Skip to main content

Emisiunea „Rivalii”, sezon nou la TVR 2. Marina Almăşan revine cu episoade noi

 
Emisiunea „Rivalii”,  sezon nou la TVR 2. Marina Almăşan revine cu episoade noi

Rivalii, sezon nou. Emisiunea de la TVR 2 prezentată de Marina Almăşan revine cu ediţii noi. Alături de Dan Helciug, în calitate de coprezentator, gazda emisiunii va aborda şi în noul sezon teme de interes pentru cei de acasă.

Publicitate

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii Rivalii va avea premiera sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 15:00. 

Maria Almăşan, moderatorul emisiunii Rivalii:

„Fiind o emisiune care îmbină educaţia cu divertismentul de weekend, programul nostru se potriveşte mănuşă postului public de televiziune. Rivalii atinge dintr-o lovitură două din atribuţiile unei televiziuni publice: Educaţie şi Divertisment.

Mă bucur că telespectatorii au îmbrăţişat ideea acestui program - rivalităţile „paşnice" care se creează, vrei nu vrei, între oameni cu păreri diferite. Ca-n viaţă! Aşa am făcut şi continuăm să facem şi noi, la Rivalii: supunem atenţiei o întrebare cu două posibilităţi de răspuns. Şi, pe loc, se creează două tabere „rivale", avându-ne în frunte pe mine şi pe Dan".

La fel ca în ediţiile anterioare, spectatorii din gradene vor fi „gestionaţi" de comoderatorii Raluca Tudor (soţia compozitorului Andrei Tudor) şi Costin Teodorescu alias Teo Magic (actor), iar psihologul Matei Stănculescu (fiul regretatului folkist Doru Stănculescu) şi avocatul Adrian Cuculis (partenerul jurnalistei Ramona Păuleanu) întregesc echipa.

„Iar temele sunt nesfârşite, la fel ca şi problemele vieţii de zi cu zi, de unde se inspiră. Prima, bunăoară, aduce în prim-plan o „dilema" a prezentului: „În zilele noastre, banii se câştigă uşor sau greu?"...Oare e cineva care va spune „Uşor"?...se pare că da!  Una peste alta, temele vor amesteca problemele de corazon (deloc epuizate în sezonul trecut!) cu alte frământări de  zi cu zi ale romanilor", mai a adăugat realizatoarea Marina Almăşan.

Rivalii a debutat în data de 8 octombrie 2022, la TVR 2. În primul sezon la „cârmă” a fost doar Marina Almăşan, apoi, de sezonul trecut, actorul şi cântăreţul Dan Helciug, solist şi al trupei Spitalul de Urgenţă, care era în juriu, a primit rol de coprezentator.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus