Skip to main content

Istoria participării românilor la America's Got Talent. Ana-Maria Mărgean, Laura Bretan şi Emil Rengle, printre participanţi

 
Râmânii au urcat din ce în ce mai des în ultimii ani pe scena de la America's Got Talent
Râmânii au urcat din ce în ce mai des în ultimii ani pe scena de la America's Got Talent

Istoria participării României la America's Got Talent. De-a lungul timpului mai mulţi artişti români au urcat pe scena show-ului America's Got Talent. Adrian Stoica este singurul român care a câştigat competiţia şi a impresionat America cu numerele de dresaj canin.

Publicitate

Sezonul 18 din Americas Got Talent a fost câştigat miercuri seară (27 septembrie) pentru prima dată în istoria competţíei de un român, Adrian Stoica, aşa cum a anunţat în exclusivitate Paginademedia.

Adrian Stoica a urcat pe scenă alături de Hurricane (Uragan), căţeluşul rasa Border Collie. Câştigătorul a primit trofeul competiţiei şi un cec în valoare de 1.000.000 de dolari. 

Printre artiştii care au păşit pe scena America s Got Talent se numără Ana-Maria Mărgean (câştigătoarea Românii au talent, sezonul 11), trupa Lightwave Theatre Company şi Emil Rengle (câştigător RAT, sezonul 8). 

Paginademedia.ro vă prezintă artiştii români care au participat la America's Got Talent:

1. Laura Bretan (cântăreaţă) a căştigat Românii au talent, sezonul şase, în 2016 şi a fost în finala competiţiei din America.

Soprana a început să cânte de la vârsta de 4 ani în biserică, iar un an mai târziu descoperea pianul, scrie adevărul.ro.

VIDEO. Momentul oferit de Laura Bretan pe scena America's Got Talent

2. Ana-Maria Mărgean (ventriloc), câştigătoarea sezonului 11 Românii au talent, în 2021. Ana-Maria a fost în finala America's Got Talent All-Stars, anul acesta, în ianuarie.

De la 5 ani a început lecţiile de canto şi de câţiva ani a descoperit, pe YouTube, arta ventrilociei, iar prima ei păpuşă a fost o marionetă pe care o avea de la unul dintre fraţii ei. Lizzie, „colega” sa de scenă, a fost un cadou pe care l-a primit.

VIDEO. Fetiţa-ventriloc Ana-Maria Mărgean la America's Got Talent

3. Darius Mabda (dansator), câştigător Românii au talent, în 2022. Darius a reprezentat România anul acesta la America's Got Talent All Stars.

Mabda a început să danseze din joacă. Încerca să imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet şi le-a cerut parinţilor să-l ducă la o şcoală.

În Bucureşti a participat la diverse workshop-uri de dans. A făcut cursuri şi cu Oana Ioniţă (fosta bebeluşă de la Cronica cârcotaşilor), notează stirileprotv.ro.

VIDEO. Momentul lui Darius Mabda pe scena America's Got Talent

4. Emil Rengle (dansator) a câştigat Românii au talent, sezonul opt, în 2018, cu un dans pe tocuri. Acesta a participat la America's Got Champions.

Emil a participat la show-ul Survivor şi Ferma, de la Pro TV, a fost în juriul emisiunii Îmi place dansul de la Kanal D. Rengle a colaborat de mai multe ori cu Pro TV, de-a lungul anilor. În 2014, el a fost coregraful baletului de la Vocea României, după plecarea baletului Edi Stancu.

VIDEO. Dans pe tocuri la Americas Got Talent, cu Emil Rengle

5. Trupa Lightwave Theatre Company formată din Petru Stratulat (jurnalist şi om de radio), Cristina-Andreea Ion, Oană Mihaela Cercel şi Teodor Delciu. Trupa a participat în 2014 la Românii au talent.

VIDEO. Momentul oferit de trupa Lightwave la America's Got Talent

6. Adrian Stoica are 45 de ani, locuieşte de mulţi ani în Italia, s-a prezentat prima dată în faţa publicului român la show-ul iUmor (Antena 1), în februarie 2020, apoi şi-a încercat norocul şi la Românii au talent, unde a concurat în 2022.

VIDEO. Spectacolul realizat de Adrian Stoica şi căţeluşa Hurricane la Americas's Got Talent

7. Gemenele de la Indiggo Gabriela şi Mihaela Modorcea (cântăreţe) sunt primele care au participat la America's got Talent în urmă cu 15 ani, în 2008. Chiar dacaă iniţial prestaţia celor două a lăsat de dorit, juriul a hotărât să le mai acorde încă o şansă, ajungând în semifinale, scrie mediafax.ro.

VIDEO. Gemenele Indigo, la America's Got Talent

Citeşte şi: UPDATE. America's Got Talent, câştigat de un român! Adrian Stoica şi câinele său, Hurricane, au cucerit America şi au luat 1.000.000 de dolari!

 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus