Skip to main content

Roxana Erdei - Rux, câştigătoarea Bravo, ai stil, va avea un reality-show în online. "Oamenii nu trebuie să arate la modă şi stilaţi din leagăn"

 
Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Roxana Erdei, cunoscută publicului sub numele de Rux, va avea o emisiune despre stil în online. Rux activează în zona de online de ani buni.

Publicitate

Aceasta a câştigat marele premiu în emisiunea Bravo, ai stil! de pe Kanal D şi a participat la show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV.

Invitată la emisiunea Lă Măruţă, Rux a vorbit despre noul proiect din online şi a dat mai multe detalii:

"Pregătesc o emisiune despre stil. Asta este munca mea principală acum. Un reality-show în online. Sunt mai mulţi oameni participanţi care o să fie acolo şi o să le schimb stilul fizic, stilul mental, stilul spiritual, pentru că avem nişte oameni care se ocupă de chestiile astea. Eu de stil, ei de minte, spirit, ce să faci cu viaţa ta, e un concet foarte mişto care o să se întâmple în online.

O să fie la mine pe Instagram, pe o pagină privată. Cine vrea găseşte la mine pe pagină toate detaliile. Este o pagina privată de Instagram unde au acces toţi cei care vor."

Ce a scris Roxana Erdei pe pagina de Instagram?

"Oamenii nu trebuie să arate la modă şi stilaţi din leagăn. La urma urmei, aceasta este şi o abilitate, iar dacă o persoană a apelat la un stilist, înseamnă că îi lipseşte această abilitate. Cât de des ne temem că stilistul îşi va da ochii peste cap pentru alegerile mai putin reusite din garderoba?

Formarea tinutelor şi a unui dulap bine combinat de lucruri este un fel de ştiinţă, nu degeaba s-au scris atâtea cărţi despre asta.

Pe pagina mea @rux.si.opulenta vorbesc despre stil, tendinţe, autenticitate şi curajul de a fi tu însuţi. Toti o putem face! Abonaţi-vă la @rux.si.opulenta şi participaţi la primul reality-show de modă, urmăriţi transformarea participanţilor şi alegeţi tinute cool pentru această vară."

Rux a făcut parte şi din proiectul online LikeOne, alături de Creaţa. Cele două au devenit faimoase prin tot felul de filmuleţe amuzante care s-au viralizat pe Facebook, Instagram sau YouTube, interpretând tot felul de presonaje şi ironizând situaţii din viaţa de zi cu zi. În 2017, cele două s-au despărţit.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus