”.

Procesele în cauză au avut deja termen la Tribunalul Bucureşti, iar instanţa a declinat soluţionarea cauzei către o altă secţie. Acţiunile au fost deschise la Secţia a-VI-a civilă, însă instanţa a decis să decline competenţa în favoarea secţiilor civile a III-a, a IV-a sau a V-a a Tribunalului. 

2. În decembrie 2023 a venit a doua serie de procese. Tot câte unul pe numele fiecăruia dintre Chefi. De data aceasta, obiectul a fost „Pretenţii”. Şi de data aceasta, instanţa a declinat soluţia cauzei către o altă secţie decât cea la care a fost înregistrat dosarul. 

3. Pe 6 martie a venit rândul Chefilor să contraatace. Cei trei au dat împreună Antena Group în judecată. Ulterior, Cătălin Scărlătescu a declarat în cancan.ro că motivul pentru care au dat Antena în judecată a fost că nu au fost plătiţi pentru ultimul sezon Chefi la Cuţite.  

4. Pe 12 martie, Antena i-a dat din nou pe cei chefi în judecată. A treia oară. Mai mult, e data aceasta au chemat-o în judecată şi pe soţia lui Florin Dumitrescu, Cristina Sima Dumitrescu. 

5. Pe 21 martie, Antena Group a deschis două noi acţiune în instanţă, pe numele lui Florin Dumitrescu şi al lui Cătălin Scărlătescu. De data aceasta la Judecătoria Sectorului 1, iar în acest caz sunt menţionate şi daunele cerute: 10.000 de euro de la fiecare. 

6. Pe 28 martie, Antena Group a deschis noi procese pe numele celor trei chefi, la Judecătoriile de Sector 1 (Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu) şi Sector 3 (Sorin Bontea).  

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus